18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Servië – Zwitserland voorspelling – wedden, quotes & tip – WK 2018

Bob Ligthart

Wedstrijd: Servië – Zwitserland, WK 2018
Aanvang: vrijdag 22 juni 2018, 20.00 uur
Beste wedtip: winst Zwitserland, Draw no bet
Bookmaker: Toto
Quote: 1.68

Servië is goed begonnen aan het WK door met 0-1 te winnen van Costa Rica. Zwitserland verraste gelijk, want het speelde met 1-1 gelijk tegen titelfavoriet Brazilië. Voorspellingen, quoteringen en tips om je te helpen wedden op dit duel.

Koppositie in groep E

Servië wist de eerste groepswedstrijd te winnen en staat daardoor ook eerste in poule E. Het heeft wel tegen het, op papier, minst sterke team gespeeld van de groep, Namelijk Costa Rica. Die wedstrijd ging wel gelijk op, maar in de 56e minuut kreeg Servië een vrije trap. Aleksandar Kolarov, aanvoerder van Servië, ging achter de bal staan en schoot de Serven op een 1-0 voorsprong. Dat was ook gelijk het winnende doelpunt van de wedstrijd. Wedden op Servië bij de wedstrijd tegen Zwitserland heeft een quote van 2.90 bij Toto. Het vertoonde spel is een reden waarom de quotering bij deze voorspelling zo hoog is. Want ondanks dat Servië de koppositie heeft gepakt, wist het nog niet te overtuigen.

Belangrijk punt tegen een titelfavoriet

Zwitserland heeft gelijk goede zaken gedaan in het eerste duel. Het nationale elftal wist het Braziliaanse elftal op een gelijkspel te houden. Phillipe Coutinho zette Brazilië na twintig minuten op een 1-0 voorsprong. Tien minuten na rust scoorde Steven Zuber de gelijkmaker voor Zwitserland. De Zwitsers wisten deze stand knap vast te houden en pakten daardoor een punt. Mede door dit resultaat, lijkt het verstandig om op de Zwitsers te wedden in de resterende groepswedstrijden.

Nu Zwitserland al gelijk heeft gespeeld tegen Brazilië, is de kans een stuk groter dat het land door gaat naar de achtste finale. Als de Zwitsers vrijdag van de Serven winnen, staan ze daar  al met een been in.  Zwitserland heeft dan een punt meer dan Servië en speelt de laatste groepswedstrijd tegen Costa Rica. Als de de voorspelling uitkomt dat de Zwitsers de achtste finale bereiken, dan evenaren zij het resultaat van vier jaar geleden. Toen werden zij in die ronde uitgeschakeld door Argentinië.

Beide elftallen

In allebei de elftallen zitten een paar bekende namen. Bij Servië was aanvoerder Aleksandar Kolarov al belangrijk tegen Costa Rica. Andere bepalende spelers voor Servië zijn Nemanja Matić, Dušan Tadić en Sergej Milinković-Savić. Zwitserland heeft ook een aantal spelers die vaak belangrijk zijn voor het team. De doelman, Yann Sommer, bewees zich zelf al tegen Brazilië met een aantal goede reddingen. Xherdan Shaqiri is een van de bekendste namen van Zwitserland. Hij nam de corner tegen de Brazilianen, die door Steven Zuber werd binnengekopt. Valon Behrami speelde erg sterk tegen Brazilië. Hij wist onder meer Neymar van scoren af te houden. De verdediging staat ook goed bij het Zwitserse elftal met spelers als Stephan Lichtsteiner en Ricardo Rodriguez. Als je kijkt naar beide teams, lijkt Zwitserland het sterkste elftal te hebben. Het is dus een logischere tip om op de Zwitsers te wedden, dan op de Serven als je puur kijkt naar de spelers. De quote is dan ook lager wanneer je zou voorspelleb dat Zwitserland wint in plaats van Servië, namelijk 2.55 bij Toto.

Servië – Zwitserland tip

Er hangt veel af van deze wedstrijd voor beide landen. Servië is door als het de wedstrijd wint van Zwitserland. Als de Zwitsers winnen, gaan ze voorbij de Serven in de groep. Zwitserland oogt sterker op papier, maar ook als je kijkt naar het vertoonde spel. Servië staat momenteel wel eerste in de poule, maar dat heeft met de vorige tegenstander te maken. De tip bij deze wedstrijd is: winst Zwitserland, Draw no bet. Op deze voorspelling staat een quotering van 1.68 bij Toto.

Servië – Zwitserland WK 2018 wedden

Quotes bij Toto

Winst Servië: 2.90
Gelijkspel: 2.92
Winst Zwitserland: 2.55