18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Zuid-Korea – Duitsland voorspelling – wedden, quotes & tip – WK 2018

Bob Ligthart

Wedstrijd: Zuid-Korea – Duitsland, WK 2018
Aanvang: woensdag 27 juni 2018, 16.00 uur
Beste wedtip: winst Duitsland en meer dan 2.5 doelpunten
Bookmaker: Toto
Quote: 1.47

Duitsland ontsnapte tegen Zweden in de tweede groepswedstrijd. Zuid-Korea verloor van Mexico en is daardoor uitgeschakeld. Wat zijn de beste quoteringen, tips en voorspellingen bij het wedden op dit duel?

Voldoet nog niet aan de verwachtingen

Duitsland is de regerend wereldkampioen. Toch gaat het allemaal nog niet zo vloeiend bij het Duitse elftal op dit WK. Zo verloor het de eerste groepswedstrijd van Mexico met 0-1, door een goal van Hirving Lozano.

Zweden was de volgende tegenstander voor Duitsland. In de eerste helft kwamen de Zweden op voorsprong door een goal van Ola Toivonen. Kort na rust maakte Marco Reus de gelijkmaker. Heel lang leek het 1-1 te blijven en al helemaal toen Jérôme Boateng met rood het veld moest verlaten. In de 95e minuut kreeg Duitsland een vrije trap net buiten het strafschopgebied. Toni Kroos en Marco Reus gingen bij de bal staan. Het was een moeilijke hoek om gelijk op goal te schieten. Na een korte kaats tussen beide spelers schoot Kroos de bal met een curve om de muur en over de keeper in het doel. Duitsland won het duel met 2-1 en heeft nu drie punten, net als Zweden. De laatste groepswedstrijd gaat uitwijzen wie er door gaat naar de achtste finale. Omdat er zoveel op het spel staat, is de kans groot dat Duitsland wint. Wedden op de voorspelling dat het Duitse elftal dat van Zuid-Korea verslaat levert alleen geen hoge quote op, namelijk 1.16 bij Toto.

Niet kunnen stunten op het WK

Het was voor het WK al duidelijk dat Zuid-Korea het erg lastig zou gaan krijgen in groep F. Duitsland, Zweden en Mexico zijn nou eenmaal sterke tegenstanders. Het is de Zuid-Koreanen dan ook nog niet gelukt om een punt te pakken op dit WK. Daarom is de quote, 14.04, ook erg hoog als je zou wedden dat Zuid-Korea wint van Duitsland.

De eerste tegenstander was Zweden en deze wedstrijd ging goed op. Dat duel verloor Zuid-Korea door een penalty die door Andreas Granqvist werd benut. In de wedstrijd tegen Mexico was, anders dan velen hadden voorspeld, het verschil ook niet groot. Beide landen kregen ongeveer evenveel kansen, maar toch wist Zuid-Korea weer niet te winnen. Het land verloor met 1-2 en was daardoor na de tweede groepswedstrijd al uitgeschakeld. Het lijkt er dus op dat de Zuid-Koreanen het toernooi gaan verlaten zonder ook maar een punt te halen. Het lijkt dus niet verstandig om op hen te wedden.

Afwezig

Omdat Jérôme Boateng rood kreeg tegen Zweden, is hij geschorst tegen Zuid-Korea. Het is ook nog onzeker of Mats Hummels zal spelen, want hij raakte vorige week geblesseerd aan zijn nek. Hij moest de vorige wedstrijd ook al aan zich voorbij laten gaan. Zo zou Duitsland dus zomaar zijn oorspronkelijke centrale duo kunnen gaan missen woensdag. Zuid-Korea mist Joo-Ho Park. De verdediger raakte in de eerste wedstrijd geblesseerd en komt dit WK niet meer in actie.

Zuid-Korea – Duitsland tip

Voor beide landen zijn de belangen van deze wedstrijd erg verschillend. Duitsland kan bij winst door zijn naar de achtste finale. Zuid-Korea is al uitgeschakeld en speelt alleen nog maar om de eer te redden. De tip bij deze wedstrijd is: winst Duitsland en meer dan 2.5 doelpunten. Wedden op deze voorspelling heeft een quote van 1.47 bij Toto.

Zuid-Korea – Duitsland WK 2018 wedden

Quotes bij Toto

Winst Zuid-Korea: 14.04
Gelijkspel: 6.65
Winst Duitsland: 1.16