18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

William Hill – Sportweddenschappen in Nederland

⚠ In dit artikel staat mogelijk (achterhaalde) informatie over aanbieders die geen licentie hebben voor Nederland.

Wat maakt de online bookmaker William Hill Sportweddenschappen zo populair?

William Hill is een van de oudste bookmakers ter wereld en werd al in 1934 in Engeland opgericht, waar het bedrijf inmiddels meer dan 2.300 wedkantoren heeft. Sinds 2002 is William Hill ook aan de beurs genoteerd en in 2009 heeft het bedrijf zijn online platform voor sportweddenschappen compleet vernieuwd. Intussen heeft William Hill Sportweddenschappen een klantenbestand van meer dan 5 miljoen klanten.

Aanbod weddenschappen

William Hill heeft een heel ruim aanbod van weddenschappen. Niet alleen op alle grote voetballiga’s, maar ook op veel andere sporten kunnen sportweddenschappen afgesloten worden. Redelijk ongewoon zijn bijvoorbeeld de Ierse volkssport hurling en UFC.

Beoordeling: 9 (uit 10)

Klantenservice / support

William Hill beschikt over een heel vriendelijke en een bijzonder snelle klantensupport. Momenteel is Nederlandstalige klantensupport echter nog niet mogelijk

De klantendienst staat 7 dagen per week van 9 tot 23 uur ter beschikking: telefonisch, per fax, e-mail en live-chat.

Contact met de klantenservice via:

  • Live-chat! (tussen 9 en 23 uur)
  • E-mail: customerservices@williamhill.co.uk
  • Telefoon: 00800/3551 3551 (Engels gesproken)
  • Fax: 0044/203 195 0493

Beoordeling: 9 (uit 10)

William Hill Sportweddenschappen in Nederland en België

Er bestaat momenteel nog geen Nederlandse versie van de website. Het is wel gewoon mogelijk om als Nederlander of Belg gebruik te maken van de diensten van William Hill Sportweddenschappen.

Ontwerp van de website, veiligheid, varia

Het ontwerp van de website van William Hill Sportweddenschappen is heel modern. Bij de vormgeving werd rekening gehouden met de resultaten van talrijke wetenschappelijke studies. De website is in de aangename blauwe kleuren van William Hill gemaakt.

Beoordeling: 9 (uit 10)

Stortingsmogelijkheden / uitbetaling

Bij William Hill staan de volgende betalingsmogelijkheden ter beschikking: Credit card (Visa, Mastercard, Diners Club), bankoverschrijving, Neteller, Moneybookers, ClickandBuy, Click2Pay, Paysafecard,
DirectEbanking, Giropay, Maestro, Electron, Solo en Laser. Voor stortingen worden geen kosten gerekend. De minimumstorting bedraagt 10 €

De uitbetaling gebeurt normaal gesproken op dezelfde manier als de storting, maar als u een andere manier verkiest, moet u gewoon de William Hill klantendienst contacteren.

Live wedden / live streams / livescore

William Hill beschikt bovendien over een heel goed aanbod voor live wedden en biedt live streams aan voor weddenschappen voor paardenrennen, maar ook voor andere sporten.

Beoordeling: 8 (uit 10)

Quotes

De uitbetalingsquote van William Hill Sportweddenschappen bedraagt ongeveer 92%, wat in vergelijking met andere aanbieders op de markt met de onderste middenmoot overeenkomt. William Hill Sportweddenschappen gelooft blijkbaar (en deels zeker terecht) dat het grote aanbod en de goede klantenservice voor veel klanten belangrijker zijn dan de hoogste quotes.

Beoordeling: 9 (uit 10)

Totale beoordeling van William Hill Sportweddenschappen

is een Engelse bookmaker met een rijke traditie, die in 2009 eindelijk ook een top online bookmaker geworden is. is online nog een heel jonge bookmaker en zal in de volgende maanden en jaren ongetwijfeld nog verder groeien en het aanbod weddenschappen verder uitbreiden.

Totale beoordeling: 9 (uit 10)

(online-wedden-bookmakers.nl)