18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Heerenveen – Feyenoord voorspelling – wedden, quotes en tip 11 augustus 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Heerenveen – Feyenoord, Eredivisie
Aanvang: Zondag 11 augustus 2019, 14.30 uur
Beste wedtip: Meer dan 2.5 doelpunten
Bookmaker: Toto
Quote: 1.56

Heerenveen is heel goed gestart aan dit nieuwe seizoen, terwijl Feyenoord al tegen de lamp liep in het eerste duel. Zondag staan ze tegenover elkaar en de Rotterdammers kunnen zich niet weer een nederlaag veroorloven. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Heerenveen – Feyenoord.

Vliegende start

Herenveen vloog uit de startblokken dit seizoen, want na 28 minuten stond het al met 0-3 voor tegen Heracles. In de tweede helft was het aan het begin vooral tegenhouden om de voorsprong te behouden en dit lukte. In de extra tijd liep het zelfs nog uit naar 0-4. Hierdoor staat het gedeeld eerste met Vitesse. Ondanks dit goede resultaat, is Heerenveen toch de underdog in het thuisduel tegen Feyenoord. Een overwinning van de Friezen heeft namelijk een quote van 4.00.

 

De voorbereiding van Heerenveen verliep wat stroever dan de eerste Eredivisiewedstrijd. Zo speelde het gelijk tegen Mechelen en St.Pauli, daarnaast verloor het ook nog van Volendam, dat uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie. De laatste wedstrijd van de voorbereiding werd nog wel gewonnen; uit bij Sunderland won Heerenveen met 0-1. De club hoopt de goede lijn van de afgelopen weken dus vast te houden, met Feyenoord als volgende obstakel.

Eindelijk een goed resultaat

Feyenoord had het moeilijk in de afgelopen weken, want het wist telkens niet te winnen. Daar kwam deze week een eind aan door de 4-0 overwinning op Dinamo Tbilisi in de kwalificatie van de Europa League. Met vlagen was er weer te zien dat Feyenoord wel degelijk een ploeg met veel kwaliteit is. Het team ging rusten met een 1-0 voorsprong, maar het duurde lang voor de ploeg kon doordrukken. In de laatste tien minuten van de wedstrijd lukte dit wel en hierdoor liep de Rotterdamse club nog uit tot 4-0.

 

Net als Ajax en PSV, had Feyenoord dit jaar ook een valse start in de Eredivisie. In de eerste wedstrijd speelde het gelijk tegen Sparta en dit resultaat wil de club natuurlijk zo snel mogelijk wegpoetsen. Hierdoor zal het team extra gemotiveerd zijn en het reist met vertrouwen af naar Heerenveen door de overwinning van eerder deze week. Mede door deze factoren is Feyenoord favoriet volgens de bookmakers. Een overwinning van de Rotterdammers heeft dan ook een quote van 1.81.

Aan doelpunten geen gebrek

Vorig jaar leverde dit affiche veel doelpunten op, want er vielen maar liefst acht goals. De wedstrijd was eigenlijk voor rust al beslist door drie goals van de Rotterdammers. Na rust scoorde Feyenoord ook al snel en hierdoor liep het uit na 0-4. Toen leek het gedaan, maar Heerenveen kwam net voor tijd knap terug tot 3-4. Dit was niet genoeg, want Yassin Ayoub maakte in de 91e minuut aan alle twijfel een einde door de 3-5 op het scorebord te schieten.

Heerenveen – Feyenoord tip

Heerenveen opende het seizoen in stijl door met 0-4 te winnen van Heracles. Feyenoord had een valse start door het gelijke spel tegen Sparta, maar maakte dit enigszins goed in de kwalificatie van de Europa League. In de wedstrijden van de clubs vielen veel goals en het lijkt een gelijk opgaande strijd te worden. De tip bij deze wedstrijd is dat er meer dan 2.5 doelpunten zullen vallen. Deze voorspelling van Heerenveen – Feyenoord heeft een quote van 1.56.

Heerenveen – Feyenoord Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Heerenveen: 4.00
Gelijkspel: 4.05
Winst Feyenoord: 1.81