Wedstrijd: Engeland – Tsjechië, EK Kwalificatie
Aanvang: Vrijdag 22 maart 2019, 20.45 uur
Beste wedtip: Winst Engeland
Bookmaker: Toto
Quote: 1.30

Vrijdagavond spelen Engeland en Tsjechië tegen elkaar voor de EK kwalificatie. Dit zijn twee van de sterkste landen uit groep A, dus het is gelijk een belangrijke wedstrijd. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Engeland – Tsjechië.

Favoriet in de poule

Engeland liet in de Nations League zien dat het goed kan spelen. Dat is een van de redenen waarom de Engelsen favoriet zijn voor de winst in groep A. Bulgarije, Tsjechië, Montenegro en Kosovo zijn de tegenstanders en kwalitatief gezien heeft Engeland gewoon een veel sterker team dan die landen. Vrijdag is het ook duidelijk de favoriet, want de quote van een Engelse overwinning is 1.30.

 

Het Engelse nationale team won de drie laatste wedstrijden die het speelde en dat was niet tegen de minste landen. In de Nations League versloeg het Spanje en Kroatië, waardoor het eerste werd in de groep. Tussen die wedstrijden door oefende Engeland ook nog tegen de Verenigde Staten. Het was in dat duel een stuk sterker en won dan ook met 3-0.

Niet spetterend

De wedstrijden van Tsjechië zijn vaak niet erg leuk voor de neutrale kijker, want het scoort niet heel veel. Het won de vorige twee wedstrijden wel van Polen en Slowakije. Beide duels won het land met 1-0 en dat is dus wel kenmerkend voor de ploeg. Daardoor heeft meer dan 2.5 doelpunten een hoge quote van 1.95. Ondanks die twee overwinningen is Tsjechië overduidelijk de underdog vrijdag. Een overwinning van dat land heeft namelijk een quote van 11.75.

 

In de Nations League eindigde Tsjechië als tweede in een poule met Oekraïne en Slowakije. Het won twee keer en het verloor twee keer in het toernooi en blijft daardoor in dezelfde divisie.

Laatste ontmoeting

Engeland en Tsjechië speelden in 2008 voor het laatst tegen elkaar en dat was een vriendschappelijke wedstrijd. De Tsjechen kwamen toen in de 22e minuut op voorsprong, maar hielden die 0-1 niet vol tot de rust. Engeland kwam in de 44e minuut op gelijke hoogte en dat was ook de ruststand. Na de pauze kwam Tsjechië weer snel op voorsprong. Toch won het de wedstrijd niet, want Engeland scoorde in de 90e minuut de gelijkmaker. Het duel eindigde daardoor in een 2-2 gelijkspel en als dat dit keer weer het geval is, dan kan daar 5.10 per ingezette euro mee worden verdiend.

Engeland – Tsjechië tip

Engeland deed het erg goed in de Nations League, want het versloeg sterke landen. Het kwaliteitsverschil is op papier ook erg groot en daardoor is Engeland duidelijk de favoriet. Tsjechië scoort weinig en tegen Engeland zijn meerdere goals waarschijnlijk hard nodig, aangezien dat land veel aanvallend vermogen heeft. De tip bij deze wedstrijd is dat Engeland wint. Deze voorspelling van Engeland – Tsjechië heeft een quote van 1.30.

Engeland – Tsjechië Nations League wedden

Quotes bij Toto

Winst Engeland: 1.30
Gelijkspel: 5.10
Winst Tsjechië: 11.75