18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Valencia – Real Madrid voorspelling – wedden, quotes en tip 3 april 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Valencia – Real Madrid, La Liga
Aanvang: Woensdag 3 april 2019, 21.30 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.55

Real Madrid wil voorbij gaan aan Atlético Madrid dat twee punten meer heeft, maar dan moet het wel eerst afrekenen met Valencia. De koninklijken gaan op bezoek bij de nummer zes uit Spaanse competitie en moeten dus winnen. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op deze wedstrijd.

Al een tijdje niet meer verloren

De laatste keer dat Valencia verloor dateert alweer van 22 januari. Toen was Getafe met 1-0 te sterk in de kwartfinale van de Copa del Rey. Overigens ging Valencia nog wel door in het bekertoernooi, want een week later won het de return met 3-1. De club houdt ook vaak stand tegen sterke teams. Zo ook in het afgelopen weekend tegen Sevilla, want het won die wedstrijd met 0-1 door een benutte penalty van Dani Parejo. Valencia was duidelijk de onderliggende partij in dat duel, maar toch ging het er met de winst vandoor. Dit keer verwachten de bookmakers dat Valencia minder geluk zal hebben, want een overwinning van die club heeft woensdag een quote van 3.15.
Valencia staat momenteel zesde en kan zomaar een paar plaatsen stijgen of dalen na deze speelronde. De nummer vier, Getafe, heeft maar drie punten meer en Real Betis dat negende staat, heeft juist maar drie punten minder dan Valencia. Elke wedstrijd is dus van enorm belang tot en met het einde van het seizoen.

Op jacht naar plek twee

Real Madrid is weer wat beter gaan spelen onder leiding van Zinedine Zidane. Het won de laatste drie wedstrijden, dus het begint weer wat meer op het oude Real Madrid te lijken. Al moest het in het afgelopen weekend wel weer van ver komen tegen Huesca. Dat duel werd met 3-2 gewonnen door een doelpunt van Karim Benzema in de 89e minuut.
Door de betere resultaten kan Real Madrid weer aan de tweede plek denken, want Atlético Madrid heeft maar twee punten meer dan de koninklijken. Het gat met koploper Barcelona is nog wel erg groot, want die club heeft twaalf punten meer.

Zakelijke overwinning

Eerder dit seizoen hield Real Madrid de drie punten in eigen huis. Het had de overhand in dat duel en creëerde meer kansen dan Valencia. Het kwam dan ook vroeg op voorsprong door een eigen goal van Daniel Wass. De wedstrijd was niet heel aantrekkelijk om naar te kijken en er viel dan ook nog maar één andere goal. Lucas Vázquez scoorde in de 83e minuut, zo won Real Madrid erg zakelijk van Valencia eerder dit seizoen. Real Madrid is aanstaande woensdag weer de favoriet, want een overwinning van de Madrilenen heeft een quote van 2.07.

Valencia – Real Madrid tip

Valencia heeft al een hele tijd niet meer verloren en liet ook al zien dat het grote clubs goed weerstand kan bieden. Real Madrid begint weer aardig te draaien onder leiding van Zinédine Zidane, maar is nog niet terug op het oude niveau. De tip bij deze wedstrijd is dat het eindigt in een gelijkspel. Deze voorspelling van Valencia – Real Madrid heeft een quote van 3.55.

Valencia – Real Madrid La Liga wedden

Quotes bij Toto

Winst Valencia: 3.15
Gelijkspel: 3.55
Winst Real Madrid: 2.07