Wedstrijd: PSV – ADO Den Haag, Eredivisie
Aanvang: zondag 21 april 2019, 16.45 uur
Beste wedtip: winst PSV
Bookmaker: Toto
Quote: 1.12

PSV en Ajax zijn verwikkeld in een bloedstollende titelstrijd. De Eindhovenaren moeten de Amsterdammers op basis van een beter doelsaldo voor zich dulden. Tegen ADO Den Haag moet eigenlijk met ruime cijfers gewonnen gaan worden. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel PSV – ADO Den Haag.

Moeizame zege op De Graafschap

Iedereen die dacht dat PSV tegen De Graafschap wel even aan het doelsaldo kon werken, kwam bedrogen uit. De Superboeren speelden erg brutaal in Eindhoven en de thuisploeg had daar zichtbaar moeite mee. De degradatiekandidaat kwam zelfs op voorsprong door een rake kopbal van Delano Burgzorg. Een hoge score was nu niet meer de hoogste prioriteit voor PSV. Dat was het winnen van de wedstrijd. Legio kansen werden gemist en uiteindelijk zorgde Steven Bergwijn vanaf de penaltystip voor de gelijkmaker. Niet veel later schoot Luuk de Jong PSV op voorsprong. Daar bleef het uiteindelijk bij en een magere overwinning was het resultaat van een teleurstellende middag.

Tegen ADO Den Haag moet er dus met ruime cijfers gewonnen worden. Dat is eerder in Den Haag al gelukt dit seizoen. Toen werd het maar liefst 0-7 voor de ploeg van Mark van Bommel. De bookmakers denken in ieder geval dat PSV aan het langste eind gaat trekken. Een lage quotering van 1.12 is namelijk verbonden aan een Brabantse zege. Een gelijkspel staat op 9.65 en een Haagse overwinning 20.00.

Winning Mood

ADO zit de afgelopen weken in een winning mood. De Hagenaars rekenden na weken van teleurstellende resultaten af met FC Utrecht. In Den Haag werd het maar liefst 5-0. De week erop wachtte de volgende lastige wedstrijd. Ditmaal stond er een uitwedstrijd bij AZ in Alkmaar op het programma. ADO stond na 47 minuten comfortabel met 0-2 voor en de drie punten waren dichtbij. Winnen lukte weliswaar, maar bleek toch nog wat lastiger. Albert Guðmundsson zorgde er met twee treffers in de slotfase voor dat het een gelijkspel leek te gaan worden. In de absolute slotfase kroonde Sheraldo Becker zich namens ADO tot matchwinner, door na een lange solo af te ronden voor de 2-3.

ADO is zo goed als veilig en heeft op papier nog zicht op het linkerrijtje. De afstand met nummer 9 FC Groningen bedraagt namelijk 6 punten. Het komt onder andere nog in actie tegen Excelsior en Willem II.

Onderlinge resultaten

PSV – ADO Den Haag stond 45 keer eerder op het menu in de Eredivisie. PSV heeft de statistieken duidelijk in het voordeel met 32 overwinningen. ADO wist 5 keer te winnen en de laatste keer was in 2011. In de blessuretijd werd het toen 0-1.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij PSV kan er geen beroep gedaan worden op Ryan Thomas, Yannick van Osch en Maximiliano Romero.

Bij ADO Den Haag zijn Ricardo Kishna, Trevor David en Giovanni Troupee er niet bij tegen PSV.

PSV – ADO Den Haag tip

PSV kan absoluut geen steken meer laten vallen in deze fase van de competitie, maar de vraag is of het maken van veel doelpunten gaat lukken. De beste PSV – ADO Den Haag tip is dat PSV wint met een quotering van 1.12 bij Toto.

PSV – ADO Den Haag Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst PSV: 1.12
Gelijkspel:
Winst ADO Den Haag: 20.00