18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester City – Chelsea voorspelling – wedden, quotes en tip 23 november 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Manchester City – Chelsea, Premier League
Aanvang: zaterdag 23 november 2019, 18.30 uur
Beste wedtip: meer dan 3,5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 1.95

De nummers vier en drie van de Premier League ontmoeten elkaar. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Manchester City – Chelsea.

Moed

Josep Guardiola houdt de moed erin. Hij is bezig aan zijn vierde seizoen bij Manchester City en werd al twee keer kampioen. De afgelopen twee jaren was de club de sterkste van de Premier League en achtereenvolgens verloor City respectievelijk maar twee en vier keer. Dit seizoen ligt het iets anders in het Etihad Stadium. Na twaalf wedstrijden liep City al drie keer tegen een nederlaag aan. Van Norwich City (3-2), Wolverhampton Wanderers (0-2) en koploper Liverpool (3-1) werd verloren.

“Als Liverpool de titel pakt, ben ik de eerste die ze zal feliciteren en zal zeggen hoe goed ze zijn”, vertelde Guardiola in een interview. De achterstand van City op de koppositie is nu negen punten. Toch houdt de Spaanse coach de moed erin. Hij denkt nog steeds dat hij met zijn ploeg kampioen kan worden dit seizoen. Denk je dit ook, dan is het een goede tip om ook te gaan wedden op een titelprolongatie voor City. De quote voor deze voorspelling is met 3.20 namelijk een financieel aantrekkelijke.

Talenten

Jarenlang maakte Chelsea furore in de Premier League en Champions League met sterspelers als Petr Cech, John Terry, Ricardo Carvalho, Michael Essien, Frank Lampard en Didier Drogba. Veelal een verzameling aan buitenlandse sterren, aangevuld met één jeugdspeler: Terry. Sinds de transferban voor de Londense club dit seizoen is het aantal talenten in de opstelling van Chelsea erg toegenomen. Mede door de aanstelling van Lampard als coach.

Fikayo Tomori, Mason Mount, Callum Hudson-Odoi en Tammy Abraham grijpen nu hun kans en speelden zich zelfs al het nationale elftal van de Engelsen binnen. Conclusie: het transferverbod legt Chelsea geen windeieren. De derde plaats in de tussenstand is knap en de Londense club wist nu al zes competitiewedstrijden op een rij winnend af te sluiten. In drie van deze zes duels scoorden beide teams. Tip: je kunt ook nu wedden op de voorspelling ‘beide teams scoren’ met een quote van 1.56.

Onderlinge resultaten

Gezien het recente onderlinge verleden is Manchester City in het voordeel, met vijf zeges in de laatste zes duels en de doelcijfers 10-2. Vorig seizoen eindigde Manchester City – Chelsea in 6-0.

Teamnieuws

Josep Guardiola moet Bernardo Silva missen door een schorsing, waardoor Raheem Sterling en Riyad Mahrez beiden lijken te starten. Sergio Agüero en Gabriel Jesus vechten op de spitspositie. Rodri en David Silva lijken klaar voor basisplekken. Angeliño wordt waarschijnlijk vervangen door Benjamin Mendy linksachter, terwijl Guardiola hoopt dat doelman Ederson tijdig fit is.

Bij Chelsea zijn Ross Barkley en Christian Pulisic nog vraagtekens. Jorginho keert ondertussen terug van een schorsing en kan weer spelen. Wel moet Frank Lampard het stellen zonder Antonio Rüdiger en Ruben Loftus-Cheek. Voor de positie van linksback gaat het tussen Emerson Palmieri en Marcos Alonso.

Manchester City – Chelsea tip

Bij deze Manchester City – Chelsea lijkt de thuisploeg een beter team te hebben maar Chelsea is uitstekend in vorm de laatste tijd. Wat sowieso verwacht mag worden is een doelpuntrijke wedstrijd. Tip: wedden op de voorspelling ‘meer dan 3,5 goals’ met een quote van 1.95 bij Toto.

Manchester City – Chelsea Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Manchester City: 1.42
Gelijkspel: 4.70
Winst Chelsea: 6.16