18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Arsenal – Bournemouth voorspelling – wedden, quotes en tip 6 oktober 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Arsenal – Bournemouth, Premier League
Aanvang: zondag 6 oktober 2019, 15.00 uur
Beste wedtip: Arsenal wint met handicap -1
Bookmaker: Toto
Quote: 2.00

De nummers vier en acht van de Premier League ontmoeten elkaar. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Arsenal – Bournemouth.

Verfrissing

Jarenlang werd Arsenal op dezelfde manier geleid: hand op de knip en hopen op buitenkansjes op de transfermarkt. Deze tactiek heeft een aantal grote talenten opgeleverd, maar voornamelijk erg veel miskopen; spelers die absoluut niet meekonden bij Arsenal. Voor Kieran Tierney, David Luiz, Dani Ceballos (huur), Gabriel Martinelli en Nicolás Pépé trok Arsenal ongeveer 150 miljoen euro uit. Daar tegenover staan maar inkomsten van circa 50 miljoen euro.

Arsenal is momenteel een van de clubs die er nog vertrouwen in heeft om koploper Liverpool in te kunnen halen. Met de vierde plek is niets onmogelijk, maar de achterstand is al negen punten. Wel strijdt Arsenal vol om een plek bij de bovenste vier om zo kwalificatie voor de Champions League van volgend jaar veilig te stellen. Tip: Arsenal is 20 van de laatste 21 thuisduels ongeslagen. Denk je dat hier verandering inkomt? Wed dan op de voorspelling dat Bournemouth wint, tegen een quote van 5.70.

Herkenbaar

Bournemouth werd uitgelachen en beschimpt toen het in 2015 voor het eerst promoveerde naar de Premier League. Op het hoogste niveau bleek het eerste jaar puur overleven met een zestiende plek tot gevolg, maar daarna ging het beter qua resultaten, met achtereenvolgens een eindklassering als negende, twaalfde en veertiende. Dit seizoen wil Bournemourh weer meedraaien als een van de clubs in de zeer ruime Engelse subtop.

De selectie is heel herkenbaar voor fans van Bournemouth. Zo zit coach Eddie Howe (op een kort uitstapje na) al elf jaar bij de club. In de selectie spelen spelers als Steve Cook, Charlie Daniels, Adam Smith, Simon Francis, Dan Gosling en Andrew Surman. Zij waren er allemaal al bij toen Bournemouth vier jaar geleden voor het eerst naar de Premier League promoveerde. In alle zeven wedstrijden van Bournemouth to nu toe scoorden beide clubs. Tip: wedden op de voorspelling dat het nu weer gebeurt geeft een quote van 1.49.

Onderlinge resultaten

Het recente verleden van Arsenal – Bournemouth levert een thuisvoordeel op. Van de laatste zes wedstrijden won Arsenal er vier. De laatste was in februari van dit jaar en Arsenal won destijds met 5-1.

Teamnieuws

Bij Arsenal is de kans groot dat Sead Kolasinac en Calum Chambers terugkeren in de basis ten koste van Kieran Tierney en Hécor Bellerín. Emile Smith-Rowe en Alexandre Lacazette zijn geblesseerd.

Bournemouth moet een hoop spelers missen, zoals Chris Mepham, Adam Smith, Dan Gosling, David Brooks, Junior Stanislas en Charlie Daniels. Ryan Fraser en Harry Wilson kunnen wellicht wel meespelen.

Arsenal – Bournemouth tip

De thuisploeg is bij het publiek de grote favoriet bij deze Arsenal – Bournemouth. Gezien de redelijk lage quotering voor Arsenal-winst kun je het beste je voorspelling uitbreiden. Tip: wedden op ‘Arsenal wint met handicap -1’ met een quote van 2.00 bij Toto.

Arsenal – Bournemouth Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Arsenal: 1.43
Gelijkspel: 4.85
Winst Bournemouth: 5.70