18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Villarreal – Real Madrid voorspelling – wedden, quotes en tip 21 november 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Villarreal – Real Madrid, Primera División
Aanvang: zaterdag 21 november 2020, 16.15 uur
Beste wedtip: gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.75

De nummers twee en vier van de Primera División staan dit weekend tegenover elkaar. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Villarreal – Real Madrid.

Subtopper

Villarreal heeft zich sinds de eeuwwisseling opgewerkt tot een echte subtopper. Tussen 2004 en 2011 eindigde het telkens tussen plek twee en acht, waarna het opeens degradeerde. Direct werd de club kampioen op het tweede niveau en na de terugkeer werd Villarreal tweemaal zesde, eenmaal vierde en twee keer vijfde. Na een teleurstellende veertiende plek, werd weer netjes de vijfde stek behaald. Dit seizoen verrast Villarreal, met een mooie tweede plek.

Bij Barcelona werd teleurstellend met 4-0 verloren, maar daaromheen zijn de resultaten niet verkeerd. Voor een 0-0 tegen Atlético Madrid hoeft men zich niet te schamen en een 0-0 tegen Cádiz kan gebeuren. Verder wint Villarreal alles. Sterker nog: vijf van de laatste zes wedstrijden werden met minimaal twee goals verschil gewonnen. Tip: wedden op de voorspelling dat dit ook tegen Real Madrid gaat lukken, geeft je een quote van 5.25.

Koers

Een vierde plek lijkt erg teleurstellend, maar Real Madrid heeft nog wel een wedstrijd in te halen ten opzichte van de koplopers Real Sociedad en Villarreal. Alleen Atlético Madrid (een punt meer en nog een wedstrijd extra tegoed) is op dit moment echt een gevaar. Tot zover lijkt Real Madrid dus redelijk op koers te liggen, vooral gezien de comfortabele vijf punten voorsprong op aartsrivaal en concurrent Barcelona, ondanks dat die ploeg ook nog een duel extra heeft.

Toch lijkt er redelijk de klad in te komen bij Real. Vorige maand werd het achter elkaar in eigen huis verrast door Cádiz (0-1) en Shakhtar Donetsk (2-3), maar ook voorafgaand aan de interlandperiode ging het mis, toen Valencia met 4-1 te sterk was. Voor doelpunten mag je je televisie wel afstemmen op wedstrijden van Real. In de laatste zes duels van De Koninklijke wisten beide teams te scoren, wat een tip voor je voorspelling kan zijn. Wedden op ‘beide teams scoren’ geeft een quote van 1.47.

Onderlinge resultaten

Gezien het recente onderlinge verleden van de wedstrijd Villarreal – Real Madrid hebben de bezoekers een klein voordeel. Van de laatste zes wedstrijden won Real Madrid er namelijk twee en Villarreal een, naast drie gelijke spelen. Het doelsaldo is met 10-11 licht in Madrileens voordeel. Vorig seizoen won Real thuis met 2-1 en uit bij Villarreal werd het 2-2.

Teamnieuws

Villarreal moet het stellen zonder Alberto Moreno, waardoor Alfonso Pedraza als zijn vervanger linksachter zal starten. Door de afwezigheid van Juan Foyth starten Pau Torres en Raúl Albiol samen centraal achterin.

Bij Real Madrid keert Casemiro terug, maar Éder Militão, Federico Valverde en Eden Hazard zijn er niet bij. Sergio Ramos en Karim Benzema waren geblesseerd, maar zijn tijdig hersteld om in dit duel te kunnen meedoen.

Villarreal – Real Madrid tip

Villarreal – Real Madrid: de bezoekers zouden qua kwaliteit de overhand moeten hebben, maar zijn niet bepaald in vorm. Dat kan Villarreal zomaar een puntje gaan opleveren. Tip: wedden op de voorspelling ‘gelijkspel’ met een quote van 3.75 bij Toto.

Villarreal – Real Madrid Primera División wedden

Quotes bij Toto

Winst Villarreal: 2.80
Gelijkspel: 3.75
Winst Real Madrid: 2.34