18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Tottenham Hotspur – Real Madrid wedden, tips en quotes 1 november 2017

Maurice Krabbendam

Wedstrijd: Tottenham Hotspur – Real Madrid, Champions League
Aanvang: woensdag 1 november 2017, 20.45 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.58

Tottenham Hotspur speelt op Wembley tegen Real Madrid.

Verrassende heenwedstrijd

De heenwedstrijd van twee weken geleden tussen deze teams kende een enigszins verrassende uitslag. Tottenham Hotspur hield Real in het Estadio Santiago Bernabéu op een 1-1 gelijkspel. De Spurs waren op voorsprong gekomen door een eigen doelpunt van Varane. Cristiano Ronaldo zette nog voor rust vanaf elf meter de eindstand op het scorebord.

Zowel Real als Tottenham staan er nu erg goed voor, met zeven punten uit drie CL-duels. Dat is zes punten meer dan Borussia Dortmund en APOEL Nicosia, die woensdag ook hun returnwedstrijd spelen.

Winnen tegen Real Madrid lukte Tottenham in vijf duels nog nooit.

Pijnlijke nederlaag

Real Madrid leed afgelopen weekend een pijnlijke nederlaag in de Primera División. Uit bij het Catalaanse Girona ging De Koninklijke met 2-1 onderuit. Die uitslag was zeker niet onterecht: de tegenstander had zelfs kansen op nog meer doelpunten. Real staat door het nieuwe puntverlies nu in eigen land al acht punten achter op koploper FC Barcelona.

Real-trainer Zinédine Zidane had er niet voor gekozen om sterspelers rust te geven. Verdediger Raphaël Varane moest na een half uur het veld verlaten met een spierblessure en is voor woensdag een twijfelgeval. Gareth Bale is niet inzetbaar op Wembley, terwijl achter de naam van eerste doelman Keylor Navas ook een vraagteken staat. Dani Carvajal is hersteld van hartproblemen, maar zal vermoedelijk nog niet worden ingezet.

Kane lijkt inzetbaar

Harry Kane hervatte dinsdag de groepstraining bij Tottenham Hotspur. De kans lijkt daardoor groot dat hij woensdag mee kan doen in de wedstrijd tegen Real.

De productieve spits, die dit seizoen dertien keer scoorde in twaalf duels, had een hamstringblessure overgehouden aan de 4-1 zege van Spurs op Liverpool. Zonder Kane in de punt van de aanval ging het voor Tottenham direct twee keer fout. Het werd uitgeschakeld door West Ham United in de League Cup, en ging afgelopen weekend in de Premier League ook onderuit bij Manchester United (1-0).

Behalve de terugkeer van Kane, hebben de Spurs nog iets om zich aan vast te klampen na deze twee nederlagen. Onder leiding van trainer Mauricio Pochettino werden er namelijk nog nooit drie duels op rij verloren.

Dele Alli kan na drie duels schorsing zijn eerste Champions League-wedstrijd van dit seizoen gaan spelen. Victor Wanyama is nog niet genoeg hersteld van een knieblessure. Erik Lamela is bijna terug van een langdurige blessure, maar deze wedstrijd komt waarschijnlijk nog te vroeg.

Tottenham Hotspur – Real Madrid tip

Een gelijkspel is een erg goed resultaat voor beide teams. Gezien de matige recente resultaten aan beide kanten, lijkt een herhaling van de puntendeling uit de eerste wedstrijd ook een reële optie. Toto biedt het gelijkspel aan met een 3.58 quote.

Tottenham Hotspur – Real Madrid Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Tottenham Hotspur: 3.08
Gelijkspel: 3.58
Winst Real Madrid: 2.00