18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester United – AZ voorspelling – wedden, quotes en tip 12 december 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Manchester United – AZ, Europa League
Aanvang: Donderdag 12 december 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: Winst Manchester United
Bookmaker: Toto
Quote: 1.83

AZ is al door in de Europa League, maar speelt nog wel een wedstrijd op Old Trafford tegen Manchester United. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Manchester United – AZ.

Manchester kleurt rood

Het ging de laatste tijd wat minder bij Manchester United, maar vorige week boekte het twee knappe overwinningen. Woensdag won het thuis met 2-1 van Tottenham door twee goals van Marcus Rashford. Hier hield het dus nog niet op, want een paar dagen later speelde United de derby tegen Manchester City. Deze werd met 1-2 gewonnen door weer een doelpunt van Rashford en een goal van Anthony Martial. Met de vorm zit het dus wel goed bij Manchester United.
In deze wedstrijd speelde Manchester met een zo’n sterk mogelijk elftal en in de Europa League is dit wel eens anders. De Engelse club speelt vrijwel altijd met een B-elftal in het toernooi, waardoor de resultaten soms teleurstellend zijn.

Ingelopen op Ajax

Het zal in Nederland niemand ontgaan zijn dat AZ het erg goed doet dit seizoen, zowel in de Eredivisie als in de Europa League. De club uit Alkmaar is inmiddels al negen wedstrijden ongeslagen in alle competities. Dit kwam niet door een makkelijk programma, want het speelde in deze duels onder andere tegen PSV en Utrecht. Door deze knappe reeks staat AZ nog maar drie punten achter koploper Ajax en daar speelt het tegen in het aankomende weekend.
In de Europa League staat AZ op het moment ook tweede, maar bij een overwinning op Manchester United gaat het als groepshoofd door naar de knock-outfase. Het verschil is één punt en beide teams spelen alleen nog voor die eerste plek, want ze zijn allebei al door naar de volgende ronde.

Spelers sparen?

Bij Manchester United is het inmiddels bekend dat het niet altijd met de sterkste elf begint aan een Europa League-wedstrijd. De vraag is of AZ dit ook doet donderdag met het oog op de wedstrijd tegen Ajax. Momenteel is het nog niet bekend in welke opstelling beide ploegen aantreden, maar dit kan dus zomaar afwijken van de gebruikelijke elf.

Erg saaie wedstrijd

In de thuiswedstrijd speelde AZ knap gelijk tegen Manchester United, maar voor de neutrale kijker was er weinig aan. Manchester kwam met een gemankeerd elftal, zoals wel vaker, waardoor de club uit Alkmaar zelfs beter was. AZ kwam nog tot een aantal goede kansen en deze werden helaas niet afgemaakt. Manchester United eindigde de wedstrijd zonder ook maar één keer op doel te schieten, waardoor het in een 0-0 gelijkspel eindigde.

Manchester United – AZ tip

AZ is al voor een lange tijd in goeden doen en bij Manchester United is dit vanaf vorige week het geval. Beide teams willen natuurlijk als nummer één door naar de volgende ronde, maar het lijkt erop dat Manchester United dit zal zijn. De Engelse club liet zien dat het zelfs van de wereldtop kan winnen en zou dus zelfs met een minder elftal van AZ kunnen winnen. Het feit dat Manchester United thuis speelt weegt ook mee, want veel spelers van AZ speelden nog nooit in zo’n indrukwekkend stadion. De tip bij deze wedstrijd is daarom dat Manchester United wint en deze voorspelling van Manchester United – AZ heeft een quote van 1.83.

Manchester United – AZ Europa League wedden

Quotes bij Toto

Winst Manchester United: 1.83
Gelijkspel: 3.55
Winst AZ: 3.95