18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Heracles Almelo – FC Utrecht voorspelling – wedden, quotes en tip 18 mei 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Heracles Almelo – FC Utrecht, Eredivisie play-offs
Aanvang: zaterdag 18 mei 2019, 18.30 uur
Beste wedtip: meer dan 2,5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 1.50

De eerste ronde van de play-offs om Europees voetbal begint. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Heracles Almelo – FC Utrecht.

Spektakel

Als seizoenskaarthouder van Heracles Almelo zat je dit seizoen gebakken voor veel spektakel in het eigen Polman Stadion. De Overijsselse club wist dit seizoen 61 doelpunten te maken, terwijl er 68 tegendoelpunten te zien waren. Samen met sc Heerenveen (64 voor en 73 tegen) is Heracles hiermee het enige team met zowel meer dan 60 treffers als meer dan 60 tegengoals. Doelpuntrijke uitslagen waren er dan ook genoeg. Overwinning als 3-5 tegen sc Heerenveen, 4-0 op De Graafschap en 4-1 op zowel FC Groningen als VVV-Venlo werden afgewisseld met nederlagen als 5-0 tegen Willem II, 4-0 tegen Vitesse en PSV en 1-5 tegen FC Utrecht.

De laatste tijd zette Heracles ook weer doelpuntrijke uitslagen neer. Waar een aantal weken terug in eigen huis met 3-4 verloren werd van Willem II, was het in de eennalaatste speelronde weer zover: Excelsior was met 4-5 te sterk in Almelo. Uiteindelijk verloor Heracles rondom dit duel ook van AZ (2-1) en PSV (3-1), waardoor de club driemaal op rij verloren heeft. Tip: je kunt wedden dat dit de vierde verliespartij op rij wordt. De quote voor deze voorspelling is 2.22.

Wisselvallig

FC Utrecht mag zich inmiddels met AZ en Vitesse tot de vaste subtop van de Eredivisie rekenen. De afgelopen vier seizoenen eindigde Utrecht al tussen plek vier en zes en kijken we nog verder terug, dan is elke eindklassering van de Domstedelingen sinds het seizoen 1999/00 tussen plek vier en elf, waarmee de club dus redelijk stabiel is. Dit seizoen is plek zes het eindstation van het team van Dick Advocaat, dat de laatste tijd toch erg slordig en wisselvallig presteert.

In de laatste zes wedstrijden werd namelijk gewonnen van Fortuna Sittard (2-1) en sc Heerenveen (3-1) en gelijkgespeeld tegen Vitesse (0-0). Er werd in deze periode echter ook driemaal verloren, alle drie de uitwedstrijden die Utrecht speelde. Bij ADO Den Haag (5-0), FC Emmen (2-0) en Ajax (4-1) leidde de club nederlagen, telkens met minimaal twee doelpunten verschil. Utrecht stond in al deze drie duels in de rust al achter, waarna het ook verloor. Dit kun je als tip voor je voorspelling gebruiken. Ga je wedden dat dit nu ook gebeurt, dan is de quote 4.65.

Onderlinge resultaten

Eerder dit seizoen zetten de Domstedelingen de verhoudingen op scherp, door het duel Heracles Almelo – FC Utrecht met 1-5 te winnen. Van de laatste zes onderlinge wedstrijden won Utrecht er sowieso drie, tegenover twee gelijke spelen en één Almelose winstpartij.

Teamnieuws

Robin Pröpper moet de play-offs wegens een blessure missen bij Heracles Almelo, waar voor dit duel ook Sebastian Jakubiak een vraagteken is.

Bij FC Utrecht zijn Leon Guwara, Joris van Overeem en Urby Emanuelson niet beschikbaar. Zij hebben allemaal een blessure.

Heracles Almelo – FC Utrecht tip

Heracles Almelo – FC Utrecht is een wedstrijd waarin de thuisploeg drie wedstrijden op rij verloor en de bezoekers drie uitduels op rij verloren. Wel zijn duels van deze teams vaak doelpuntrijk, wat je kan gebruiken voor je voorspelling. Tip: wedden op ‘meer dan 2,5 goals’ met een quote van 1.50.

Heracles Almelo – FC Utrecht Eredivisie play-offs wedden

Quotes bij Toto

Winst Heracles Almelo: 2.85
Gelijkspel: 3.60
Winst FC Utrecht: 2.22