18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Borussia Dortmund – Atlético Madrid voorspelling – wedden, quotes en tip 24 oktober 2018

Bob Ligthart

Wedstrijd: Borussia Dortmund – Atlético Madrid, Champions League
Aanvang: woensdag 24 oktober 2018, 21.00 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.30

Woensdag spelen Borussia Dortmund en Atlético Madrid tegen elkaar in de Champions League. Dat zijn de nummers een en twee van groep A. De winnaar van deze wedstrijd doet dus goede zaken. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Borussia Dortmund – Atlético Madrid.

Weer eens aan de leiding

Het gaat erg goed met Dortmund dit seizoen. Het staat in de Bundesliga bovenaan, net als in groep A van de Champions League.

Het was alweer een hele tijd geleden dat Dortmund aan kop ging in de Duitse competitie. Momenteel heeft het drie punten meer dan de nummer twee, Borussia Mönchengladbach. Bayern München staat op de vierde plek met vier punten minder dan Dortmund. Trainer Lucien Favre is dus bezig om de geel-zwarten weer terug te krijgen op het oude niveau. Dat lukt tot nu toe erg goed, want de club speelt ook weer mooi voetbal. Dat resulteert ook in veel goals, namelijk 27. Dat is het meeste van alle clubs in de Bundesliga.

In de Champions League speelde Dortmund, net als Atlético, tegen AS Monaco en Club Brugge. Thuis won het met 3-0 van de Franse club en uit in België won het met 0-1. De Duitse ploeg is dus erg goed in vorm. Een overwinning van Dortmund tegen Atlético heeft een quote van 2.47.

Moeilijk te verslaan

Atlético hoort al voor een langere tijd bij de beste clubs ter wereld. De ploeg verliest namelijk bijna nooit. In de Spaanse competitie staat het momenteel op de vijfde plaats. Toch verloor de ploeg nog maar één duel tot nu toe. Atlético speelde vier keer gelijk en daardoor heeft het veel punten laten liggen. Het duel met Dortmund zou dus ook zomaar in een gelijkspel kunnen eindigen. Een remise tegen de Duitse club heeft een quote van 3.30. Wat ook opvalt is het aantal tegendoelpunten dat Atlético kreeg te verwerken. Dat waren er tot nu toe nog maar vijf in de Spaanse Competitie. Dat is het minst van alle clubs in La Liga.

Het team van Diego Simeone won in de Champions League wel beide wedstrijden. Atlético versloeg Club Brugge met 3-1. Tegen AS Monaco was de club uit Madrid met 1-2 te sterk. Een overwinning van de Atlético tegen Dortmund heeft een quote van 2.95.

Geblesseerden

Bij Dortmund is Marcel Schmelzer geblesseerd. Hij heeft last van een knieblessure. Aan de kant van Atlético waren Stefan Savic en Diego Costa geblesseerd. Zij trainen allebei weer mee, maar het is onduidelijk of ze spelen tegen Dortmund.

Borussia Dortmund – Atlético Madrid tip

Dortmund doet het in eigen land erg goed. Het scoort veel en heeft een gat geslagen met de concurrentie. In de Champions League loopt het ook op rolletjes. Atlético is de eerste echte krachtmeting in het toernooi. Die club won net als Dortmund de eerste twee duels in de Champions League. De Spaanse club speelt in de eigen competitie veel gelijk en krijgt weinig goals tegen. De tip bij dit duel is dat het eindigt in een gelijkspel. Deze voorspelling heeft een quote van 3.30 bij Toto.

Borussia Dortmund – Atlético Madrid Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Borussia Dortmund: 2.47
Gelijkspel: 3.30
Winst Atlético Madrid: 2.95