Wedstrijd: Manchester City – Tottenham, Premier League
Aanvang: Zaterdag 17 augustus 2019, 18.30 uur
Beste wedtip: Winst Manchester City en over 1.5 doelpunten
Bookmaker: Toto
Quote: 1.43

In de tweede speelronde van de Premier League staat er een ware topper op het programma, want koploper landskampioen Manchester City neemt het op tegen Tottenham. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Manchester City – Tottenham.

Gelijk aan kop

Manchester City gaat vrolijk door waar het vorig jaar mee eindigde, namelijk bovenaan staan in de Premier League. In de eerste wedstrijd van dit seizoen won het met 0-5 van West Ham, waardoor het de eerste plek alweer heeft veroverd. Hiermee geeft de regerend landskampioen gelijk aan dat het weer vol meedoet om de titel. Wat ook opviel in de eerste wedstrijd, was de vorm van Raheem Sterling, want hij opende dit seizoen met een hattrick en is dus in goeden doen. Inzetten op een goal van hem lijkt dus zeker een optie en dit levert een quote op van 1.96.
The Citizens begonnen niet alleen goed in de competitie, want de eerste prijs is ook al binnen. De Community Shield werd namelijk voorafgaand aan de competitie al gewonnen. In een wedstrijd tegen Liverpool won Manchester City uiteindelijk met strafschoppen om zo de eerste prijs binnen te halen.

Klaar voor het nieuwe seizoen

Het vorige seizoen eindigde met teleurstelling bij Tottenham door de verloren Champions League-finale. Toch was het al met al een goed seizoen als je zo ver kunt komen in het hoogste Europese toernooi. Nu is het nieuwe seizoen aangebroken en zullen er nieuwe doelstellingen gesteld zijn. Zo begon de club uit Londen goed aan dit seizoen door in de voorbereiding de Audi Cup te winnen. In dit kleine toernooi versloeg het Real Madrid en Bayern München.
Tottenham is ook goed begonnen aan de Premier League door van promovendus Aston Villa te winnen met 3-1. The Spurs creëerdem enorm veel kansen in het openingsduel en domineerden dan ook met meer dan 70 procent balbezit. Toch begon de wedstrijd slecht voor Tottenham, want na negen minuten keek het tegen een 0-1 achterstand aan. Die stand bleef lang staan, maar in het laatste deel van de wedstrijd draaiden The Spurs het om. Via Tanguy Ndombele, 73’, en twee maal Harry Kane, 86’ en 90’, wist Tottenham toch nog met twee doelpunten verschil te winnen.

Nipte zege

De wedstrijden tussen Manchester City en Tottenham gaan vaak gelijk op, net als vorig seizoen. Toen The Citizens thuis speelden, kwamen ze na vijf minuten al op voorsprong door de jonge Phil Foden. Dit bleek achteraf ook al de winnende goal te zijn, ondanks dat beide clubs nog genoeg kansen kregen. Winst van Manchester City heeft deze keer slechts een quote van 1.34.

Manchester City – Tottenham tip

De clubs wonnen beiden hun eerste competitieduel en zijn dus goed gestart aan de Premier League. Toch leek het bij Manchester City allemaal wat makkelijker te lopen en speelde die club ook tegen een sterkere tegenstander. The Citizens waren vorig seizoen ook te sterk in eigen huis en het lijkt erop dat ze dit keer weer gaan winnen. De tip bij deze wedstrijd is dat Manchester City wint en dat er meer dan 1.5 doelpunten vallen. Deze voorspelling van Manchester City – Tottenham heet een quote van 1.43.

Manchester City – Tottenham Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Manchester City: 1.34
Gelijkspel: 5.05
Winst Tottenham: 7.35