18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Real Sociedad – Real Madrid voorspelling – wedden, quotes en tip 20 september 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Real Sociedad – Real Madrid, Primera División
Aanvang: zondag 20 september 2020, 20.00 uur
Beste wedtip: Real Madrid wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.72

In de eerste speelronde was de regerend kampioen vrij en dus komt Real nu voor het eerst in actie. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Real Sociedad – Real Madrid.

Verrassing

Het was misschien wel een van de grootste verrassingen van de transferzomer van 2020. David Silva liet Manchester City na tien jaar trouwe dienst achter zich en de gehele Europese subtop zat achter de diensten van de spelmaker aan. Maar waar koos hij voor? Een terugkeer naar Spanje, bij Real Sociedad. Die club kon nog wel wat creatieve impulsen gebruiken, nadat huurling Martin Ödegaard uitgerekend naar de tegenstander van dit weekend terugkeerde.

Vorig seizoen eindigde de ploeg van coach Imanol Alguacil knap op de zesde plaats en bereikte het de finale van de Copa del Rey. Het gaat nog lastig worden deze resultaten te evenaren. De seizoensstart was in elk geval een valse, door met 1-1 gelijk te spelen op bezoek bij Real Valladolid. Tip: met de aanvallende kwaliteit van het team zou een goal er zeker in moeten zitten. Wedden op de voorspelling ‘Real Madrid houdt niet de nul’ geeft je een quote van 1.45.

Niveau

De fans van Real Madrid waren vorig seizoen niet geheel tevreden, met ‘slechts’ een landstitel in de broekzak aan het einde van de rit. En dat zegt eigenlijk genoeg over het niveau wat de supporters gewend zijn. De Champions League werd gewonnen in 2014, 2016, 2017 en 2018. En sinds 2007 en 2008 is het Real niet meer gelukt tweemaal op een rij kampioen te worden. Werk aan de winkel dus voor Zinédine Zidane, die eerder voor hetere vuren heeft gestaan.

Sergio Ramos is langzamerhand aan het uitgroeien tot een van de grootste sterren aller tijden bij Real Madrid. De aanvoerder leidde vorig jaar de verdediging met de minste tegengoals van de Primera División en was met elf goals de meest trefzekere verdediger sinds Ronald Koeman in het seizoen 1993/94. Tip: als Ramos weer zo in vorm is als vorig jaar, zit een titelprolongatie er wel in. Je kunt wedden op een landstitel. Voor deze voorspelling staat een quote van 1.78.

Onderlinge resultaten

Gezien het recente onderlinge verleden van de wedstrijd Real Sociedad – Real Madrid gaan de clubs gelijk op. Van de laatste zes onderline wedstrijden wisten beiden er namelijk drie te winnen. Het doelsaldo over deze duels is met 13-14 licht in Madrileens voordeel. Vorig seizoen wonnen beide clubs deze ontmoeting op vreemd terrein: Real Madrid met 1-2 en Real Sociedad met 3-4.

Teamnieuws

De grote aanwinst David Silva blijft bij Real Sociedad nog buiten de selectie, vanwege zijn herstel van het coronavirus. Daarnaast zijn middenvelders Igor Zubeldia, Martin Zubimendi en aanvaller Willian José ook nog onbeschikbaar. Nacho Monreal is tijdig hersteld om linksback te starten. Ander Guevara en Alexander Isak profiteren van blessures van hun concurrenten.

Bij Real Madrid is de lappenmand flink gevuld voor dit duel. Vooral voorin, waar Eden Hazard, Lucas Vázquez, Marco Asensio, Isco en Mariano Díaz niet beschikbaar zijn. Sergio Reguilón en Gareth Bale gaan vertrekken en zullen dus ook niet spelen. De Brazilianen Rodrygo en Vinicius Júnior zullen als vleugelspelers aan de wedstrijd gaan beginnen.

Real Sociedad – Real Madrid tip

Real Sociedad – Real Madrid: de thuisploeg begon teleurstellend aan het seizoen, terwijl de bezoekers direct indruk willen maken. Wij voorspellen dat ze dit ook gaat lukken. Tip: wedden op de voorspelling ‘Real Madrid wint’ met een quote van 1.72 bij Toto.

Real Sociedad – Real Madrid Primera División wedden

Quotes bij Toto

Winst Real Sociedad: 4.35
Gelijkspel: 3.75
Winst Real Madrid: 1.72