18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AZ – Manchester United voorspelling – wedden, quotes en tip 3 oktober 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: AZ – Manchester United, Europa League
Aanvang: donderdag 3 oktober 2019, 18.55 uur
Beste wedtip: gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.25

AZ ontvangt in de tweede groepswedstrijd een tegenstander van formaat. Manchester United is namelijk de tegenstander in Den Haag (tijdelijk onderkomen van AZ). In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel AZ – Manchester United.

Serieuze concurrent voor Ajax en PSV

AZ laat dit seizoen zien dat het een serieuze uitdager is voor Ajax en PSV. Het staat namelijk op de derde plaats met negentien punten uit acht wedstrijden. Het verschil met Ajax en PSV bedraagt slechts één puntje. Er werd tot nu toe zes keer gewonnen, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren.

Afgelopen wedstrijd werd er gewonnen van Heracles Almelo. Door doelpunten van Teun Koopmeiners en Calvin Stengs werden de Tukkers uiteindelijk met 2-0 over de knie gelegd.

De Alkmaarders zijn de Europa League begonnen met een gelijkspel tegen Partizan Belgrado. AZ kwam op 0-1 door een doelpunt van Calvin Stengs. Hierna gooide AZ de eigen glazen in. Jonas Svensson haalde de doorgebroken Takuma Asano neer en kon vroegtijdig vertrekken. Door twee goals van Bibras Natkho kwam Partizan op voorsprong. Uiteindelijk redde Myron Boadu een punt voor AZ na een mooie rush en een knappe afronding.

Tiende in de Premier League

Het gaat niet goed met Manchester United in de Engelse competitie. De Mancunians speelden maandagavond met 1-1 gelijk tegen Arsenal en bezetten nu een teleurstellende tiende plek. Na zeven wedstrijden staat de teller op slechts negen punten. Ter vergelijking: koploper Liverpool staat 13 punten voor op United.

In de Europa League heeft United weliswaar drie punten, maar ook hier ging het niet van harte. In de eerste groepswedstrijd ontving het Astana FK uit Kazachstan. De Engelsen waren wel de betere ploeg, maar ze konden dit niet in de score uitdrukken. Pas in de 73e minuut viel de enige treffer van de wedstrijd. Mason Greenwood was de doelpuntenmaker en bezorgde United de eerste zege in Europees verband.

Tegen Astana koos United-trainer Ole Gunnar Solskjaer ervoor om bijna een gehele B-ploeg op te stellen. De kans is vrij aanzienlijk dat hij dat nu weer verkiest, aangezien de Premier League belangrijker wordt geacht en men bij United naar verluidt bovendien blessures vreest op het ‘plastic gras’ in Den Haag. Dit zou kunnen betekenen dat Nederlander Tahith Chong zijn opwachting weer mag maken, evenals Greenwood, die afgelopen dinsdag 18 werd.

Wat denken de bookmakers van AZ – Manchester United?

De bookmakers zijn van mening dat Manchester United toch wel de favoriet is voor dit duel. Als we de quoteringen zien, dan verschillen deze echter niet zoveel van elkaar.

Een overwinning van United staat op 2.37 en een overwinning van AZ op 2.85.

Een gelijkspel staat op 3.25.

Terug in de tijd

AZ en Manchester United hebben nog niet eerder tegen elkaar gespeeld.

Teamnieuws

Bij AZ is er niemand geblesseerd of afwezig.

Bij Manchester United kan men niet beschikken over Eric Bailly, Anthony Martial en Timothy Fosu-Mensah.

AZ – Manchester United tip

AZ treft een Manchester United uit vorm. De Engelsen moeten duidelijk hun draai nog vinden. De Alkmaarders zijn daarentegen aan een goed seizoen bezig. Het staat derde in de competitie en tegen Partizan gooide een rode kaart roet in het eten. Het was tot dat kantelpunt de betere ploeg in Belgrado. United – dat bovendien waarschijnlijk met veel reserves aantreedt – gaat de zege dus niet cadeau krijgen en een stunt van AZ is niet per definitie uitgesloten. Onze tip is dan ook dat AZ en Manchester United gelijk gaan spelen. Deze weddenschap heeft een quotering van 3.25 bij Toto.

AZ – Manchester United Europa League wedden

Quotes bij Toto

Winst AZ: 2.85
Gelijkspel: 3.25
Winst Manchester United: 2.37