18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PSV – Sparta voorspelling – wedden, quotes en tip 29 november 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: PSV – Sparta, Eredivisie
Aanvang: Zondag 29 november 2020, 20.00 uur
Beste wedtip: Winst PSV & Over 2.5 doelpunten
Bookmaker: Toto
Quote: 1.57

Sparta begint goed op gang te komen in de Eredivisie en deze week gaat het proberen PSV te testen. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op PSV – Sparta.

Knap resultaat in Europa

PSV speelde doordeweeks in de Europa League tegen PAOK. De Eindhovenaren stonden binnen een kwartier al met 0-2 achter, maar ze toonden veerkracht. Ze wonnen uiteindelijk namelijk met 3-2 door goals van Cody Gakpo, Noni Madueke en Donyell Malen. Al met al was het een terechte uitslag, want PSV was de betere partij. Dit was een erg belangrijke zege. De club uit Eindhoven is hierdoor naar de tweede plek geklommen in groep E.

In de Eredivisie staat PSV op de vierde plaats. Alleen Ajax, Vitesse en Feyenoord deden het tot nu toe beter. De Eindhovenaren pakten in de laatste drie wedstrijden zeven punten door van ADO en Willem II te winnen en tegen FC Twente gelijk te spelen.

Eindelijk resultaten

Sparta liet dit seizoen al vaker zien dat het goed voetbal kan spelen, maar de goede resultaten bleven lang uit. In de afgelopen weken is hier verandering in gekomen. De Rotterdamse club won twee keer op rij, waardoor het van drie naar negen punten steeg. Door deze uitslagen staat Sparta nu op de tiende plek en niet meer onder de degradatiestreep.

De wedstrijden van Sparta zijn vaak leuk om naar te kijken voor de neutrale kijker. Er wordt namelijk veel gescoord in de duels van Rotterdammers. In negen wedstrijden scoorden ze al vijftien keer en kregen ze er zeventien tegen. Het zou zondag dus ook zomaar op een flink aantal doelpunten uit kunnen lopen. De bookmakers verwachten dit ook, want ‘Over 2.5 doelpunten’ levert slechts een quote van 1.41 op.

Team nieuws

De coronagolf is gaan liggen en PSV heeft al de eerder besmette spelers terug. De club moet wel twee spelers missen die eerder deze maand nog wel inzetbaar waren. Ryan Thomas raakte aan het begin van de maand geblesseerd en Mario Götze liep onlangs een spierblessure op. Aan Rotterdamse zijde zijn erg geen blessures of andere afwezigen bekend.

Laatste ontmoeting

Tijdens de laatste confrontatie had PSV het moeilijk tegen Sparta. De Rotterdammers kwamen op een 0-1 voorsprong, wat ook de ruststand was. Kort na rust kwam PSV op gelijke hoogte, maar dit duurde slechts twee minuten. Sparta ging weer aan de leiding en leek de wedstrijd te gaan winnen. Toch was dit niet het geval, omdat Cody Gakpo de einduitslag op 2-2 bepaalde in de 91e minuut.

Die wedstrijd was wel in Rotterdam en de bookmakers verwachten dat PSV het in eigen huis beter doet. Een overwinning van de Eindhovense club heeft een quote van slechts 1.27. Een zege van Sparta levert een quote van 8.70 op.

PSV – Sparta tip

De club uit Eindhoven doet het inmiddels goed in de Europa League en in de Eredivisie draait het ook nog met de top mee. Sparta begint net wat lekkerder te draaien, maar krijgt ook aardig veel goals tegen en lijkt nog niet tegen PSV op te kunnen. De tip voor PSV – Sparta is daarom: Winst PSV & Over 2.5 doelpunten. Deze voorspelling heeft een quote van 1.57.

PSV – Sparta Eredivisie wedden

Quotes bij Toto
Winst PSV: 1.27
Gelijkspel: 5.60
Winst Sparta: 8.70