18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Newcastle – Liverpool voorspelling – wedden, quotes en tip 4 mei 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Newcastle – Liverpool, Premier League
Aanvang: Zaterdag 4 mei 2019, 20.45 uur
Beste wedtip: Liverpool en over 2.5 doelpunten
Bookmaker: Toto
Quote: 1.87

Liverpool boekte een slecht resultaat in de Champions League en moet nu gelijk goed schakelen om in de race te blijven voor het kampioenschap in Engeland. Het moet op bezoek bij Newcastle, dat moeilijk te verslaan is de laatste tijd. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Liverpool – Newcastle.

Veilig gespeeld

Newcastle staat momenteel op de dertiende plek van de Premier League en speelt volgend jaar dus gewoon weer op het hoogste niveau van Engeland. Het heeft namelijk elf punten meer dan Cardiff, dat op de achttiende plaats staat. Als Newcastle omhoog kijkt, ziet het dat het ook geen kans meer heeft op Europees voetbal. De club is dus eigenlijk al uitgespeeld dit seizoen en kan terugkijken op een redelijk goed jaar.

 
Een aantal weken geleden zag het er allemaal nog helemaal niet zo zeker uit voor de nummer dertien van de Engelse Competitie. Het stond toen namelijk helemaal nog niet zo hoog boven de degradatiestreep. Door de goede resultaten van de afgelopen weken is het uit die gevarenzone gekomen – zo behaalde het zeven punten in de laatste drie wedstrijden. Ondanks deze goede vorm is Newcastle wel duidelijk de underdog zaterdag en heeft een overwinning van die club een quote van 9.50.

Erg sterk seizoen

Liverpool mocht dan wel met 3-0 van Barcelona verliezen deze week, toch is het erg goed in vorm de laatste tijd. Het won zeven wedstrijden op rij in de Engelse competitie en daardoor heeft het nog altijd kans op de titel. Vorige week won het nog heel erg gemakkelijk met 5-0 van Huddersfield. In deze wedstrijd lieten de aanvallers van Liverpool net als zo vaak zien dat ze erg makkelijk tot scoren komen. Sadio Mané en Mohamed Salah maakten beide twee doelpunten en hielpen hun club daar enorm mee.

 
Met nog twee wedstrijden te spelen staat Liverpool nog altijd maar één punt achter op koploper Manchester City. Wat opvalt, is dat The Reds nog maar één wedstrijd hebben verloren dit seizoen in de Premier League. Ze speelden daarentegen wel zeven keer gelijk en dat is het grote verschil met City, want dat speelde maar twee keer gelijk tot nu toe. Liverpool moet de laatste twee wedstrijden dus gewoon winnen en het liefst met veel doelpunten, omdat het doelsaldo nog een belangrijke rol kan spelen.

Duidelijke cijfers

Eerder dit seizoen liep het niet goed af voor Newcastle in het uitduel tegen Liverpool. De thuisspelende ploeg kwam vroeg op voorsprong en wist dit makkelijk vast te houden tot de rust. The Reds wisten de bal goed in de ploeg te houden, waardoor het een hele lastige klus werd voor Newcastle. In de tweede helft liep Liverpool flink uit, want het scoorde nog drie keer en daardoor eindigde het duel in 4-0. De ploeg besloot de wedstrijd met 75% balbezit en dat geeft wel aan hoe dominant Liverpool was. Het is daarom niet gek dat een overwinning van Liverpool deze keer een quote van slechts 1.35 heeft.

Newcastle – Liverpool tip

Newcastle speelt nergens meer voor dit seizoen en heeft dus geen belangen meer bij deze wedstrijd. Voor Liverpool zijn deze laatste twee wedstrijden van de Premier League de belangrijkste in tijden. De nummer twee van de Engelse competitie zal ook veel proberen te scoren, omdat het een iets slechter doelsaldo heeft dan koploper Manchester City. De tip bij deze wedstrijd is dan ook dat Liverpool wint en dat er meer dan 2.5 doelpunten vallen. Deze voorspelling van Newcastle – Liverpool heeft een quote van 1.87.

Newcastle – Liverpool Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Newcastle: 9.50
Gelijkspel: 4.90
Winst Liverpool: 1.35