18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester United – AC Milan voorspelling – wedden, quotes en tip 11 maart 2021

Tim Giesbers

Wedstrijd: Manchester United – AC Milan, Europa League
Aanvang: donderdag 11 maart 2021, 18.55 uur
Beste wedtip: Manchester United wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.62

Twee favorieten voor de eindwinst ontmoeten elkaar al vroeg in de knock-outfase. Wie schakelt de andere topclub van weleer uit? Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Manchester United – AC Milan.

Favorietenrol

Even leek dit het ultieme seizoen te gaan worden voor Manchester United. De club deed het heel goed in de Premier League en liet ook in de Europa League zien wat het kan. Inmiddels is United wat weggezakt in de competitie. Niet qua plaats, want het staat netjes tweede. Maar qua punten moet het stadsgenoot en rivaal Manchester City voorrang verlenen. Die club staat namelijk elf punten voor. De Europa League levert vooralsnog successen op, gezien de uitschakeling van Real Sociedad.

Inmiddels heeft dit alles Manchester United de favorietenrol opgeleverd voor het Europese toernooi dit seizoen. De eerste stap moet het uitschakelen van AC Milan worden. Vooral defensief is United in goede vorm de laatste tijd. In vijf van de laatste zes wedstrijden hield de club de nul en in die laatste wedstrijd kreeg het slechts één tegengoal. Je kunt dit als tip voor je voorspelling gebruiken. Wedden op ‘Manchester United houdt de nul’ geeft je een quote van 2.31.

Herstel

Voor AC Milan geldt in zekere zin hetzelfde als voor Manchester United. Na een tijdje te zijn afgegleden van de nationale top, leek dit seizoen weer een goede kans om een prijs te pakken. Lang stonden de Milanezen bovenaan in de Serie A en ook zat de club nog in de Coppa Italia en de Europa League. Door wat mindere resultaten volgde echter een bekeruitschakeling en in de competitie staat stadsgenoot een aartsrivaal Internazionale zes punten voor.

Gezien deze loting kan ook de Europa League nog wel eens een moeilijk verhaal gaan worden. Zeker gezien recente uitglijders tegen Rode Ster Belgrado (2-2 en 1-1), Internazionale (0-3-nederlaag) en Udinese (1-1). In vier van de laatste zes duels van AC Milan wisten beide teams tot scoren te komen. Dit kun je als tip gebruiken wanneer je gaat wedden. Inzetten op de voorspelling ‘beide teams scoren’ levert je namelijk een quote op van 1.80.

Onderlinge resultaten

Gezien het recente onderlinge verleden van Manchester United – AC Milan is de thuisploeg de favoriet, met drie zeges en twee gelijke spelen in de laatste zes ontmoetingen, tegenover een enkele nederlaag. Het doelsaldo is 13-10 in Engels voordeel. In 2018 en 2019 speelden de twee vriendschappelijk tegen elkaar, met als uitslagen 1-1 en 2-2.

Teamnieuws

David de Gea is afwezig bij Manchester United vanwege de geboorte van zijn eerste kind, waardoor Dean Henderson mag keepen. Met Luke Shaw en Marcus Rashford wordt geen risico genomen, terwijl Phil Jones en Paul Pogba sowieso geblesseerd zijn. Donny van de Beek en Edinson Cavani hebben lichte klachten. Fred en Daniel James mogen door deze afwezigen uitkijken naar een plek in de basisopstelling.

Bij AC Milan heeft men te maken met een blessuregolf. Daniele Bonera, Ismaël Bennacer, Brahim Díaz, Hakan Çalhanoglu en Mario Mandzukic zijn er niet bij, waar ook Theo Hernández, Ante Rebic en Zlatan Ibrahimovic waarschijnlijk verstek moet laten gaan. Hierdoor kunnen Diogo Dalot en Sandro Tonali in de ploeg komen. Voorin hoopt men vooral op spits Rafael Leão.

Manchester United – AC Milan tip

Manchester United – AC Milan: beide teams gaan dit seizoen voor de eindzege in de Europa League. De eerste slag moet hier gestreden worden. Manchester United zal een goede beurt willen maken in eigen huis. Tip: wedden op de voorspelling ‘Manchester United wint’ met een quote van 1.62 bij Toto.

Manchester United – AC Milan Europa League wedden

Quotes bij Toto

Winst Manchester United: 1.62
Gelijkspel: 3.85
Winst AC Milan: 4.90