18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Chelsea – Wolverhampton Wanderers voorspelling – wedden, quotes en tip 27 januari 2021

Bob Ligthart

Wedstrijd: Chelsea – Wolverhampton Wanderers, Premier League
Aanvang: Woensdag 27 januari 2021, 19.00 uur
Beste wedtip: Winst Chelsea
Bookmaker: Toto
Quote: 1.58

Woensdag spelen twee teams die allebei een stuk hoger op de Engelse ranglijst hadden willen staan tegen elkaar. Nummer negen Chelsea neemt het in eigen huis namelijk op tegen de nummer veertien Wolverhampton Wanderers. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op deze wedstrijd.

Slechte resultaten

Chelsea begon niet onaardig dit seizoen, maar is inmiddels naar de negende plek afgezakt door de tegenvallende resultaten. The Blues wonnen slechts één van hun laatste vijf competitiewedstrijden. De slechte vorm komt Frank Lampard duur te staan, want de Engelse coach is op straat gezet door zijn club. Hij wordt waarschijnlijk vervangen door de ontslagen trainer van Paris Saint-Germain, Thomas Tuchel.

Frank Lampard heeft zijn laatste wedstrijd als trainer van Chelsea wel gewonnen. Zondag won de club met 3-1 van Luton Town in de FA Cup. De overwinning was vooral aan een uitstekende Tammy Abraham te danken, want de Engelse spits was verantwoordelijk voor alle drie de goals.

Geen Europees voetbal

Het moet nog heel gek lopen als Wolverhampton komend seizoen weer Europees voetbal wil spelen, want het staat veertiende met 22 punten. Dit zijn er elf minder dan Tottenham, dat op de vijfde plaats staat en dus recht zou hebben op de Europa League aan het einde van het seizoen. The Wolves zitten op een dood spoor in de Premier League. Ze lijken namelijk nergens echt meer voor te spelen in de competitie, want in degradatienood komen ze ook niet zomaar. Het verschil tot de degradatiezone is momenteel namelijk tien punten.

Wolverhampton doet nog wel gewoon mee in de FA Cup. Vrijdag ging het weer een ronde verder door een 0-1 overwinning op zesdeklasser Chorley FC. Het was een hele magere zege en had ook anders kunnen aflopen. Wolverhampton had veel meer balbezit, maar de betere kansen waren voor Chorley FC.

Teamnieuws

N’Golo Kanté ontbreekt al drie wedstrijden bij Chelsea vanwege een schorsing en een hamstringblessure. De Franse middenvelder traint weer mee, maar zal nog geen 90 minuten maken. Olivier Giroud lijkt wel weer fit genoeg om minuten te maken, want hij viel al een kwartier in tijdens het bekerduel tegen Luton Town.

Wolverhampton moet het woensdag zonder Renat Dadashov, Jonnuy Otto en Raúl Jiménez doen. Zij zijn alle drie al enige tijd geblesseerd en worden voorlopig nog niet terugverwacht in de selectie.

Beslissing in blessuretijd

Op 15 december stonden deze twee clubs voor het laatst tegenover elkaar. Chelsea kwam net na rust met 0-1 voor, maar kon de voorsprong niet vasthouden. Wolverhampton hield de drie punten in eigen huis, mede door een goal van Pedro Neto in de 95e minuut. Het was een erg gelijk opgaande wedstrijd en een gelijkspel had daardoor niet misstaan. Dit was overigens de laatste competitiezege van The Wolves. Ondanks de nederlaag van vorige keer is Chelsea nu de favoriet met een quotering van 1.58. Een zege van Wolverhampton heeft een quote van 5.25.

Chelsea – Wolverhampton Wanderers tip

Beide teams draaien niet goed en snakken naar een overwinning. Chelsea gaat het zonder Frank Lampard proberen, wat volgens het bestuur een positief effect zou moeten hebben. Wolverhampton versloeg Chelsea eerder dit seizoen, maar het lijkt erop dat The Blues dit geen tweede keer laten gebeuren. De tip voor Chelsea – Wolverhampton Wanderers is dat Chelsea dit keer wel wint. Deze voorspelling heeft een quote van 1.58.

Chelsea – Wolverhampton Wanderers Premier League wedden

Quotes bij Toto
Winst Chelsea: 1.58
Gelijkspel: 3.85
Winst Wolverhampton Wanderers: 5.25