18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Sevilla – Real Madrid voorspelling – wedden, quotes en tip 26 september 2018

Bob Ligthart

Wedstrijd: Sevilla – Real Madrid, LaLiga
Aanvang: woensdag 26 september 2018, 22.00 uur
Beste wedtip: meer dan 2.5 doelpunten
Bookmaker: Toto
Quote: 1.40

Real Madrid begon aardig aan het nieuwe seizoen en staat daardoor tweede in de Spaanse competitie. Sevilla begint erin te komen, want het is momenteel terug te vinden op de zevende plek. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op de midweekse La Liga-wedstrijd Sevilla – Real Madrid.

Wankel begin

Met zeven punten uit vijf wedstrijden is Sevilla matig begonnen aan het nieuwe seizoen in de Spaanse competitie. Momenteel staat de club niet waar het wil staan. Sevilla wil nog een paar plaatsen stijgen voor het einde van het seizoen, want het behoort zich minimaal plaatsen voor de Europa League.

Sevilla won het eerste competitieduel van Rayo Vallecano. Een week later speelde het gelijk tegen Villarreal. Toen ging het bergafwaarts, want het verloor de twee wedstrijden daarna van Real Betis en Getafe. Door die twee verliespartijen zakte Sevilla naar de dertiende plek. Het team liet vorige week nog wel zien dat het overtuigend kan winnen. In de eerste groepswedstrijd van de Europa League versloeg het Standard Luik met 5-1. Wissam Ben Yedder en Éver Banega wisten allebei twee keer het net te vinden. In diezelfde week won Sevilla met 2-6 van Levante. Wissam Ben Yedder maakte dit keer een hattrick en is dus goed in vorm. De kans dat hij woensdag scoort is dus aanwezig. Een goal van hem tijdens Sevilla – Real Madrid heeft een quote van 2.18.

Goed gestart zonder Ronaldo

Iedereen vraagt zich natuurlijk af of Real Madrid ook prijzen gaat winnen zonder Cristiano Ronaldo. Tot nog toe gaat het De Koninklijke prima af zonder hem. Na vijf gespeelde wedstrijden heeft het team dertien punten behaald. Dat betekent dat het nog ongeslagen is, want het won vier wedstrijden en speelde er een gelijk. De start van het Champions League-seizoen was ook goed. In de eerste wedstrijd won Real Madrid overtuigend met 3-0 van AS Roma. De bookmakers verwachten dat Real woensdag weer zal winnen. Een overwinning van Los Blancos tegen Sevilla heeft namelijk een quote van 1.69.

Karim Benzema en Gareth Bale moeten nu opstaan, want ze zijn uit de schaduw van Cristiano Ronaldo. Het lijkt erop dat ze dat ook gaan doen, want zij begonnen goed aan het nieuwe seizoen. Benzema scoorde al vier keer in La Liga en Bale maakte er drie. Beide spelers vonden het net ook een keer tegen AS Roma in de Champions League.

Recente ontmoetingen

Sevilla won de afgelopen drie seizoenen alle thuiswedstrijden in La Liga van Real Madrid. Twee keer met 3-2 en een keer met 2-1. Uit verloor het dan wel weer elke keer als het tegen De Koninklijke speelde. Dat waren grotere uitslagen, namelijk 5-0, 4-1 en 4-0. De afgelopen jaren vielen er dus altijd drie doelpunten of meer. Meer dan 2.5 doelpunten tijdens Sevilla – Real Madrid heeft een quote van 1.40.

Afwezigen

Het is onduidelijk of Daniel Carvajal start tegen Sevilla. De rechtsback van Real Madrid speelde vorige week niet tegen Espanyol. Sevilla moet het doen zonder Sergio Escudero en Gabriel Mercado. Zij hebben allebei hun arm gebroken. Maxime Gonalons is er ook niet bij door eenzelfde blessure.

Sevilla – Real Madrid tip

Real Madrid is goed begonnen aan het seizoen. Sevilla moest even op gang komen, maar heeft de stijgende lijn te pakken. In de afgelopen seizoenen waren de onderlinge duels erg doelpuntrijk. Sevilla won de laatste drie ontmoetingen toen het thuis speelde. Real Madrid won in die seizoenen ook alle thuiswedstrijden van Sevilla. De tip bij Sevilla – Real Madrid is dat er meer dan 2.5 doelpunten vallen. Deze voorspelling heeft een quote van 1.40 bij Toto.

Sevilla – Real Madrid Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Sevilla: 4.30
Gelijkspel: 4.25
Winst Real Madrid: 1.69