18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Aston Villa – Chelsea voorspelling – wedden, quotes en tip zaterdag 14 maart 2020 (afgelast wegens Corona)

Joris Gemen

Wedstrijd: Aston Villa – Chelsea, Premier League
Aanvang: zaterdag 14 maart 2020, 18.30 uur
Beste wedtip: winst Chelsea
Bookmaker: Toto
Quote: 1.55

 

Update: Deze wedstrijd is sinds publicatie van deze voorbeschouwing afgelast wegens ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Al geplaatste inzetten bij bookmakers zullen normaal gesproken worden terugbetaald. Raadpleeg je eigen wedkantoor voor specifieke voorwaarden. Lees ons artikel over het afgelasten van voetbalcompetities vanwege Corona voor meer informatie.

Het Coronavirus slaat wild om zich heen, maar tast de Premier League vooralsnog niet aan. Daarom gaat de wedstrijd tussen Aston Villa en Chelsea gewoon door. Dit is onze voorbeschouwing voor Aston Villa – Chelsea.

Er is nog altijd hoop

Aston Villa draait niet bepaald een goed seizoen in de Premier League. Het staat momenteel op de negentiende plaats en dat betekent rechtstreekse degradatie. Villa haalde 25 punten uit 28 wedstrijden. Echter is er nog altijd de hoop op lijfsbehoud en die kans is er ook zeker. De afstand met nummer zestien West Ham United bedraagt slechts twee punten.

Afgelopen wedstrijd verloor Villa vrij kansloos met 4-0 met Leicester City. Bij rust stond het nog slechts 1-0 door een doelpunt van Harvey Barnes. In de tweede helft ging het vervolgens hard. Via twee treffers van Jamie Vardy en nog een treffer van Barnes liep Leicester uit naar 4-0. Het was voor Villa de zeventiende nederlaag van het seizoen. Daarnaast won het zeven keer en speelde het vier keer gelijk.

Derde plaats is nog in zicht

Chelsea staat momenteel op de vierde plaats in de Champions League. The Blues wonnen veertien keer, speelde zes keer gelijk en verloren negen keer. Dit levert een puntentotaal op van 48. De vierde plek geeft recht op een ticket voor de Champions League, maar er zijn meer kapers op de kust. Zo staat Manchester United op slechts drie punten afstand van de Londenaren.

Afgelopen wedstrijd deed Chelsea wat het moest doen: winnen. Op Stamford Bridge ontving het Everton. Na 21 minuten spelen stond het al 2-0 voor de thuisploeg door doelpunten van Mason Mount en Pedro. In de tweede helft liep Chelsea vervolgens uit naar 4-0 door doelpunten van Willian en Olivier Giroud.

Wat denken de bookmakers van Aston Villa – Chelsea?

De bezoekers zijn favoriet voor de winst volgens de bookmakers. Een overwinning van Chelsea heeft namelijk een quotering van 1.55 tegenover een quotering van 5.05 voor een overwinning van Aston Villa. Een gelijkspel staat daarnaast gequoteerd op 4.20.

Terug in de tijd: benauwde thuisoverwinning van Chelsea

Aston Villa en Chelsea stonden dit seizoen al een keer tegenover elkaar. Het Stamford Bridge van Chelsea was het decor voor dat duel. De Londenaren kwamen op voorsprong door een doelpunt van Tammy Abraham. Mahmoud Hassan maakte vervolgens vlak voor rust gelijk. Vlak na de thee kwam Chelsea opnieuw op voorsprong. Mason Mount was de doelpuntenmaker en werd uiteindelijk ook de matchwinner, want het bleef bij 2-1.

Teamnieuws: meeste tegentreffers voor Aston Villa

Aston Villa heeft de meest gepasseerde verdediger van de Premier League. Het kreeg in 28 wedstrijden 56 tegentreffers om de oren. Daarna volgt hekkensluiter Norwich City met 52 tegentreffers en één wedstrijd meer gespeeld. Chelsea beschikt over scorend vermogen, dus moet Villa op de hoede zijn.

Aston Villa – Chelsea tip

Chelsea neemt het op tegen de nummer negentien van de competitie. Dat moet toch geen problemen gaan opleveren. De Londenaren sloten de laatste wedstrijd winnend af, waar de tegenstander juist verloor. Onze tip bij Aston Villa – Chelsea is dan ook dat Chelsea wint. Deze weddenschap heeft een quotering van 1.55 bij Toto.

Aston Villa – Chelsea Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Aston Villa: 5.05
Gelijkspel: 4.20
Winst Chelsea: 1.55