18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Chelsea – Dinamo Kiev voorspelling – wedden, quotes en tip 7 maart 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Chelsea – Dinamo Kiev, Europa League
Aanvang: Donderdag 7 maart 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: Winst Chelsea
Bookmaker: Toto
Quote: 1.29

Donderdagavond speelt Chelsea tegen Dinamo Kiev in de achtste finale van de Europa League. Dit is het eerste duel uit het tweeluik en hierin kunnen de teams al een grote stap richting de volgende ronde zetten. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Chelsea – Dinamo Kiev.

Een van de favorieten

In 2013 won Chelsea voor het laatst de Europa League. Dit seizoen is de club weer een van de grote kanshebbers voor de eindzege. Chelsea kwam makkelijk door de groepsfase met vijf overwinningen en een gelijkspel in poule L. In de vorige ronde won de Engelse grootmacht twee keer van Malmö en daardoor is het nog steeds ongeslagen in de Europa League dit seizoen.
Met de vorm zit het momenteel wel goed bij Chelsea, want het won vorige week van Tottenham en Fulham. De week daarvoor speelde het gelijk tegen Manchester City, maar verloor het uiteindelijk met penalty’s. Aanstaande donderdag is Chelsea dan ook duidelijk de favoriet tegen Dinamo Kiev. Een overwinning van de Engelse club heeft namelijk een quote van 1.29.

Goed toernooi

Dinamo Kiev draait een goed seizoen in de Europa League. In de groepsfase werd het eerste in een poule met Stade Rennes, Astana FK en FK Jablonec. In de daaropvolgende ronde kwam de club als winnaar uit de strijd tegen Olympiakos. In de uitwedstrijd speelde het met 2-2 gelijk en in het thuisduel klaarde Dinamo Kiev de klus door met 1-0 te winnen. Het lijkt een hele opgave voor de club uit Oekraïne om Chelsea uit te schakelen. Een overwinning van Dinamo Kiev heeft namelijk een quote van 11.00.
In de Oekraïense competitie staat Dinamo Kiev op de tweede plaats. Het won de laatste vier wedstrijden die het speelde in die competitie. Het niveau van Oekraïne ligt natuurlijk wel een stuk lager dan in Engeland. Toch is het wel duidelijk dat Dinamo Kiev dus in vorm is.

Elkaar al vaker getroffen in de Champions League

In het seizoen 2015/16 kwamen de teams elkaar ook al tegen in de Champions League. Het eerste duel eindigde in een 0-0 gelijkspel en het andere duel won Chelsea. De Engelse ploeg kwam in de eerste helft op voorsprong door een eigen goal. De strijd ging erg gelijk op en Dinamo Kiev kwam in de 77e minuut dan ook terug tot 1-1. Toch moest de club het onderspit delven, want in de 83e minuut maakte Willian het winnende doelpunt.

Chelsea – Dinamo Kiev tip

De clubs zijn beiden in vorm in de eigen competities. Het Europa League-seizoen van Chelsea en Dinamo Kiev is ook sterk tot nu toe. Toch lijkt het krachtverschil te groot, want het elftal van de Engelse club is op papier een stuk beter. De tip bij deze wedstrijd is dat Chelsea wint. Deze voorspelling van Chelsea – Dinamo Kiev heeft een quote van 1.29.

Chelsea – Dinamo Kiev Europa League wedden

Quotes bij Toto

Winst Chelsea: 1.29
Gelijkspel: 5.50
Winst Dinamo Kiev: 11.00