18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Tottenham Hotspur – Watford voorspelling – wedden, quotes en tip 30 januari 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Tottenham Hotspur – Watford, Premier League
Aanvang: woensdag 30 januari 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: winst Tottenham Hotspur
Bookmaker: Toto
Quote: 1.60

Twee Londense clubs staan op Wembley tegenover elkaar: Tottenham Hotspur – Watford. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op dit duel.

Sterspeler terug

Tottenham Hotspur hoopt eindelijk weer in vorm te komen. De Londense club heeft een moeizame periode achter de rug. Van de laatste vier wedstrijden werden er drie verloren. Van Fulham werd nog met 1-2 gewonnen, maar Manchester United (0-1), Chelsea (2-1 in de League Cup) en Crystal Palace (2-0 in de FA Cup) waren te sterk. Dit kwam mede door het missen van drie sleutelspelers. Dele Alli en Harry Kane kampten met blessures en Son Heung-min vertegenwoordigde Zuid-Korea op de Azië Cup.

Zuid-Korea werd hier echter uitgeschakeld en Son is nu terug in Londen. Dit seizoen was de oud-speler van Bayer Leverkusen al goed voor acht doelpunten en vijf assists, waarmee hij zijn belang voor het team duidelijk maakt. Vermoedelijk gaat hij direct spelen en je kunt wedden op een belangrijke rol voor Son. Tip: Toto heeft een weddenschap wie een doelpunt gaat maken in deze wedstrijd. De voorspelling dat de Zuid-Koreaan scoort krijgt een quote van 1.93.

Revelatie

Watford is tot nu toe een van de grote verrassingen in de Premier League. De verschillen zijn klein, maar de Londense club is tot nu toe best of the rest. Na de topzes valt een gat van elf punten maar daarna komt Watford als zevende, nog voor ploegen als Wolverhampton Wanderers, Leicester City, West Ham United en Everton. Sinds de promotie naar de Premier League in de zomer van 2015 eindigde Watford als dertiende, zeventiende en veertiende.

Afgelopen zomer werden de vertrokken Richarlison, Nordin Amrabat en Mauro Zárate vervangen door goedkopere spelers als Ken Sema en Gerard Deulofeu, waar deze winter ook de jonge Filip Stuparević werd aangetrokken. De club maakte op de transfermarkt 20 miljoen euro winst en presteert ook nog eens beter. Je kunt als tip voor je voorspelling gebruiken dat Watford de laatste zes uitduels minimaal twee keer wist te scoren. Wedden op twee Watfordgoals geeft een quote van 4.35 en drie goals of meer levert een quotering van 9.95 op.

Onderlinge resultaten

Van de laatste zes onderlinge duels was Tottenham Hotspur viermaal de baas over Watford, dat één keer won en evenzovaak gelijk wist te spelen. De laatste editie van Tottenham Hotspur – Watford was op 26 september 2018, in de League Cup. Destijds eindigde het duel in 2-2, waarna Tottenham de strafschoppen beter nam.

Teamnieuws

Nu Son Heung-min terug is zal hij vermoedelijk direct een belangrijke rol gaan vervullen in het team van Mauricio Pocchettino. Zolang Dele Alli en Harry Kane niet beschikbaar zijn zal Fernando Llorente weer in de spits starten. Ook Ben Davies en Moussa Sissoko zijn geblesseerd. Victor Wanyama keert terug van een schorsing, maar zal waarschijnlijk niet starten.

Watford zal het in dit duel sowieso moeten stellen zonder Sebastian Prödl en Kiko Femenía; beide spelers zijn uitgeschakeld met een blessure. Hierdoor zal Daryl Janmaat als rechtsback gaan spelen. Het meespelen van Abdoulaye Doucouré is nog onzeker. Mocht de middenvelder niet kunnen starten, dan krijgt Tom Cleverley waarschijnlijk de voorkeur boven Nathaniel Chalobah op het middenveld.

Tottenham Hotspur – Watford tip

Deze Tottenham Hotspur – Watford betekent een ontmoeting tussen een topploeg uit vorm en een verrassende subtopper. Toch lijkt wedden op winst van de thuisploeg een goede voorspelling, aangezien Tottenham toch meer kwaliteit heeft, zeker na de terugkeer van Son Heung-min. Tip: Tottenham Hotspur wint met een quote van 1.60 bij Toto.

Tottenham Hotspur – Watford Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Tottenham Hotspur: 1.60
Gelijkspel: 3.85
Winst Watford: 5.15