18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Tottenham Hotspur – Arsenal voorspelling – wedden, quotes en tip 2 maart 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Tottenham Hotspur – Arsenal, Premier League
Aanvang: zaterdag 2 maart 2019, 13.30 uur
Beste wedtip: meer dan 2,5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 1.60

Twee aartsrivalen uit Londen ontmoeten elkaar: Tottenham Hotspur – Arsenal. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op dit duel.

Ziekenboeg stroomt leeg

Sinds de winterstop heeft Tottenham Hotspur een wisselvallige reeks in de competitie. Van Crystal Palace werd met 2-0 verloren, waarna vier keer op rij gewonnen werd. Afgelopen week ging het opnieuw mis. Burnley was met 2-1 te sterk en in de doordeweekse speelronde hield Chelsea de drie punten in eigen huis: 2-0. Een en ander heeft te maken met afwezige spelers. De terugkeer van Son Heung-min van de Azië Cup was al een boost voor het team.

Inmiddels is ook topspits Harry Kane teruggekeerd van een blessure, waarna het nu wachten is op de rentree van Eric Dier en Dele Alli van hun blessures. Tottenham moet nu in de competitie achtervolgers Arsenal, Manchester United en Chelsea achter zich houden in de strijd om plek drie, terwijl er in de heenwedstrijd in de Champions League overtuigend van Borussia Dortmund gewonnen werd (3-0). Tip: de ploeg van coach Mauricio Pocchettino won wel de laatste drie thuiswedstrijden. Je kunt wedden dat dit opnieuw lukt. Deze voorspelling heeft een quote van 2.01 bij Toto.

Wisselvallig

Arsenal begon dit seizoen met nederlagen tegen Manchester City (0-2) en Chelsea (3-2), waarna 22 officiële wedstrijden op rij niet verloren werd. Vanaf eind december begonnen de Londenaren wisselvallig te presteren. Van Southampton (3-2), Tottenham (0-2), Liverpool (5-1), West Ham United (1-0), Manchester United (1-3), Manchester City (3-1) en BATE Borisov (1-0) werd in deze periode verloren. De uiteindelijke score in zeventien duels: negen overwinningen, één gelijkspel en zeven nederlagen.

Zomeraanwinst Alexandre Lacazette begint steeds beter in vorm te komen. De van Olympique Lyon overgenomen Franse spits wist in de laatste acht officiële wedstrijden van zijn club tot zes doelpunten te komen. Tijdens de laatste drie Premier Leaguewedstrijden wist de ploeg van Unai Emery niet alleen te winnen, maar stond het ook telkens al bij de rust voor. Je kunt deze informatie als tip gebruiken bij je voorspelling. Wedden op een voorsprong bij rust én overwinning van Arsenal geeft een quote van 5.70.

Onderlinge resultaten

Wedstrijden tussen de twee Londense aartsrivalen gaan vaak gelijk op. Van de laatste zes wedstrijden wist Tottenham er drie te winnen en Arsenal twee. De zesde wedstrijd eindigde in een gelijkspel. De laatste Tottenham Hotspur – Arsenal eindigde in 1-0 voor de thuisploeg, vorig jaar in februari.

Teamnieuws

Tottenham Hotspur-middenvelder Eric Dier is nog herstellende van zijn blessure en hij lijkt niet in actie te gaan komen. Dele Alli en Vincent Janssen komen sowieso niet in actie in dit duel. Kieran Trippier zou zijn plek kunnen verliezen aan Serge Aurier, terwijl Jan Vertonghen waarschijnlijk wel kan spelen.

Bij Arsenal lijken Laurent Koscielny en Sead Kolašinac tijdig hersteld voor deze wedstrijd. Stephan Lichtsteiner en Ainsley Maitland-Niles zijn nog vraagtekens, waardoor mogelijk Carl Jenkinson aan de rechterkant wordt opgesteld. Rob Holding, Héctor Bellerín en Danny Welbeck zijn sowieso nog geblesseerd.

Tottenham Hotspur – Arsenal tip

Beide teams zullen het als een doelstelling apart zien om de aartsrivaal te verslaan. Voor je voorspelling voor Tottenham Hotspur – Arsenal kun je gebruiken dat beide teams redelijk vaak tot scoren komen. Tip: wedden op ‘meer dan 2,5 goals’ met een quote van 1.60 bij Toto.

Tottenham Hotspur – Arsenal Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Tottenham Hotspur: 2.01
Gelijkspel: 3.55
Winst Arsenal: 3.30