18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Uruguay – Argentinië voorspelling wedden, quotes en tip, 13 november 2021

Rian Roosendaal

Winst Argentinië

bet365
2.30
Wed nu

*Quoteringen van vandaag. Alle informatie wordt zonder garantie gegeven. De quoteringen kunnen veranderen.

Net als in Europa is het in Zuid-Amerika weer tijd voor de kwalificatiewedstrijden op weg naar het WK in Qatar van 2022. Argentinië bezet momenteel de tweede plaats en kan plaatsing voor de eindronde eigenlijk niet meer ontgaan. De volgende tegenstander in de kwalificatiereeks is Uruguay, dat in oktober nog met 3-0 verloor van de tegenstander van zaterdagnacht. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quoteringen die helpen bij het wedden op Uruguay – Argentinië.

Uruguay: Teaminfo en vorm

Tijdens de vorige interlandperiode leed Uruguay twee zware en pijnlijke nederlagen: 3-0 tegen Argentinië en 4-1 tegen Brazilië. Uruguay bezet momenteel de vijfde plaats in de Zuid-Amerikaanse kwalificatiepoule, wat recht geeft op een plaats in de intercontinentale play-offs om een WK-ticket. De voorsprong op nummer zes Chili bedraagt echter slechts drie punten, waardoor er de nodige druk staat op het weerzien met het sterke Argentinië. Drie dagen na de ontmoeting met de Argentijnen volgt de uitwedstrijd tegen nummer zeven Bolivia.

Uruguay zal hoop putten uit het feit dat het zelden verliest op eigen veld en normaal gesproken ook weinig doelpunten incasseert. Daarnaast weet men voorafgaand aan het treffen met Argentinië al wat nummer vier en concurrent Colombia, eveneens met zestien punten uit twaalf kwalificatieduels, heeft gedaan op bezoek bij koploper Brazilië. Er zal daarnaast met interesse worden gekeken naar de uitslag van het duel tussen nummer drie Ecuador (zeventien punten) met Venezuela.

Uruguay moest vorige week een flinke tegenvaller incassseren. Sterspeler en boegbeeld Edinson Cavani kampt met een slepende peesblessure en ontbreekt daarom in de thuiswedstrijd tegen Argentinië. Sebastián Coates en Darwin Núñez kampen met lichte blessures, maar de centrumverdediger en de aanvaller lijken op tijd fit voor de hervatting in de kwalificatiereeks van het WK.

Brazilië4
Uruguay1

15/10/2021

Argentinië3
Uruguay0

11/10/2021

Uruguay0
Colombia0

8/10/2021

Uruguay1
Ecuador0

10/9/2021

bet365
Tot wel €100 in wedkredieten

Welkomstbonus. Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Argentinië: Teaminfo en vorm

Voor Argentinië is 2021 ondanks de coronapandemie een topjaar gebleken op sportief gebied. Uitgerekend op Braziliaanse bodem werd beslag gelegd op de Copa América en in het afgelopen kalenderjaar ging tevens geen enkele wedstrijd verloren. Dankzij deze ijzersterke reeks lijkt plaatsing voor het WK in Qatar slechts een kwestie van tijd te zijn. Met een positief resultaat in en tegen Uruguay wordt alweer een flinke stap gezet richting het eindtoernooi van 2022. Het is sowieso een belangrijke week voor Argentinië, want op 17 november wacht de clash met koploper en eeuwige rivaal Brazilië.

Uiteraard zullen veel ogen gericht zijn op Lionel Messi, die mede door enkele kleine blessures een moeizame start lijkt te kennen van zijn avontuur bij Paris Saint-Germain. Daarnaast is Paulo Dybala volledig hersteld van een dijbeenblessure. Door deze kwetsuur miste de aanvaller van Juventus de duels in de interlandperiode in oktober. Ajax-verdedigers Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico moeten afwachten of ze tegen Uruguay een basisplaats krijgen. In de meest recente interland tegen Peru (1-0 overwinning) in oktober bleven de verdedigers negentig minuten op de bank zitten.

Messi miste de laatste twee duels van PSG vanwege knieklachten, maar de 34-jarige sterspeler lijkt op tijd fit voor de uitwedstrijd tegen Uruguay. Clubgenoot Leandro Paredes is door een bovenbeenblessure waarschijnlijk niet inzetbaar aan de kant van de Argentijnen, terwijl Nicolás González kampt met de naweeën van het coronavirus. Lucas Martínez Quarta ontbreekt vanwege een schorsing.

Argentinië1
Peru0

15/10/2021

Argentinië3
Uruguay0

11/10/2021

Paraguay0
Argentinië0

8/10/2021

Argentinië3
Bolivia0

10/9/2021

Quoteringen Uruguay – Argentinië

Laatste resultaten Uruguay – Argentinië

Het is de tweede ontmoeting tussen beide landen in ruim een maand tijd. Op 11 oktober moest Uruguay het in het stadion van River Plate duidelijk afleggen tegen de Argentijnen: 3-0. Messi opende in de 38ste minuut de score, waarna Rodrigo De Paul een minuut voor het rustsignaal voor de 2-0 tekende. Na rust bepaalde Lautaro Martínez de eindstand in Buenos Aires op 3-0. Tijdens de Copa América van afgelopen zomer zegevierde Argentinië, dat het eindtoernooi uiteindelijk op zijn naam schreef, in de groepsfase met 1-0 tegen Uruguay.

Belangrijke feiten voor jouw weddenschap op Uruguay – Argentinië

  • Lionel Messi is met zes doelpunten topscorer van Argentinië in de WK-kwalificatie.
  • Argentinië kreeg in de laatste vier wedstrijden geen enkel tegendoelpunt te verwerken.
  • Uruguay verloor op 18 november 2020, tegen Brazilië (0-2), voor het laatst een thuisduel.
  • Argentinië scoorde tussen juni 2019 en oktober 2021 in elk duel minstens een keer.
  • Luis Suárez scoorde in zijn interlandloopbaan in totaal slechts tweemaal tegen Argentinië.

Onze voorspelling voor Uruguay – Argentinië

Argentinië steekt gezien de recente resultaten in de kwalificatiereeks in een zeer goede vorm. De ploeg van bondscoach Lionel Scaloni leunt op een betrouwbare verdediging en weet bijna in elke wedstrijd te scoren. Deze kwaliteiten moeten voldoende zijn om ook buitenshuis van Uruguay te winnen. Tip: wedden op ‘Winst Argentinië’. Deze weddenschap heeft een quotering van 2.30 bij bet365.

bet365
2.30
Winst Argentinië