18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AC Milan – Lazio wedden, tips en quotes 24 april 2019

Dirk Maas

Wedstrijd: AC Milan – Lazio, Coppa Italia
Aanvang: woensdag 24 april 2019, 20.45 uur
Beste wedtip: AC Milan wint en minder dan 2.5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 4.60

De laatste drie edities van AC Milan – Lazio in de Coppa Italia leverden geen enkele goal op. De 0-0 stand uit het heenduel biedt zowel Milan als Lazio nog volop kansen. Dit zijn de wedtips en quotes bij het treffen tussen de Rossoneri en Bianocelesti.

270 doelpuntloze minuten

Net als vorig seizoen ontmoeten AC Milan en Lazio elkaar in de halve finale van de Coppa Italia. In 2018 bleven beide halve finale-wedstrijden zonder goal. Strafschoppen moesten daarom de beslissing brengen. Milan nam die beter dan Lazio en plaatste zich voor de eindstrijd, waarin het van Juventus verloor.

Vooralsnog is de halve finale dit seizoen een herhaling van zetten: in het Stadio Olimpico scoorden Lazio en Milan niet in de heenwedstrijd. Wedden op een verlenging kan lucratief uitpakken vanwege de quotering van 5.65 voor ‘verlenging in de wedstrijd’.

AC Milan hield in elk van zijn drie Coppa Italia-duels dit seizoen de nul en kreeg geen tegendoelpunt in zijn 7 van zijn laatste 8 Coppa Italia-wedstrijden. Wedden op ‘AC Milan krijgt geen tegendoelpunt’ heeft een quotering van 2.70. Het is niet verwonderlijk dat de quotering van 1.72 voor ‘niet beide teams scoren’ lager is dan de quote van 2.00 voor ‘beide teams scoren’.

Lazio is uit vorm

Lazio’s Champions League-ambities kregen afgelopen zaterdag een flinke knauw. In eigen huis verloren de Biancocelestimet met 1-2 van hekkensluiter Chievo. Het gat naar nummer 4 AC Milan, met nog 5 duels te gaan, is 4 punten.

De ploeg uit de Italiaanse hoofdstad is deze maand uit vorm: slechts 1 zege in 5 duels in april. AC Milan won anderhalve week geleden in Stadio Giuseppe Meazza met 1-0 van Lazio. De Rossoneri wonnen  5 van hun laatste 7 thuiswedstrijden zonder tegendoelpunt.

Voorspellen dat AC Milan zonder tegendoelpunt van Lazio wint, is gequoteerd op 4.35. Gezien de recentste onderlinge ontmoetingen, waar in 8 van de 10 duels minder dan 2.5 goals werden gescoord, ligt het wedden op minder dan 2.5 goals bij AC Milan – Lazio (gequoteerd op 1.60) voor de hand.

AC Milan heeft de favorietenrol

Gelet op de goede recente thuisbalans van AC Milan, slechts 1 thuisnederlaag in 2019, en de slechte uitreputatie van Lazio dit kalenderjaar (maar 2 uitzeges in 9 duels op verplaatsing) geldt AC Milan als favoriet.

Wedden op AC Milan wint en niet beide teams scoren, heeft een quotering van 3.85. Een andere interessante weddenschap is ‘AC Milan scoort eerst en AC Milan wint’, gequoteerd op 2.65. Een herhaling van eerder deze maand (Milan wint met 1-0) is aanlokkelijk om op te wedden: AC Milan wint en minder dan 2.5 goals is gequoteerd op 4.60.

Omdat de verwachting is dat er weinig goals gaan vallen bij AC Milan – Lazio is het aan te raden om te kijken naar de weddenschap ‘beide helften minder dan 1.5 doelpunt’, geprijsd op 2.05. Milans laatste twee duels kenden een 0-0 ruststand en in 4 van Lazio’s laatste 5 wedstrijden werd er in de 1e helft niet gescoord. Wedden op minder dan 0.5 goal in de 1e helft heeft een quotering van 2.40.

AC Milan – Lazio tip

De belangen zijn groot bij de return van dit halve finale-duel in de Coppa Italia. Beide teams zullen waarschijnlijk behoedzaam te werk gaan. Gezien de betere vorm waarin AC Milan verkeert, ligt een kleine zege van de Rossoneri voor de hand. Tip bij het wedden op AC Milan – Lazio: AC Milan wint en minder dan 2.5 goals, bij Toto gequoteerd op 4.60.

AC Milan – Lazio Coppa Italia wedden

Quotes bij Toto

Winst AC Milan: 2.52
Gelijkspel: 3.05
Winst Lazio: 2.80