18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Brazilië – Argentinië Copa América voorspelling – wedden, quotes en tip 3 juli 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Brazilië – Argentinië, Copa América
Aanvang: woensdag 20 juni 2019, 01.30 uur
Beste wedtip: winst Brazilië
Bookmaker: Toto
Quote: 1.85

De grootste rivalen van Zuid-Amerika ontmoeten elkaar in de halve finale van de Copa América. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Brazilië – Argentinië.

Favoriet

Dit is de vijfde keer dat Brazilië het organiserende land is van de Copa América. In 1919, 1922, 1949 en 1989 vond het continentale toernooi ook plaats in Brazilië. Al deze toernooien werden ook gewonnen door het gastland. Mede door dit gegeven is het gastland ook nu een grote favoriet voor de eindzege. De laatste drie toernooien haalden de Braziliaanse spelers niet eens de halve finales. In 2011 en 2015 bleek de kwartfinale het eindstation en in 2016 overleefde het land de groespsfase niet.

Nu speelt Brazilië een uitstekend toernooi tot nu toe. In de groepsfase speelde Brazilië tegen Bolivia (3-0), Venezuela (0-0) en Peru (0-5) en met zeven punten plaatste het team zich gemakkelijk voor de kwartfinales. Hierin had het moeite met Paraguay en na een 0-0 won Brazilië omdat het de strafschoppen beter nam dan dat land. Tip: rekenen we de oefenwedstrijden tegen Qatar (2-0) en Honduras (7-0) mee, dan heeft Brazilië nu zesmaal op rij de nul gehouden. Wedden op de voorspelling dat dit tegen Argentinië ook lukt geeft een quote van 2.15.

Onrust

Het rommelt weer als vanouds in de Argentijnse selectie. Het lukt de laatste jaren maar niet het team rondom sterspeler Lionel Messi goed te laten functioneren. In 2015 én 2016 verloor Argentinië de finale van de Copa América van Chili en in 2018 overleefde het land maar nipt de groepsfase van het WK in Rusland. Na Gerardo Martino, Edgardo Bauza en Jorge Sampaoli is nu Lionel Scaloni bondscoach en hij moest zorgen voor meer stabiliteit in de Argentijnse nationale ploeg. Dit jaar is er echter toch weer veel onrust in het team.

Internationals als Gabriel Mercado, Erik Lamela en Mauro Icardi werden buiten de selectie gelaten. In die selectie moeten vooral de aanvallers het verschil maken, zoals Lionel Messi, Sergio Agüero, Paulo Dybala en Lautaro Martínez. Het toernooi begon echter met een 0-2-nederlaag tegen Colombia en een 1-1 tegen Paraguay. Door een zege op Qatar (0-2) bereikte Argentinië nipt de kwartfinale, waarin Venezuela met 0-2 verslagen werd. Doorbekeren tegen Brazilië lijkt een grote opgave, maar heb je vertrouwen in de Argentijnen, dan is het een goede tip te wedden dat ze doorgaan. Deze voorspelling heeft een quote van 3.10.

Onderlinge resultaten

Kijken we naar de laatste zes keer dat het affiche Brazilië – Argentinië werd afgewerkt, dan zijn de Brazilianen in het voordeel. Zij wonnen namelijk vier van de laatste zes duels. Argentinië won er één en de laatste eindigde gelijk. De laatste onderlinge ontmoeting eindigde in 0-1 voor Brazilië.

Teamnieuws

De Braziliaanse bondscoach Tite ziet Casemiro terugkomen van zijn schorsing en normaliter zal hij Allan weer vervangen op het middenveld. Richarlison is de rest van het toernooi uitgeschakeld, waar het meespelen van Fernandinho nog onzeker is.

Bij de Argentijnen is de kans groot dat vastgehouden wordt aan het team dat deze halve finale bereikte. Dat betekent opnieuw een kans voor Juan Foyth en Rodrigo De Paul in plaats van Renzo Saravia en Giovanni Lo Celso.

Brazilië – Argentinië tip

Brazilië – Argentinië is altijd een enorme clash tussen twee toplanden. Het blijft echter rommelen bij de Argentijnen en voor je voorspelling mag je ervan uitgaan dat Brazilië z’n favorietenrol waar kan maken. Tip: wedden op winst Brazilië met een quote van 1.85.

Brazilië – Argentinië Copa América wedden

Quotes bij Toto

Winst Brazilië: 1.85
Gelijkspel: 3.40
Winst Argentinië: 4.65