18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

FC Twente – PSV voorspelling – wedden, quotes en tip 3 augustus 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: FC Twente – PSV, Eredivisie
Aanvang: dinsdag 30 juli 2019, 20.45 uur
Beste wedtip: beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.64

De Eredivisie gaat weer beginnen! In speelronde 1 staat de wedstrijd FC Twente – PSV gepland. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op dit duel.

Weemoed

Fans van FC Twente zullen met weemoed terugdenken aan het seizoen 2009/10, dat tien jaar geleden omstreeks deze tijd begon. Onder leiding van coach Steve McClaren en met spelers als Sander Boschker, Theo Janssen, Bryan Ruíz en Blaise N’Kufo wist de club kampioen van Nederland te worden. Vorig seizoen werd de Enschedese club opnieuw kampioen, maar nu werd de titel behaald op het tweede niveau. Na een jaartje afwezigheid is FC Twente zodoende weer terug in de Eredivisie. De doelstelling is duidelijk: niet weer degraderen.

Technisch directeur Ted van Leeuwen ging de transfermarkt op met een lege portemonnee en haalde Julio Pleguezuelo, Paul Verhaegh, Lindon Selahi en Emil Berggreen transfervrij binnen. José Matos, Giorgi Aburjania, Rafik Zekhini en Keito Nakamura werden allemaal gehuurd voor het komende jaar. Onder leiding van coach Gonzalo García García hopen zij een mooie start te maken dit seizoen. Tip: heb je vertrouwen in hun kunnen, dan kun je wedden dat Twente wint of gelijkspeelt. Deze voorspelling heeft een quote van 2.65.

Domper

Het seizoen is voor PSV nu al begonnen met een enorme domper. Of eigenlijk twee. In de strijd om de Johan Cruijff Schaal werd ogenschijnlijk kansloos met 2-0 verloren van Ajax, maar nog veel erger is de uitschakeling in de Champions League. FC Basel was over twee wedstrijden te sterk en PSV moet nu hopen de groepsfase van de Europa League te kunnen bereiken via twee voorrondes. Eerst moet de Eindhovense club spelen tegen FK Haugesund en daarna resteert nog de laatste play-offronde.

Inmiddels heeft technisch manager John de Jong vervangers weten te vinden voor de vertrokken Angeliño, Daniel Schwaab en Luuk de Jong. Toni Lato, Olivier Boscagli en Timo Baumgartl kwamen de defensie versterken en ook de Portugese vleugelspeler Bruma werd aangetrokken. De Johan Cruijff Schaal en Champions League zijn einde verhaal dus de ploeg van Mark van Bommel zal vol inzetten op de Eredivisie, KNVB beker en Europa League. Hoewel Ajax de favoriet lijkt, krijgt PSV een quote van 2.22 (oftewel tussen de 40% en 50% kans) om kampioen te worden. Je kunt deze voorspelling als tip gebruiken en wedden dat PSV kampioen wordt, wanneer je denkt dat het team er weer bovenop komt.

Onderlinge resultaten

De laatste FC Twente – PSV is van 27 januari 2018 en destijds won PSV met 0-2. Van de laatste zes onderlinge duels wonnen de Eindhovenaren er vier en het werd tweemaal gelijk.

Teamnieuws

FC Twente moet het stellen zonder de geblesseerde aanvoerder Wout Brama. Verder lijken de Enschedeërs redelijk compleet.

Voor PSV is het nog onzeker of Lars Unnerstall hersteld is van zijn blessure, waar ook Timo Baumgartl mogelijk niet inzetbaar is. Sam Lammers moet sowieso een paar maanden toekijken.

FC Twente – PSV tip

Voor deze FC Twente – PSV zijn de Eindhovenaren de favoriet, ondanks de slechte start aan dit seizoen. FC Twente maakt echter wel kans op een goal, aangezien de PSV-verdediging de afgelopen duels redelijk staat te schutteren. Voor je voorspelling mag je dus rekenen op doelpunten. Tip: wedden op ‘beide teams scoren’ met een quote van 1.64.

FC Twente – PSV Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst FC Twente: 6.90
Gelijkspel: 5.15
Winst PSV: 1.40