18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Schotland – Denemarken voorspelling wedden, quotes en tip, 15 november 2021

Joris Velthausz

Winst Denemarken

bet365
2.25
Wed nu

*Quoteringen van vandaag. Alle informatie wordt zonder garantie gegeven. De quoteringen kunnen veranderen.

Denemarken steekt sinds het EK eigenlijk al in een geweldige vorm. Het land heeft zichzelf al voor het WK in Qatar geplaatst. Alleen de wedstrijd tegen Schotland staat nog op het programma. Als Denemarken die ook weet te winnen dan heeft de ploeg elke wedstrijd in de kwalificatiereeks gewonnen. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quoteringen die helpen bij het wedden op Schotland – Denemarken.

Schotland: Teaminfo en vorm

De Schotten zijn al zeker van de tweede plaats en deze wedstrijd gaat dan ook vooral om de eer. Het is al zeker dat Schotland nog wedstrijden in de play-offs moet spelen om het WK te kunnen halen. In deze knock-outs zal de ploeg sterke tegenstanders treffen en een overwinning op Noorwegen is dan ook erg welkom voor het moraal. Door te winnen van Noorwegen kan de ploeg laten zien dat het sterke landen aankan en een plek op het WK verdient.

Schotland heeft op een paar plekken in het basiselftal goede spelers staan. Andrew Robertson, Kieran Tierney, Scott McTominay, John McGinn en Ché Adams zijn de beste spelers in de selectie. De Schotten hebben eigenlijk pech dat de twee beste spelers, Robertson en Tierney, beide linksachters zijn. Tierney speelt vaak als centrale verdediger, maar hij is toch op zijn best als linksachter.

Moldavië0
Schotland2

12/11/2021

Faeröer Eilanden0
Schotland1

12/10/2021

Schotland 3
Israël2

09/10/2021

Oostenrijk0
Schotland1

07/09/2021

bet365
Tot wel €100 in wedkredieten

Welkomstbonus. Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Denemarken: Teaminfo en vorm

De Denen doen het meer dan uitstekend tijdens de WK-kwalificatie. In groep F met onder andere Oostenrijk en Schotland staat het land met afstand eerste. In negen wedstrijden heeft de ploeg dertig keer gescoord en pas één treffer geïncasseerd. Dit hoge doelsaldo komt onder andere door de 8-0 zege op Moldavië en de 5-0 tegen Israël. De Faeröer Eilanden is gek genoeg het enige land dat tegen Denemarken wist te scoren.

Het verhaal van Denemarken op het afgelopen EK is bekend. Christian Eriksen viel uit en moest worden gereanimeerd. Toch behaalde de ploeg de halve finale, waarin het verloor van Engeland. Denemarken is een land zonder een grote ster, maar met elf spelers die samen tot grote dingen in staat zijn. Eriksen was jarenlang de sterspeler van Denemarken, maar ook zonder hem weet de ploeg zich uitstekend te redden.

Mikkel Damsgaard was een van de revelaties van het afgelopen EK. Door een blessure zit hij deze keer niet bij de selectie, maar normaal is hij belangrijk voor het team. Verder is Martin Braithwaite ook niet van de partij door een lange blessure. Kasper Hjulmand heeft genoeg spelers om uit te kiezen als vervangers. Het zullen geen grote namen zijn, maar de Denen hebben bewezen dat ze geen grote namen nodig hebben om te presteren.

Denemarken3
Faeröer Eilanden 1

12/11/2021

Denemarken1
Oostenrijk 0

12/10/2021

Moldavië0
Denemarken 4

09/10/2021

Denemarken5
Israël0

07/09/2021

Quoteringen Schotland – Denemarken

Laatste resultaten Schotland – Denemarken

Eerder deze kwalificatiereeks namen de landen het ook tegen elkaar op. Denemarken wist toen met 2-0 te winnen van Schotland. In minuut veertien én vijftien wisten de Denen toen te scoren. Daniel Wass en Joakim Maehle waren de doelpuntenmakers voor Denemarken.

Belangrijke feiten voor jouw weddenschap op Schotland – Denemarken

  • Joakim Maehle, wingback, is met vijf treffer medetopscorer van Denemarken.
  • Robertson én Tierney hebben beide al drie assists gegeven.
  • Andreas Skov Olsen maakte al drie keer het eerste doelpunt voor de Denen.
  • Schotland heeft thuis nog niet verloren
  • Denemarken heeft uit nog geen treffer tegen gekregen.

Onze voorspelling voor Schotland – Denemarken

Schotland heeft thuis nog niet verloren tijdens de kwalificatiereeks. Denemarken heeft echter nog helemaal niet verloren tijden de WK-kwalificatie. Het land heeft pas één treffer tegen gehad. Het is dan ook dat Denemarken de favoriet is voor deze wedstrijd. Tip: wedden op ‘Winst Denemarken’ heeft een odd van 2.25 bij bet365

bet365
2.25
Winst Denemarken