Wedstrijd: Duitsland – Spanje, WK Vrouwen
Aanvang: Woensdag 12 juni 2019, 18.00 uur
Beste wedtip: Meer dan 2.5 doelpunten
Bookmaker: Toto
Quote: 1.85

In groep B van het WK voor vrouwen staat er een mooi affiche op het programma, want Duitsland en Spanje nemen het tegen elkaar op. De landen wonnen beiden hun eerste wedstrijd en degene die wint gaat daardoor alleen aan kop. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Duitsland – Spanje.

Moeizame eerste overwinning

Duitsland speelde in de eerste wedstrijd van dit WK tegen China en dit duel verliep niet helemaal vlekkeloos. De Duitsers waren wel een stuk sterker, maar de ploeg kwam lastig tot scoren, waardoor het lang spannend bleef. In de tweede helft kwam Duitsland in de 66e minuut dan toch op voorsprong door een doelpunt van Giulia Gwinn en dit bleek later ook de winnende goal te zijn.
Door deze uitslag staat Duitsland momenteel tweede in de poule op doelsaldo, want Spanje scoorde meer tot nu toe. De wedstrijd van woensdag is dus erg belangrijk wat betreft het winnen van groep B. Het lijkt er namelijk op dat de Duitsers samen met de Spanjaarden gaan uitmaken wie de winnaar van deze poule gaat zijn. De bookmakers verwachten dat Duitsland de leiding gaat pakken, want een overwinning van dit land heeft een quote van 1.84.

Voorlopig bovenaan

Spanje gaat momenteel aan de leiding in groep B, maar heeft wel evenveel punten als Duitsland. Als het woensdag wint staat het al met één been in de knock-out fase van het WK, want China en Zuid-Afrika staan nog op nul punten. De bookmakers zien het woensdag toch somber in voor Spanje. Een overwinning tegen Duitsland heeft namelijk een quote van 4.05.
Het doelsaldo geeft tot nu toe de doorslag in het voordeel van Spanje, omdat het in de eerste wedstrijd een aantal keer tot scoren kwam. Toch ging het niet heel gemakkelijk in die wedstrijd, want het kwam op een 0-1 achterstand en pas laat in de wedstrijd wist Spanje dit om te buigen. Jennifer Hermoso benutte in de 70e en 83e minuut een penalty, waardoor haar land op voorsprong kwam. Lucia Garcia maakte uiteindelijk de winnende goal door in de 89e minuut de einduitslag op 3-1 te bepalen.

Duitsland – Spanje tip

Dit is misschien wel de belangrijkste wedstrijd uit de groepsfase voor Duitsland en Spanje, dus beide teams zullen vol energie aan de aftrap verschijnen. De landen wonnen hun eerste duel, maar dit ging bij allebei niet vanzelf. Het doelsaldo kan uiteindelijk ook nog een belangrijke rol gaan spelen als het gaat om de eerste plek in groep B, dus de landen houden dit ook in het achterhoofd natuurlijk. De tip bij deze wedstrijd is dan ook dat er meer dan 2.5 doelpunten vallen. Deze voorspelling van Duitsland – Spanje heeft een quote van 1.85.

Duitsland – Spanje WK Vrouwen wedden

Quotes bij Toto

Winst Duitsland: 1.84
Gelijkspel: 3.45
Winst Spanje: 4.05