18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Sevilla – Valencia voorspelling – wedden, quotes en tip 19 juli 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Sevilla – Valencia, Primera División
Aanvang: zondag 19 juli 2020, 21.00 uur
Beste wedtip: Sevilla wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.81

Beide teams zijn bezig met een strijd om een ticket voor Europees voetbal, maar wel voor een ander toernooi. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Sevilla – Valencia.

Feest

Elk seizoen bevinden clubs als Sevilla zich weer in een lastig parket. Iedereen binnen de club weet dat Atlético Madrid, Barcelona en Real Madrid een tandje te groot zijn. Daarachter mag Sevilla vechten voor het laatste ticket voor de Champions League. Dit jaar is het gelukt. De voorsprong van tien punten op Villarreal is ruim genoeg met nog maar één duel te gaan. Sevilla mag volgend seizoen deelnamen aan het miljardenbal, genoeg reden voor feest.

Dat kan ook de valkuil zijn voor Sevilla nu. Is er nog wel genoeg motivatie voor deze speelronde, waarin de club eventueel nog derde kan worden, wat niets zou veranderen. Het recente verleden spreekt moed uit. De laatste veertien duels werden namelijk niet verloren door Sevilla. Tip: wedden dat de club opnieuw niet verliest levert een quote op van 1.23. Deze staat voor de weddenschap ‘Sevilla wint of speelt gelijk’.

Laatste kans

Het is nu of nooit voor Valencia. En hoe groot kan het contrast zijn binnen een seizoen. Afgelopen winter verraste de club nog door te overwinteren in de Champions League. Dit resulteerde in een kansloze uitschakeling tegen Atalanta Bergamo, maar toch knap dat Valencia zover kwam. Nu strijdt de club voor de laatste kans om überhaupt nog te mogen deelnemen aan de Europa League. Het wordt erop of eronder, en dat voor een Champions League-overwinteraar.

En het kan nogal verschillen wat er gaat gebeuren. Valencia staat nu achtste, net niet genoeg voor Europees voetbal. Maar zesde is ook nog mogelijk en dan mag de club opeens de voorrondes overslaan. Toch is het maar de vraag of dat gaat lukken, want dan moet opeens gepresteerd worden in uitduels. In zes van de laatste acht uitwedstrijden scoorde Valencia niet. Tip: wedden op de voorspelling ‘Sevilla houdt de nul’ geeft een quote van 2.50.

Onderlinge resultaten

Kijken we naar het recente onderlinge verleden, dan heeft de uitploeg een groot voordeel. Van de laatste zes wedstrijden tussenbeide won Valencia er drie en het werd evenzovaak gelijk. Het doelsaldo is met 2-9 dan ook in het voordeel van de bezoekers. De laatste Sevilla – Valencia was in maart vorig jaar en eindigde in -1.

Teamnieuws

Bij Sevilla wordt vooral doelman Tomas Vaclik node gemist. Hierdoor zal reservekeeper Yassine Bounou het doel verdedigen. Daarnaast kunnen ook backs Sergio Escudero en Sébastien Corchia niet meedoen door blessures.

Bij Valencia zijn er ook de nodige problemen. Zo hebben rechtsback Cristiano Piccini en spits Rodrigo een blessure aan de knie, terwijl ook José Gayá (hamstring) en Manu Vallejo (maag) er niet bij kunnen zijn.

Sevilla – Valencia tip

Sevilla – Valencia: op het eerste gezicht lijken beide teams kans te maken. Maar Sevilla is een stuk beter in vorm dan Valencia, dus de thuisploeg krijgt wat ons betreft de voorkeur. Tip: wedden op de voorspelling ‘Sevilla wint’ met een quote van 1.69 bij Toto.

Sevilla – Valencia Primera División wedden

Quotes bij Toto

Winst Sevilla: 1.81
Gelijkspel: 3.65
Winst Valencia: 4.00