18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

FC Gorodeya – FC BATE Borisov voorspelling – wedden, quotes en tip 25 april 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: FC Gorodeya – FC BATE Borisov, Premier League Wit-Rusland
Aanvang: Zaterdag 25 april 2020, 16.00 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.45

FC BATE Borisov lijkt op de goede weg terug na drie ongeslagen wedstrijden, maar in deze speelronde mag de club weer aan de bak. Het speelt namelijk tegen FC Gorodeya, dat de afgelopen drie duels won. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op deze wedstrijd.

Sterke reeks na slechte start

FC Gorodeya is vaak terug te vinden in de subtop of middenmoot van de Wit-Russische Premier League. De club kende dit jaar een slechte start door de eerste twee wedstrijden van het seizoen te verliezen. In die duels kwam het team ook niet tot scoren, maar vanaf speelronde drie ging de knop om. Gorodeya won na de nederlagen namelijk van Belshina Bobruisk, Dinamo Minsk en Energetik-BGU Minsk zonder ook maar één tegendoelpunt te incasseren: 0-1, 1-0 en 0-1.

De club staat door deze sterke reeks op de vierde plaats in de Vysjejsjaja Liga, met slechts één punt minder dan de gehele top drie. De competitie is nog jong en het kan dus zomaar zijn dat Gorodeya na deze speelronde in de top drie staat, maar het kan ook zakken naar de middenmoot.

Op jacht naar eerherstel

Voor een lange tijd was het BATE Borisov dat de competitie in Wit-Rusland domineerde. De club mocht zich dertien opeenvolgende seizoenen de landskampioen noemen, maar hier kwam vorig jaar een eind aan. BATE gaat er dit seizoen dus alles aan doen om de landstitel te heroveren. De club uit Borisov staat vooralsnog op de achtste plaats met zeven punten, maar het seizoen is nog lang en er is dus nog genoeg tijd om te klimmen op de ranglijst.

De huidige tegenvallende klassering is met name te wijten aan de slechte start. Na twee speelronden stond BATE, net als Gorodeya, nog op nul punten. De titelfavoriet lijkt de draad ook weer opgepakt te hebben, want in de laatste drie duels pakte de club zeven punten.

Speler om in de gaten te houden

Stanislav Dragun van BATE Borisov weet het net ook in dit seizoen weer te vinden. Hij maakte in speelronde drie en vier een goal, waardoor hij nu op twee goals staat. Vorig seizoen scoorde de Wit-Russische middenvelder veertien keer en daarmee eindigde hij als tweede op de topscorerslijst van de Vysjejsjaja Liga. Hij lijkt zijn draai weer gevonden te hebben en dit vergoot de kansen van BATE.

Laatste twee ontmoetingen

Het eerste onderlinge duel van vorig seizoen speelde zich ook af bij Gorodeya en de thuisploeg wist toen verassend met 1-0 te winnen door een goal in de 49e minuut. Dit was op voorhand niet de verwachting, omdat BATE de grote favoriet was. Later in datzelfde seizoen stelde de club orde op zaken, want in eigen huis wist het wel met een overwinning van het veld te stappen. Hier leek het eerst niet op, omdat het met 0-1 achter kwam te staan met nog 44 minuten te spelen. Toch wist BATE nog twee keer te scoren, waardoor het een tweede verassing voorkwam.

FC Gorodeya – FC BATE Borisov tip

De teams begonnen allebei slecht aan dit seizoen, maar zijn op de goede weg terug. Ze zijn drie wedstrijden op rij ongeslagen en lieten zien dat ze van niemand hoeven te verliezen. In het vorige seizoen wonnen ze allebei in eigen huis van elkaar. De tip voor deze eerste onderlinge ontmoeting is dat het eindigt in een gelijkspel. Deze voorspelling van FC Gorodeya – BATE Borisov heeft een quote van 3.45 bij Toto.

FC Gorodeya – FC BATE Borisov Premier League Wit-Rusland wedden

Quotes bij Toto

Winst FC Gorodeya: 5.75
Gelijkspel: 3.45
Winst BATE Borisov: 1.52