18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Arsenal – Watford voorspelling – wedden, quotes en tip 26 juli 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Arsenal – Watford, Premier League
Aanvang: Zondag 26 juli 2020, 17.00 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto

Quote: 3.75

De laatste speelronde van de Premier League breekt aan en zondag is het alles of niets voor Watford, dat degradatie probeert te ontlopen tegen Arsenal. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Arsenal – Watford.

Lage klassering

Arsenal is een club die zich eigenlijk elk seizoen wel via de Premier League moet kunnen plaatsen voor de Europa League of Champions League. Dit lukt dit seizoen niet, omdat The Gunners op een magere tiende plek staan. Burnley en Sheffield United hebben het tot nu toe zelfs beter gedaan dan de club uit Londen. Bij een overwinning kan Arsenal nog wel over deze teams heen gaan, want het verschil is één punt.

Eerder deze week speelde Arsenal al tegen een andere degradatiekandidaat, namelijk Aston Villa. Die wedstrijd werd met 1-0 verloren en dit was slecht nieuws voor de tegenstander van zondag. Watford zakte door de nederlaag van Arsenal één plaats, waardoor het nu net in de degradatiezone staat. Het is de vraag of de nummer tien van Engeland wel tegen Watford is opgewassen, omdat die club alles zal doen om degradatie te ontlopen. Eerder deze week bleek de Londense club het dus al erg lastig te hebben tegen zo’n tegenstander. The Gunners zijn wel gewoon de favoriet, want een zege van hun heeft een quote van 1.87, terwijl een overwinning van Watford een quotering van 3.60 oplevert.

Alles of niets

Watford was de laatste weken goed op weg om degradatie te ontlopen door overwinningen op Norwich City en Newcastle United. Daarna stopte de goede resultaten, want de club verloor van West Ham en Manchester City. Daarnaast pakte Aston Villa zeven punten uit de laatste drie wedstrijden, waardoor het Watford oversteeg.

De clubs staan nu allebei op 34 punten en de laatste duels van beide teams gaan uitmaken wie er volgend seizoen gewoon weer in de Premier League speelt. Watford moet daarvoor wel een stuk beter spelen dan dat het deed in het duel tegen Manchester City eerder deze week. Het had in eigen huis niks te vertellen en werd dan ook met 0-4 van de mat geveegd.

Blessures

Aan allebei de kanten zijn wat blessures, waardoor de trainers niet over de sterkste elf kunnen beschikken. Bij Arsenal zijn Pablo Marí, Bernd Leno, Gabriel Martinelli en Mesut Özil al een tijdje geblesseerd. Er zal geen risico worden genomen in het laatste duel, waardoor hun seizoen er al op zit.

Watford kan Daryl Janmaat en Gerard Deulofeu al een hele tijd niet inzetten, ook zondag niet. Deze maand viel ook Dimitri Foulquier uit met een spierblessure en ook hij doet naar alle waarschijnlijkheid niet mee tegen Arsenal.

Comeback

De laatste ontmoeting tussen deze teams in de Premier League leverde veel spektakel op. Arsenal leek de wedstrijd al vroeg te beslissen door twee goals van Pierre-Emerick Aubameyang. De ruststand was daardoor 0-2, maar na de pauze was het de beurt aan Watford. De thuisploeg scoorde in de tweede helft twee keer en dit zorgde voor een 2-2 eindstand. Het was meer dan terecht dat de degradatiekandidaat minimaal een punt kreeg, want het creëerde veel meer kansen. Watford loste in totaal dertig schoten waarvan tien op goal. Een gelijkspel kan dit keer genoeg zijn om degradatie te ontlopen.

Arsenal – Watford tip

Beide teams hebben een slecht seizoen achter de rug in de Premier League. Watford heeft nog iets om voor te strijden in de laatste wedstrijd, terwijl Arsenal het seizoen uitzingt. De belangen zijn dus erg verschillend en dit kan zeker effect hebben op het resultaat. De tip bij deze wedstrijd is dat het net als eerder dit seizoen weer in een gelijkspel eindigt. Deze voorspelling van Arsenal – Watford heeft een quote van 3.75.

Arsenal – Watford Premier League wedden

Quotes bij Toto
Winst Arsenal: 1.87
Gelijkspel: 3.75
Winst Watford: 3.60