18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Tottenham Hotspur – Everton voorspelling – wedden, quotes en tip 13 september 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Tottenham Hotspur – Everton, Premier League
Aanvang: zondag 13 september 2020, 16.30 uur
Beste wedtip: beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.78

En dan gaat ook in Engeland de bal weer rollen; de Premier League gaat van start! Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Tottenham Hotspur – Everton.

Wijzigingen

Liverpool en Manchester City vormen de absolute elite van de Premier League, waar Chelsea en Manchester United de grootste aanvallers van de twee zijn. Tottenham Hotspur komt daar nog achter en zou graag de aanval op de concurrenten willen openen. Daarvoor vertrouwt de club op topcoach José Mourinho, die met spelers als Dele Alli, Son Heung-min en Harry Kane genoeg kracht heeft om voorin sterk voor de dag te kunnen gaan komen, zowel Europees als in eigen land.

Maar vooral in hun rug zijn de nodige veranderingen gekomen. Rechtsachter werd Matt Doherty aangetrokken van Wolverhampton Wanderers om met zijn rushes voor gevaar te zorgen. Na het vertrek van Jan Vertonghen zal Eric Dier een linie terugzakken om als verdediger te gaan spelen en Pierre-Emile Hojbjerg is gehaald voor het middenveld. Tip: met deze wijzigingen hoopt Mourinho in elk geval de nul te houden. Wedden op deze voorspelling levert je een quote op van 2.44.

Verrassing

Sinds Marcel Brands technisch directeur is bij Everton, probeert hij de club terug te stuwen naar de subtop, met misschien wel de mogelijkheid om de topclubs van de Premier League te gaan uitdagen. Dit seizoen kwam hij al met grof geschut voor die aanval. Waar dertigers als Leighton Baines, Cuco Martina, Morgan Schneiderlin en Oumar Niasse vertrokken, trok hij nieuwelingen Abdoulaye Doucouré, Allan en James Rodríguez aan. Zij moeten een topmiddenveld vormen in Liverpool.

En dat topmiddenveld moet gaan zorgen voor goede resultaten. Die kunnen ze wel gebruiken bij Everton. Brands heeft veel geld uitgegeven de laatste jaren en stelde met Carlo Ancelotti een toptrainer aan. De twaalfde plek van vorig seizoen is namelijk onvoldoende voor de club die gewend is vlak achter de topzes te eindigen. Starten met een overwinning zou natuurlijk lekker zijn. Tip: gezien de mooie quote van 4.00 voor deze voorspelling kun je wedden op een Everton-zege.

Onderlinge resultaten

Gezien de recente onderlinge historie heeft Tottenham Hotspur het voordeel. Van de laatste zes wedstrijden tegen Everton werden er vier gewonnen en twee eindigden in een gelijkspel. Het doelsaldo is met 17-5 dan ook ruim in het voordeel van de Londenaren.

Teamnieuws

De supporters van Tottenham Hotspur moeten het stellen zonder Giovani Lo Celso. De Argentijnse middenvelder zal waarschijnlijk vervangen worden door Harry Winks. Zomeraanwinsten Matt Doherty en Pierre-Emile Hojbjerg mogen uitkijken naar een basisplaats bij hun eerste wedstrijd voor Tottenham.

Everton moet het stellen zonder een aantal namen. Mason Holgate en André Gomes zijn er door blessures waarschijnlijk niet bij, terwijl Jean-Philippe Gbamin, Fabian Delph en Cenk Tosun er sowieso niet bij zijn. Abdoulaye Doucouré, Allan en James Rodríguez kunnen direct hun debuut maken als basisspeler.

Tottenham Hotspur – Everton tip

Tottenham Hotspur – Everton: beide teams staan er goed op aan het begin van het seizoen. De kans is er dan ook dan beiden goed voor de dag gaan komen. Tip: wedden op de voorspelling ‘beide teams scoren’ met een quote van 1.78 bij Toto.

Tottenham Hotspur – Everton Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Tottenham Hotspur: 1.84
Gelijkspel: 3.50
Winst Everton: 4.00