18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bayern München – Schalke 04 voorspelling – wedden, quotes en tip 18 september 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Bayern München – Schalke 04, Bundesliga
Aanvang: vrijdag 18 september 2020, 20.30 uur
Beste wedtip: Bayern München wint en houdt de nul
Bookmaker: Toto
Quote: 2.10

Ook onze oosterburen gaan vrijdag weer van start met hun vaderlandse competitie. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Bayern München – Schalke 04.

Verwachtingen

Als er een club is in de wereld waar de verwachtingen voor het seizoen 2019/20 hoog zijn, dan is het Bayern München wel. De Duitsers wonnen vorig seizoen de Bundesliga, DFB-Pokal en Champions League en zijn er alleen maar sterker op geworden deze zomer. Huurlingen Álvaro Odriozola, Ivan Perisic en Philippe Coutinho vertrokken en daarvoor werden Alexander Nübel en Tanguy Nianzou transfervrij binnengehaald.

De grote klapper was Leroy Sané. De linksbuiten kwam voor circa 45 miljoen euro over van Manchester City en moet de aanval van Bayern van nieuw bloed voorzien. De doelstelling van coach Hansi Flick voor dit duel is een goede start maken in dit seizoen en zich direct bovenin de Bundesliga nestelen. Hiervoor kan het een goede tip zijn om te wedden op een ruime overwinning. De voorspelling ‘Bayern München wint met handicap -2’ krijgt een quote van 1.74.

Eisen

Het moet beter. Er zijn geen excuses voor, de fans van Schalke 04 eisen dat het beter gaat dan vorig seizoen. Na de hervatting van de Bundesliga na de coronastop groeide de club uit Gelsenkirchen, topclub van weleer, uit tot het lachertje van geheel Duitsland. Sinds mei speelde de club van coach David Wagner negen wedstrijden, waarin maar twee punten werden behaald. Wagner mocht zijn baan behouden na dit rampzalige competitieslot, maar hij moet het nu echt beter doen.

Veel geld voor versterkingen was er niet in Gelsenkirchen. Alexander Nübel, Jean-Clair Todibo, Juan Miranda, Jonjoe Kenny, Weston McKenny, Daniel Caligiuri en Michael Gregoritsch worden vervangen door spelers die vorig jaar verhuurd waren. Alleen spitsen Vedad Ibisevic en Gonçalo Paciencia kwamen. Tip: Schalke moet het qua goals voornamelijk van Ibisevic hebben. Wedden op de voorspelling dat de Bosniër tegen Bayern een doelpunt maakt, levert je een quote op van 5.50.

Onderlinge resultaten

Gezien het recente onderlinge verleden van de wedstrijd Bayern München – Schalke 04 heeft de Beierse club een groot voordeel. De laatste zes wedstrijden tegen Schalke werden namelijk allemaal gewonnen, met het overtuigende doelsaldo 16-2. Vorig seizoen won Bayern deze ontmoetingen met 5-0 en 0-1.

Teamnieuws

Zomeraanwinst Tanguy Nianzou moet met een blessure nog langs de kant toekijken. Doordat Thiago de komende periode zal vertrekken, begint Joshua Kimmich op het middenveld en Benjamin Pavard als rechtsachter. Leroy Sané maakt zijn debuut voor Bayern tegen zijn oude club Schalke, mede doordat Kingsley Coman niet kan spelen.

Bij Schalke 04 is het afwachten of Salif Sané en Omar Mascarell tijdig fit genoeg zijn om tegen Bayern in actie te komen. Voorin strijden aanwinsten Gonçalo Paciencia en Vedad Ibesevic om een plekje in de punt van de aanval. Verder is Ralf Fährmann de nieuwe eerste keeper na het vertrek van Alexander Nübel.

Bayern München – Schalke 04 tip

Bayern München – Schalke 04: de thuisploeg is huizenhoog favoriet voor dit duel. De verdedigende klasse van Bayern is zelfs groot genoeg om de weddenschap te kunnen uitbreiden. Tip: wedden op de voorspelling ‘Bayern München wint en houdt de nul’ met een quote van 2.10 bij Toto.

Bayern München – Schalke 04 Bundesliga wedden

Quotes bij Toto

Winst Bayern München: 1.12
Gelijkspel: 9.70
Winst Schalke 04: 18.75