18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Internazionale – AS Roma voorspelling – wedden, quotes en tip 20 april 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Internazionale – AS Roma, Champions League
Aanvang: zaterdag 20 april 2019, 20.30 uur
Beste wedtip: winst Internazionale
Bookmaker: Toto
Quote: 1.77

De nummers drie en vijf van de Serie A staan tegenover elkaar. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op Internazionale – AS Roma.

Achtervolger

Koploper Juventus staat zeventien punten voor op nummer twee Napoli en kan zich dit weekend definitief kronen tot Italiaans landskampioen. Internazionale is de achtervolger van deze clubs en staat met zestig punten op de derde plek. Dat lijkt gezien de suprematie van Juventus de laatste jaren een prima prestatie. Vorig jaar werden de Milanezen ook derde, na zeven jaar op rij niet in de top drie te zijn geëindigd. En dat terwijl Inter tussen 2005 en 2010 vijf keer op rij kampioen werd.

Verdedigend heeft de ploeg van Luciano Spalletti het goed voor elkaar. In 32 wedstrijden hoefde doelman Samir Handanovič de bal maar 26 keer uit het net te halen. Alleen koploper Juventus (22 tegentreffers) overlegt betere cijfers op dit vlak. Je kunt wedden dat Inter tegen AS Roma de nul houdt, wat een goede tip kan zijn omdat het al veertien keer eerder lukte dit seizoen. De quote voor deze voorspelling is 2.70.

Strijden

AS Roma hoopte een aanval te kunnen openen op topclubs Juventus en Napoli. Vorig seizoen werd zelfs de halve finales van de Champions League bereikt, wat vertrouwen gaf voor dit seizoen. Nieuwe spelers als Robin Olsen, Davide Santon, Steven Nzonzi, Javier Pastore, Patrik Schick, Justin Kluivert en Grégoire Defrel werden ingevlogen voor dit doel. Uiteindelijk valt het tot nu toe tegen. Roma staat op dit moment op de vijfde plaats, die geen recht geeft op plaatsing voor de Champions League.

Hiervoor moet Roma nog AC Milan inhalen, dat één punt meer heeft. Gezien de achtervolgers Atalanta Bergamo, Lazio en Torino (respectievelijk één, twee en vier punten achterstand) moeten de Romeinen nog strijden om kans te maken op dat laatste ticket. De laatste twee wedstrijden werden met het minimale verschil gewonnen; Sampdoria en Udinese verloren beiden met 1-0 van AS Roma. Tip: je kunt wedden dat ook Inter met deze stand verliest. Deze voorspelling heeft een quote van 12.75.

Onderlinge resultaten

Gezien de laatste zes edities van Internazionale – AS Roma mag je ervan uit gaan dat de wedstrijd gelijk op gaat. Van deze zes duels eindigden er namelijk drie in een gelijkspel. Verder won Inter eenmaal en Roma twee keer.

Teamnieuws

Šime Vrsaljko is er niet bij, waardoor Danilo D’Ambrosio waarschijnlijk een basisplaats krijgt bij Internazionale. Ook Marcelo Brozović moet het duel missen en Borja Valero is nog onzeker. Mauro Icardi kan weer terugkeren in de basis ten koste van Lautaro Martínez.

AS Roma mist ook een aantal spelers. Rick Karsdorp, Davide Santon en Diego Perotti zijn er niet bij. Ook Daniele de Rossi is nog een vraagteken, waardoor Steven Nzonzi waarschijnlijk mag starten. Aleksandar Kolarov keert terug van een schorsing en kan weer spelen.

Internazionale – AS Roma tip

Beide teams bij deze Internazionale – AS Roma zitten vol in de strijd om een ticket voor de Champions League van volgend seizoen. De thuisploeg staat er wel een stuk beter voor dan de bezoekers. Je kunt voor je voorspelling verwachten dat dit voordeel gebruikt wordt en wedden dat de thuisploeg goed presteert. Tip: Internazionale wint met een quote van 1.77 bij Toto.

Internazionale – AS Roma Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Internazionale: 1.77
Gelijkspel: 3.85
Winst AS Roma: 4.45