18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Schalke 04 – Bayern München voorspelling – wedden, quotes en tip 24 augustus 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Schalke 04 – Bayern München, Bundesliga
Aanvang: Zaterdag 24 augustus 2019, 18.30 uur
Beste wedtip: Winst Bayern München & Lewandowski scoort
Bookmaker: Toto
Quote: 1.90

Zaterdagavond staat Schalke 04 – Bayern München op het programma en deze teams willen allebei winnen, want ze speelden allebei gelijk in de eerste speelronde. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Schalke 04 – Bayern München.

Slecht seizoen achter de rug

Schalke draait vaak bovenaan mee in de Bundesliga, maar hier was vorig jaar weinig van te merken. De club eindigde het seizoen als nummer veertien van Duitsland en het zal dit jaar dus een stuk beter moeten. Het wil weer terug naar de resultaten van het seizoen 2017/18, toen het tweede werd in de Bundesliga.
In de eerste speelronde trof Schalke Borrusia Mönchengladbach en in die wedstrijd kwamen beide teams niet tot scoren. Schalke was de onderliggende partij en kwam niet echt tot veel kansen, waardoor een gelijkspel uiteindelijk een goede uitslag was voor die club. Deze week lijkt een gelijkspel ook het uiterst haalbare, want een overwinning van Schalke heeft een quote van 7.25.

Gedoodverfde kampioen

Bayern München is natuurlijk de torenhoge favoriet voor de titel dit jaar, net als in bijna ieder jaar. Vorig jaar was het weer eens een spannend seizoen waarin Bayern er toch weer met het kampioenschap vandoor ging. Het scheelde maar twee punten ten opzichte van de nummer twee Borussia Dortmund. Het verschil was een stuk kleiner dan het jaar ervoor, want toen werd Bayern met 21 punten verschil kampioen.
De titelhouder begon dit seizoen met een gelijkspel tegen Hertha BSC en is hierdoor niet zo goed gestart. Dit lag niet aan Robert Lewandowski, want hij gaat ook dit seizoen weer vrolijk door met goals maken. Hij was met zijn twee doelpunten erg belangrijk voor zijn club en gaat weer op jacht naar de topscorerstitel.

Zakelijke overwinning

Dit affiche leverde vorig jaar niet zoveel spektakel op. Bayern was dominant en had veel meer balbezit, waardoor Schalke niet echt aan voetballen toekwam. Het duurde dan ook niet lang (8’) voor de uitploeg met 0-1 op voorsprong kwam via James Rodríguez. Na die goal kon Bayern niet echt doordrukken, maar het kwam ook niet in gevaar. In de tweede helft gooide Robert Lewandowski de wedstrijd op slot door een strafschop binnen te schieten. Hij bepaalde met die penalty de eindstand op 0-2. Dit keer verwachten de bookmakers weer niet veel problemen voor Bayern, want een overwinning van die ploeg heeft tegen Schalke een quote van 1.37.

Schalke 04 – Bayern München tip

Het krachtsverschil tussen deze twee clubs lijkt te groot aanstaande zaterdag. Schalke wil zich revancheren na het slechte seizoen van vorig jaar, maar dit lukt niet zomaar. Robert Lewandowski zit al lekker in het nieuwe seizoen met zijn twee goals in de vorige wedstrijd. Vorig jaar wist hij ook al te scoren tegen Schalke en die kans zit er dit keer ook zeker in. De tip bij deze wedstrijd is dat Bayern München wint en dat Robert Lewandowski scoort. Deze voorspelling heeft een quote van 1.90.

Schalke 04 – Bayern München Bundesliga wedden

Quotes bij Toto

Winst Schalke 04: 7.25
Gelijkspel: 4.75
Winst Bayern München: 1.37