18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Chelsea – Manchester United voorspelling – wedden, quotes en tip 20 oktober 2018

Dirk Maas

Wedstrijd: Chelsea – Manchester United, Premier League wedden
Aanvang: zaterdag 20 oktober 2018, 13.30 uur
Beste wedtip: Chelsea wint & meer dan 2.5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 2.45

José Mourinho keert terug op de plaats waar hij zo succesvol is geweest. Op Stamford Bridge moet het kwakkelende Manchester United het opnemen tegen de koploper van de Premier League. Hieronder volgens de tips, quotes en voorspellingen bij het wedden op Chelsea – Manchester United.

Weinig aanpassingsproblemen

Toen Maurizio Sarri deze zomer werd aangesteld als nieuwe coach van Chelsea, was de grote vraag hoe lang het zou duren voordat de Italiaan en zijn nieuwe spelersgroep aan elkaar gewend zouden raken. Aan de reeks van ongeslagen duels te zien, is dat sneller dan verwacht gelukt.

Van alle 12 de officiële wedstrijden die Chelsea dit seizoen speelde, verloor de Londense ploeg alleen zijn eerste duel van 2018/19, de wedstrijd om het Community Shield. In de Premier League won Chelsea 6 van zijn 8 duels. Met 20 punten delen Chelsea, Liverpool en Manchester City de koppositie.

Chelsea hield in 4 van zijn 8 PL-duels de nul en hield ook in 3 van zijn laatste 4 Premier League-thuiswedstrijden tegen Manchester United (die allemaal werden gewonnen) de netten schoon. Wedden op Chelsea wint zonder tegendoelpunt van Manchester United is gequoteerd op 2.60.

Niet meer zo stabiel als vorig seizoen

Vorig seizoen werd het saaie spel van Manchester United gehekeld. United-coach José Mourinho had daar maling aan. Hij wees erop dat de 2e plaats die de Red Devils behaalden de beste prestatie was in het post-Alex Ferguson-tijdperk. Sinds de landstitel in 2012/13, tevens het laatste seizoen van Ferguson in United-dienst, was Manchester United nooit meer zo hoog geëindigd.

Dit seizoen is het vooralsnog kommer en kwel bij de Red Devils. United verloor reeds van Brighton, West Ham United en Tottenham Hotspur. Bijna volgde de 4e nederlaag in 8 competitieduels, maar een 0-2 achterstand tegen Newcastle United werd in de laatste 20 minuten omgebogen in een 3-2 zege. United staat achtste en heeft een achterstand van 7 punten op Chelsea.

Vorig seizoen beschikte Manchester United nog over de op één na minst gepasseerde defensie van de Premier League. Deze jaargang is de verdediging het grote zorgenkind. United incasseerde reeds 14 goals en hield slechts in 1 duel de nul. Alleen Huddersfield, Fulham en Cardiff slikten meer tegentreffers. Een pluspunt is dat de Mancunians in 7 van hun 8 PL-wedstrijden telkens minimaal 1 goal maakten. Wedden op beide teams scoren tijdens Chelsea – Manchester United heeft een quotering van 1.76.

Diverse tips bij het wedden op Chelsea – Manchester United

Eden Hazard maakte in het seizoen 2012/13 zijn debuut in de Premier League. De Chelsea-speler vestigde in 2016/17 een persoonlijk record met 16 competitiegoals. De Belg is hard op weg om dat record in 2018/19 te verpulveren. Hij loopt bijna 1 op 1 met 7 goals in 8 duels. Wedden op een goal van Hazard tijdens Chelsea – Manchester United is gequoteerd op 1.93. Voorspellen dat Hazard de 1e goal van de wedstrijd maakt, heeft een quotering van 3.95.

Meer dan de helft van Manchester United’s competitiegoals viel dit seizoen in de eerste helft. Het merendeel van United’s tegentreffers in uitduels viel in de 1e helft. In de topduels die Chelsea dit seizoen op eigen veld speelde, viel het meest te beleven voor rust. Zo was de ruststand bij Chelsea tegen Arsenal 2-2. Wedden op ‘In welke helft wordt het meeste gescoord? De 1e helft’ is gequoteerd op 2.90. Voorspellen dat beide teams scoren in de 1e helft is gequoteerd op 3.65. Wedden op meer dan 1.5 doelpunt in de 1e helft heeft een quotering van 2.46. Voorspellen dat er meer dan 2.5 goals vallen in de 1e helft is gequoteerd op 5.55.

De recente Premier League- historie toont echter aan dat goals tijdens Chelsea – Manchester United schaars zijn. In slechts 2 van de laatste 8 competitieduels werden er meer dan 2.5 goals gescoord. Wedden op minder dan 2.5 goals is gequoteerd op 1.95. Manchester United won in 2012/2013 voor het laatst op Stamford Bridge. In de 11 PL-ontmoetingen die daarna volgden, gebeurde het slechts één keer dat de uitploeg won in het duel Chelsea – Manchester United. Chelsea won 4 van zijn laatste 5 thuisduels tegen Manchester United. Wedden op Chelsea wint & minder dan 2.5 goals is gequoteerd op 3.90. Voorspellen dat Chelsea wint & meer dan 2.5 goals heeft een quotering van 2.45.

Teamnieuws

Bij Chelsea ontbreekt Ethan Ampadu. De centrale verdediger liep een knieblessure op in de interlandperiode. Een andere centrale verdediger, Antonio Rüdiger, is een vraagteken.

Manchester United heeft beduidend meer zorgen wat betreft fitheid van spelers. Centrale verdediger Marcos Rojo en middenvelder Jesse Lingard ontbreken. United kent meer blessureperikelen: middenvelders Nemanja Matic, Ander Herrera, Marouane Fellaini en Scott McTominay zijn allen twijfelgevallen voor het duel met Chelsea. Het meespelen van linksback Luke Shaw is eveneens onzeker. Ook over het meespelen van vleugelaanvaller Alexis Sanchez bestaan twijfels.

Chelsea – Manchester United tip

Chelsea is dit seizoen vooralsnog niet te verslaan in de Premier League. Manchester United kent een dramatisch begin van het seizoen en is op defensief vlak zeer kwetsbaar gezien het gemiddelde van bijna 2 tegengoals per competitieduel. United is ook nog eens verzwakt door de vele blessuregevallen. Tip bij het wedden op Chelsea – Manchester United: Chelsea wint & meer dan 2.5 goals, bij Toto gequoteerd op 2.45.

Chelsea – Manchester United Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Chelsea: 1.66
Gelijkspel: 3.70
Winst Manchester United: 4.80