18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Rangers – Feyenoord voorspelling – wedden, quotes en tip 19 september 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Rangers – Feyenoord, Europa League
Aanvang: donderdag 19 september 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: minder dan 2,5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 1.74

We gaan met drie Nederlandse clubs de Europa League in dit seizoen! Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Rangers – Feyenoord.

Jacht

Steven Gerrard is een ware legende voor Liverpool. Niemand kan tippen aan de status die de oud-middenvelder bij die club heeft. Hij doorliep de jeugdopleiding en speelde zeventien jaar in het eerste elftal, met in totaal 710 officiële optredens en 186 doelpunten. Hierna speelde hij nog een tijdje voor LA Galaxy. Ook was hij goed voor 114 interlands voor Engeland (21 goals). Na zijn stoppen werd hij trainer van Liverpool -18 en nu staat hij voor het tweede seizoen voor de groep bij Rangers.

Rangers komt van ver. Na een faillissement maakte de club de gedwongen afdaling naar het vierde niveau. In vier jaar tijd werd de club drie keer kampioen en zo keerde de club terug op het hoogste niveau. Na twee derde plaatsen gaat Rangers weer op jacht naar een plek in de top twee. Na vijf wedstrijden staat de club tweede op drie punten achter Celtic, waarvan met 0-2 verloren werd. Je kunt de laatste wedstrijden als tip gebruiken. In de laatste zes wedstrijden scoorde telkens maar één van de twee teams. Wedden op de voorspelling ‘niet beide teams scoren’ geeft een quote van 1.97.

Overtuigen

Het leek lange tijd behappen voor Jaap Stam met zijn elftal. De coach kwam deze zomer over van PEC Zwolle en hij moest het doen met grotendeels het elftal van vorig seizoen. Uiteindelijk kwam er toch een aantal versterkingen bij. Nick Marsman, Marcos Senesi, George Johnston, Edgar Ié, Rick Karsdorp, Leroy Fer, Liam Kelly en Luciano Narsingh kwamen naar de Rotterdamse club.  Zo kwam het elftal er toch nog redelijk anders uit te zien.

Feyenoord beleefde dan een redelijk valse start in de Eredivisie met gelijke spelen tegen Sparta (2-2), sc Heerenveen (1-1) en FC Utrecht (1-1), maar daarna begon de club te overtuigen. Willem II (0-1) en ADO Den Haag (3-2) werden aan de kant gezet en daarnaast schakelden de Rotterdammers Dinamo Tbilisi en Hapoel Beër Sheva uit in de Europa League. Tip: van de laatste vier duels hield Feyenoord in drie de nul. Je kunt wedden op de voorspelling dat dit ook nu lukt, tegen een quote van 3.60.

Onderlinge resultaten

We moeten terug naar het seizoen 2001/02 voor de laatste keer dat de wedstrijd Rangers – Feyenoord een officieel affiche was. Aangezien Feyenoord dat seizoen de UEFA Cup won, moge het duidelijk zijn wie won. In Schotland werd het 1-1 en Feyenoord won thuis met 3-2.

Teamnieuws

Rangers kan wellicht weer beschikken over Jamie Murphy, die sinds augustus 2018 niet meer gespeeld heeft. Jon Flanagan, Jordan Jones en Ryan Kent moeten door diverse blessures nog langs de kant toekijken.

Bij Feyenoord maakten Jens Toornstra en Nicolai Jörgensen hun rentree na blessures. De kans is groot dat zij nog niet in de basis beginnen dit duel. Verder moeten de Rotterdammers Sven van Beek missen.

Rangers – Feyenoord tip

Bij de wedstrijd Rangers – Feyenoord staan twee teams tegenover elkaar die in hun land de aanval op de topclub(s) in willen zetten. In Europa willen ze ook hoge ogen gooien. Bij beide teams lijkt de verdediging de laatste weken op orde. Verwacht dus niet te veel goals. Tip: wedden op de voorspelling ‘minder dan 2,5 goals’ met een quote van 1.74 bij Toto.

Rangers – Feyenoord Europa League wedden

Quotes bij Toto

Winst Rangers: 2.25
Gelijkspel: 3.25
Winst Feyenoord: 3.05