18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Werder Bremen – Eintracht Frankfurt voorspelling – wedden, quotes en tip 3 juni 2020

Joris Gemen

Wedstrijd: Werder Bremen – Eintracht Frankfurt, Bundesliga
Aanvang: woensdag 3 juni 2020, 20.30 uur
Beste wedtip: winst Eintracht Frankfurt
Bookmaker: Toto
Quote: 2.49

Het zand is uit de motor, de Bundesliga draait weer op volle toeren. We gaan verder met speelronde dertig. Daarin staan Werder Bremen en Eintracht Frankfurt tegenover elkaar. Dit is onze voorbeschouwing voor Werder Bremen – Eintracht Frankfurt.

Gevecht tegen degradatie

Werder Bremen vecht dit seizoen tegen degradatie. Het staat momenteel op de zeventiende plaats met 25 punten uit 28 wedstrijden. Er werd 6 keer gewonnen, 7 keer gelijkgespeeld en 15 keer verloren. De situatie is nog niet penibel, want de afstand met de veilige vijftiende plaats bedraagt drie punten. Daarnaast bedraagt de afstand met nummer zestien Fortuna Düsseldorf twee punten. De zestiende plaats betekent geen directe degradatie, maar wel play-offs om lijfsbehoud.

Bremen wist de vorige wedstrijd winnend af te sluiten. Het ging op bezoek bij Schalke 04 en won uiteindelijk met 0-1. Leonardo Bittencourt werd de matchwinner. Hij maakte in de 32e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd.

Twaalfde plaats

Eintracht Frankfurt beleeft een kleurloos seizoen in de Bundesliga. Het staat momenteel op de twaalfde plaats met 32 punten uit 28 wedstrijden. De afstand met de eerste ‘Europese plaats’ bedraagt inmiddels tien punten. Op de zesde plaats staat namelijk VfL Wolfsburg met 42 punten.

Frankfurt heeft in de vorige wedstrijd met 1-2 gewonnen op bezoek bij Vfl Wolfsburg. Dat was dus wel degelijk een nuttige overwinning, omdat het gat met die ploeg nu niet groter is geworden. André Silva zette Frankfurt op 0-1 door een benutte strafschop. Vervolgens kwam Wolfsburg langszij door Kevin Mbabu. In de slotfase bezorgde Daichi Kamada Frankfurt alsnog de zege (1-2).

Wat denken de bookmakers van Werder Bremen – Eintracht Frankfurt?

Volgens de bookmakers is Eintracht Frankfurt de favoriet voor de overwinning. Die weddenschap staat gequoteerd op 2.49. Een overwinning van Werder Bremen staat gequoteerd op 2.63. Het verschil tussen de quoteringen is dus niet zo groot. Een gelijkspel krijgt met 3.35 de hoogste quotering.

Terug in de tijd

Werder Bremen en Eintracht Frankfurt stonden dit seizoen al twee keer eerder tegenover elkaar. Eén keer in de competitie en één in het bekertoernooi. De competitiewedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. In dat duel was er sprake van een turbulente slotfase. In de 87e minuut stond het nog 1-1, maar daarna werd er in drie minuten twee keer gescoord. In het bekertoernooi troffen beide ploegen elkaar in de achtste finale. Frankfurt won uiteindelijk met 2-0 en bereikte zodoende de kwartfinale van de DFB-Pokal.

Teamnieuws

Werder Bremen en Eintracht Frankfurt krijgen dit seizoen relatief veel tegentreffers om de oren. Bremen moest tot nu toe 59 tegengoals incasseren en Frankfurt 53.

Bremen doet het daarnaast ook niet bepaald goed op het gebied van scoren. Tot nu toe kon die ploeg pas dertig keer juichen. Met dat aantal is Bremen de minst scorende ploeg in de Bundesliga.

Werder Bremen – Eintracht Frankfurt tip

Voor Bremen is elke wedstrijd nu een finale. Het staat op een degradatieplek en moet daar zo snel mogelijk weg. Frankfurt won daarentegen vorige week uit bij Schalke en staat bovendien een stuk hoger op de ranglijst dan Bremen. Onze tip bij Werder Bremen – Eintracht Frankfurt is dat de bezoekers gaan winnen. Deze weddenschap heeft een quotering van 2.49 bij Toto.

Werder Bremen – Eintracht Frankfurt Bundesliga wedden

Quotes bij Toto

Winst Werder Bremen: 2.63
Gelijkspel: 3.35
Winst Eintracht Frankfurt: 2.49