18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Barcelona – Internazionale voorspelling – wedden, quotes en tip 24 oktober 2018

Dirk Maas

Wedstrijd: Barcelona – Internazionale, Champions League wedden
Aanvang: woensdag 24 oktober 2018, 21.00 uur
Beste wedtip: minder dan 2.5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 2.45

Barcelona en Internazionale haalden tot nu toe het volle pond in de Champions League. Beide clubs missen echter enkele belangrijke steunpilaren. Dit is de voorbeschouwing met bijbehorende tips, quotes en voorspellingen bij het wedden op Barcelona – Internazionale.

Barcelona zonder Messi

Dankzij een 4-2 zege op Sevilla heroverde Barcelona de koppositie in de Primera Division. Ondanks de overwinning was er na afloop weinig sprake van vreugde. Lionel Messi liep een onderarmbreuk op en is daardoor enkele weken uit de roulatie.

Ousmane Dembélé verving Messi in het duel met Sevilla. De Fransman scoorde dit CL-seizoen reeds tegen PSV. Al zijn vier Champions League-goals (naast Barcelona ook voor Borussia Dortmund) maakte hij in thuisduels. Wedden op een goal van Dembélé tijdens Barcelona – Internazionale is gequoteerd op 2.25.

Luis Suarez staat bekend als goaltjesdief, maar de Uruguayaan maakte in geen van zijn laatste 12 CL-groepsfaseduels een goal. Voorspellen dat Suarez scoort tegen Inter is gequoteerd op 1.74. Philippe Coutinho maakte in 3 van Barça’s 5 laatste duels een goal. Telkens betrof het de openingstreffer. Wedden op Coutinho scoort de 1e goal tijdens Barcelona – Internazionale heeft een quotering van 4.85. Voorspellen dat Coutinho een doelpunt maakt tegen Inter is gequoteerd op 2.07.

Op de valreep toeslaan

Internazionale won afgelopen weekend de stadsderby van AC Milan. De Nerazzurri sloegen toe in de blessuretijd. Icardi scoorde in de 92ste minuut de enige goal van het duel. Scoren in de toegevoegde tijd is een specialiteit van Inter dit seizoen. Ook tegen Sampdoria, Tottenham en Cagliari maakte de blauwzwarte formatie op de valreep een goal.

Mauro Icardi maakte in zijn 4 laatste Europese duels telkens minimaal één goal. Wedden op een goal van Icardi tijdens Barcelona – Internazionale is gequoteerd op 2.70. Voorspellen dat Icardi de laatste goal maakt, heeft een quotering van 6.50.

Barcelona en Internazionale lijken nu al een beslissend gat te hebben geslagen ten opzichte van PSV en Tottenham Hotspur. Wedden op Internazionale als poulewinnaar heeft een quotering van 4.70. Wedden op Barcelona als nummer 1 van de poule en Inter nummer als 2 is gequoteerd op 1.55. Voorspellen dat Inter 1e wordt en Barcelona 2e heeft een quotering van 4.50.

Diverse wedtips voor Barcelona – Internazionale

Sinds de winst op PSV hield Barcelona in geen van zijn daaropvolgende 6 duels de nul. In 4 van die 6 wedstrijden incasseerden de Catalanen telkens 2 tegengoals. Wedden op beide teams scoren tijdens Barcelona – Internazionale is gequoteerd op 1.70. Voorspellen dat beide teams scoren in de 1e helft heeft een quotering van 3.25. Wedden op beide teams scoren in de 2e helft is gequoteerd op 2.64.

Barcelona hield echter in 8 van zijn laatste 11 CL-thuisduels de nul en won 21 van zijn laatste 22 Champions League-wedstrijden die in Camp Nou werden gespeeld. Wedden op Barcelona wint zonder tegengoal is gequoteerd op 2.53.

Internazionale kende een moeizame start van het seizoen met slechts één zege in vier Serie A-duels. Na de thuiswinst op Tottenham Hotspur verloren de Italianen geen punt meer. De Nerazzurri staan momenteel op een reeks van 7 achtereenvolgende zeges. Zes van die zeven overwinningen waren met een marge van 1 goal verschil. Vier maal ging het om een 2-1 zege.

Omdat Barcelona tot aan het duel met Sevilla vier keer op rij niet won in de competitie en Lionel Messi mist, is het, gelet op de solide defensie van Inter (slechts 6 tegentreffers in 9 competitiegoals) het overwegen waard om Inter een virtuele voorsprong van 0-1 te geven. Eindigt het duel in een gelijkspel (of wint Inter), dan wint Inter de handicapweddenschap ‘Internazionale +1’, bij Toto gequoteerd op 2.62. Een andere wedoptie is de dubbele kans ‘X of Internazionale’, gequoteerd op 2.20.

Teamnieuws

Als gezegd ontbreekt Lionel Messi tegen Internazionale. Barcelona moet het daarnaast stellen zonder verdedigers Samuel Umtiti en Thomas Vermaelen. Inter mist middenvelder Radja Nainggolan. Marcelo Brozovic, een andere middenvelder, is een vraagteken. Ook het meespelen van spits Ivan Perisic is twijfelachtig.

Barcelona – Internazionale tip

Beide teams hebben na 2 CL-duels het maximum aantal punten behaald. De druk om te winnen is minder groot gezien de voorlopig geruststellende marge op PSV en Spurs. Barcelona mist Messi, die dit seizoen goed is voor 5 van Barcelona’s 8 CL-goals. Inter beschikt over één van de sterkste defensies in de Serie A. Tip bij het wedden op Barcelona – Internazionale: minder dan 2.5 goals, bij Toto gequoteerd op 2.45.

Barcelona – Internazionale Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Barcelona: 1.47
Gelijkspel: 4.75
Winst Internazionale: 6.30