18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Haïti – Mexico CONCACAF Gold Cup voorspelling – wedden, quotes en tip 3 juli 2019

Dirk Maas

Wedstrijd: Haïti – Mexico, CONCACAF Gold Cup
Aanvang: woensdag 3 juli 2019, 04.00 uur
Beste wedtip: meer dan 3.5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 2.75

Dat Mexico in de halve finale van de Gold Cup staat, is geen verrassing. Dat opponent Haïti de laatste vier bereikte, is een regelrechte sensatie. Vanzelfsprekend is El Tri torenhoog favoriet in dit duel, maar in deze editie van de Gold Cup zijn er al vaker uitslagen voorgekomen die iedere voetballogica tartten.

Specialist in repareren van achterstanden

In de eerste kwartfinale van de Gold Cup stonden Haïti en Canada tegenover elkaar. Haïti kwam, zoals vaker dit toernooi, op achterstand. Dat was ook het geval in de pouleduels tegen Bermuda en Costa Rica.

Evenals tegen Bermuda en Costa Rica bogen de Grenadiers de achterstand uiteindelijk om in een zege. Wedden op Mexico scoort het eerste doelpunt is derhalve een logische optie, maar de quotering van 1.15 is niet bepaald lucratief.

Haïti scoorde tot nu in elk duel. Hetzelfde kan van Mexico worden gezegd. De weddenschap ‘beide teams scoren’ is met een quotering van 2.70 wel aantrekkelijk geprijsd.

Eerste echte test

Mexico wandelde door de poulefase heen, maar had in de kwartfinale het nodige te stellen met Costa Rica. De Ticos gaven zich pas na penalty’s gewonnen. Raul Jimenez, die in de reguliere speeltijd scoorde, miste zijn strafschop. Dat had dus geen fatale consequenties.

Jimenez kwam in 3 van Mexico’s 4 Gold Cup-duels tot scoren. Aangezien iedere Gold Cup 2019-wedstrijd van zowel Haïti als Mexico minimaal twee goals telde, ligt het in de lijn der verwachting om te wedden op meer dan 2.5 goals. Deze weddenschap heeft een quotering van 1.71.

Een hogere quotering is er weggelegd voor het voorspellen dat er tijdens Haïti – Mexico meer dan 3.5 goals worden gescoord, namelijk 2.75. Handicapwedden is ook een mogelijkheid: wedden op Mexico wint met handicap -1 is gequoteerd op 1.62. De weddenschap Haïti wint met handicap +1 heeft een quotering van 4.15.

Onverminderd favoriet voor de eindzege

Mexico is bij Toto nog steeds de grote favoriet voor de eindzege. El Tri heeft een quotering van 1.75 voor winst van de Gold Cup 2019. De Verenigde Staten volgt met een quotering van 2.85 op gepaste afstand.

Wedden op Haïti als winnaar is gedurfd. Dat lef kan beloond worden: u krijgt 22 keer uw inzet terug als u juist voorspelt dat Haïti de Gold Cup 2019 wint.

Gezien de favorietenstatus van Mexico en het feit dat beide teams gemakkelijk scoren, moet ook de weddenschap ‘Mexico wint en beide teams scoren’ niet worden uitgevlakt. Deze weddenschap is op 3.65 gequoteerd.

Haïti- Mexico tip

Haïti en Mexico scoren vlot tijdens de Gold Cup 2019. Drie van Haïti’s vier duels telden minimaal meer dan 2.5 goals, terwijl 3 van Mexico’s 4 wedstrijden minimaal meer dan 3.5 goals kenden. Tip bij het wedden op Haïti – Mexico: meer dan 3.5 goals, bij Toto gequoteerd op 2.75.

Haïti – Mexico CONCACAF Gold Cup wedden

Quotes bij Toto

Winst Haïti: 12.75
Gelijkspel: 5.05
Winst Mexico: 1.16