18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

NAC Breda – Feyenoord voorspelling – wedden, quotes en tip 24 april 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: NAC Breda – Feyenoord, Eredivisie
Aanvang: woensdag 24 april 2019, 20.45 uur
Beste wedtip: Feyenoord wint met handicap -1
Bookmaker: Toto
Quote: 2.06

De hekkensluiter en de nummer drie van de Eredivisie ontmoeten elkaar. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel NAC Breda – Feyenoord.

Strohalm

Met nog drie wedstrijden voor de boeg komt degradatie steeds dichterbij voor NAC Breda. De nacompetitie kan al niet meer ontlopen worden, maar de fans van de Bredase club hopen toch in elk geval De Graafschap of Excelsior in te kunnen halen. De donkere gedachten van deze supporters gaan al terug naar het seizoen 2014/15, toen NAC als vijftiende eindigde en in de nacompetitie verloor van Roda JC. In het tweede seizoen in de Eerste divisie wist NAC weer te promoveren.

Ruud Brood is inmiddels ingevlogen als opvolger van de opgestapte Mitchell van der Gaag en hij vecht voor de laatste strohalm. NAC moet echter een achterstand van vier (op De Graafschap) of vijf (op Excelsior) punten goed weten te maken in de laatste drie speelrondes, tegen Feyenoord, sc Heerenveen en PEC Zwolle. Tip: van de laatste veertien Eredivisieduels wist NAC er dertien niet te winnen, waarop je nu ook kan wedden. De quote voor de voorspelling ‘Feyenoord wint of speelt gelijk’ is echter maar 1.08, wat het financieel niet aantrekkelijk maakt.

Afscheidstournee

Voor veel Feyenoorders worden de laatste drie speelrondes een ware afscheidstournee. Technisch directeur Martin van Geel vertrekt namelijk na acht jaar dienst uit De Kuip, waar ook trainer Giovanni van Bronckhorst afscheid neemt na vier seizoenen als hoofdtrainer en acht seizoenen in totaal bij Feyenoord. Aanvoerder Robin van Persie zet een punt achter zijn lange en succesvolle carrière, terwijl huurlingen Cuco Martina en Jordy Clasie terugkeren naar Engeland. Ten slotte is het ook maar de vraag hoe lang spelers als Tonny Vilhena en Nicolai Jørgensen in Rotterdam blijven.

Het lijkt inmiddels vrij zeker dat Feyenoord op de derde plek gaat eindigen. De achterstand op koplopers Ajax en PSV is opgelopen tot achttien punten, maar de zeven punten voorsprong op AZ lijkt genoeg om de Alkmaarders op achterstand te houden. Nu zullen de Rotterdammers, die inmiddels vier keer op rij wonnen, vooral alle vertrekkers een mooi afscheid willen geven. In de laatste zes Eredivisieduels van Feyenoord waren minimaal 2,5 goals te zien. Je kunt dit als tip voor je voorspelling gebruiken en wedden dat het opnieuw gebeurt, tegen een quote van 1.44.

Onderlinge resultaten

Van de laatste zes edities van NAC Breda – Feyenoord won NAC er twee en Feyenoord drie. De heenwedstrijd in september 2018 wonnen de Rotterdammers met 4-2.

Teamnieuws

NAC Breda-trainer Ruud Brood mist zeven spelers, namelijk Greg Leigh, Fabian Sporkslede, Dorian Dervite, Alex Gersbach, Lucas Schoofs, Arno Verschueren en Robert Mühren.

Bij Feyenoord zijn Justin Bijlow, Jeremiah St. Juste en Ridgeciano Haps er door blessures niet bij, terwijl Nicolai Jørgensen geschorst is na zijn rode kaart tegen Heracles Almelo.

NAC Breda – Feyenoord tip

Bij een wedstrijd tussen de nummer achttien en de nummer drie is het makkelijk een voorspelling te doen dat de bezoekers winnen. Gezien het verschil in kwaliteit kun je ook wedden op een groter verschil. Tip: Feyenoord wint met handicap -1 met een quote van 2.06 bij Toto.

NAC Breda – Feyenoord Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst NAC Breda: 6.20
Gelijkspel: 4.70
Winst Feyenoord: 1.42