18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Internazionale – Bayer Leverkusen voorspelling – wedden, quotes en tip 10 augustus 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Internazionale – Bayer Leverkusen, Europa League
Aanvang: maandag 10 augustus 2020, 20.00 uur
Beste wedtip: Internazionale wint
Bookmaker: Toto
Quote: 2.07

Vanaf nu is het na een nederlaag direct over in de Europa League. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Internazionale – Bayer Leverkusen.

Favoriet

Waar de Italiaanse competitie elk jaar Juventus als ultieme topfavoriet heeft, kan Internazionale zich nu niet verschuilen in een rol van underdog. Die rol is nu juist weggelegd voor clubs als FC Kopenhagen en FC Basel. Inter is samen met Manchester United de grote favoriet om aan het einde van deze maand de finale winnend af te sluiten. De Engelsen krijgen een quote van 2.75 en Inter volgt als goede nummer twee op een quotering van 4.00.

Bayer Leverkusen is een zware tegenstander, maar een ding staat vast: verdedigend hoeven de Italianen absoluut niet bang te zijn. Voor niemand lijkt wel. Doelman Samir Handanovič is het namelijk gewend geen tegengoals te krijgen. In vijf van de laatste zeven Europa League-duels hield Inter de nul, en met de competitie erbij zelfs in de laatste vijf gespeelde wedstrijden. Tip: wedden op de voorspelling ‘Internazionale houdt de nul’ levert een quote van 2.95 op.

Bewijzen

Het wordt tijd voor Peter Bosz om zich voor eens en altijd te bewijzen als trainer. Hij heeft namelijk een mooi cv, met baantjes bij onder meer Vitesse, Maccabi Tel Aviv, Ajax, Borussia Dortmund en nu Bayer Leverkusen. Maar onder de streep is het aantal prijzen erg laag. Met AGOVV werd hij amateurkampioen en later won hij de Eerste divisie met Heracles Almelo, maar op het hoogste niveau staat de prijzenkast van Bosz vooral veel stof te verzamelen.

Nu is de Europa League de uitgelezen kans op een prijs. Zeker omdat Leverkusen eindwinst heel goed kan gebruiken. In de competitie lukte het namelijk net niet om plaatsing voor de Champions League te bewerkstelligen. Alleen het winnen van de Europa League kan dit nog herstellen. Tip: in de laatste vier duels gebeurde het maar een keer dat beide teams scoorden. Wedden op de voorspelling ‘niet beide teams scoren’ geeft je een quote van 2.19.

Onderlinge resultaten

Eén keer eerder stond de wedstrijd Internazionale – Bayer Leverkusen gepland in Europees verband. In het seizoen 2002/03 kwamen de twee clubs elkaar tegen in de groepsfase van de Champions League. In Milaan werd het 3-2 en Inter won ook het uitduel: 0-2.

Teamnieuws

Doordat aanwinst Alexis Sánchez eerder al verhuurd was aan Internazionale, mag hij de rest van de Europa League meedoen met de Milanezen. Middenvelders Stefano Sensi en Matías Vecino zijn er niet bij. De basis staat redelijk vast, al zullen vooral Christian Eriksen, Antonio Candreva en Victor Moses aandringen op een basisplaats.

Tegen Rangers werd verrassend gestart met de 17-jarige Florian Wirtz. Mogelijk mag hij opnieuw starten. Zo niet, dan zullen Leon Bailey en Moussa Diaby de spelers zijn op de vleugels. Paulinho is er niet bij, maar na een schorsing van een wedstrijd is Kerem Demirbay wel weer beschikbaar voor Bayer Leverkusen.

Internazionale – Bayer Leverkusen tip

Internazionale – Bayer Leverkusen: de toppers van de Europa League beginnen elkaar te ontmoeten. Inter is een van de topfavorieten voor eindwinst, dus wij tippen een zege. Tip: wedden op de voorspelling ‘Internazionale wint’ met een quote van 2.07 bij Toto.

Internazionale – Bayer Leverkusen Europa League wedden

Quotes bij Toto

Winst Internazionale: 2.07
Gelijkspel: 3.60
Winst Bayer Leverkusen: 3.50