18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

SC Cambuur – Feyenoord voorspelling – wedden, quotes en tip, 24 oktober 2021

Bob Ligthart

Winst Feyenoord, handicap -1

Toto
2.24
Wed nu

*Quoteringen van vandaag. Alle informatie wordt zonder garantie gegeven. De quoteringen kunnen veranderen.

Feyenoord kan dit weekend goede zaken doen, want directe concurrenten Ajax en PSV spelen tegen elkaar. De Rotterdammers hebben een goed resultaat nodig in het duel met Cambuur om maximaal in te lopen. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op SC Cambuur – Feyenoord.

SC Cambuur: Teaminfo en vorm

Het was aan het begin van het seizoen maar de vraag of Cambuur tegen de Eredivisie opgewassen zou zijn. De promovendus verloor topscorer Robert Mühren aan Volendam, waardoor er veel kwaliteit de deur uitliep. Na negen speelrondes kunnen we concluderen dat Cambuur prima stand weet te houden. De club uit Leeuwarden staat na negen duels op een knappe tiende plaats en dus net niet in het linkerrijtje.

Cambuur zit wel in een klein vormdipje. De club verloor namelijk twee keer op rij. Eerst tegen AZ, wat begrijpelijk is. Maar later ook van Fortuna Sittard, terwijl Cambuur hier misschien wel punten zou moeten kunnen pakken.

Bij Cambuur ontbreekt Erik Schouten al zes wedstrijden wegens blessureleed. Een paar wedstrijden geleden voegde Jamie Jacobs zich ook bij de ziekenboeg. De blessure van Jacobs is wel een aderlating voor Cambuur aangezien hij dit seizoen al goed was voor drie goals en twee assists.

Fortuna Sittard1
SC Cambuur0

16/10/2021

SC Cambuur 1
AZ3

03/10/2021

Sparta0
SC Cambuur 4

26/09/2021

SC Cambuur 2
Heracles1

23/09/2021

Feyenoord: Teaminfo en vorm

Met de sfeer zal het wel goed zijn binnen Feyenoord. De club boekte wederom een goed resultaat in de Conference League door Union Berlin over de knie te leggen. De Rotterdammers versloegen de Duitsers met 3-1 en staan hierdoor met zeven punten bovenaan in groep E van het toernooi.

Feyenoord kon wel weer een goed resultaat gebruiken na twee Eredivisie-speelrondes zonder overwinning. Eerst verloren de Rotterdammers bij Vitesse en in eigen huis kwamen ze niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen RKC. Er is nog geen man overboord, want Feyenoord staat nog altijd vijfde in de Eredivisie met zestien punten. Daarbij heeft de club ook nog een wedstrijd tegoed. Als Feyenoord die weet te winnen, sluit het weer aan bij de top.

Feyenoord mist Mark Diemers al sinds de start van het seizoen. Marcos Senesi is ook nog altijd een vraagteken voor het duel met Cambuur. De centrale verdediger was er tegen Union Berlin niet bij.

Feyenoord3
Union Berlin1

21/10/2021

Feyenoord2
RKC2

16/10/2021

Vitesse2
Feyenoord1

03/10/2021

Feyenoord 2
Slavia Praag1

30/09/2021

Quoteringen SC Cambuur – Feyenoord

Quotes bij Toto

Winst SC Cambuur 4.90
Gelijkspel: 4.55
Winst Feyenoord: 1.53

Laatste resultaten SC Cambuur – Feyenoord

De clubs speelden in 2019 voor het laatst tegen elkaar. Toen ging het om een duel in de KNVB Beker en Feyenoord won die ontmoeting met 1-2. In de Eredivisie stonden de teams voor het laatst tegenover elkaar in het seizoen 2015/16. De Rotterdammers kwamen ook toen twee keer als winnaar uit de strijd. Het is dan ook niet vreemd dat Feyenoord ook nu weer de favoriet is. Een overwinning van de nummer vijf van de Eredivisie levert een quote van 1.53 op en een zege van Cambuur 4.90.

Belangrijke feiten voor jouw weddenschap op SC Cambuur – Feyenoord

  • Feyenoord won 8 van de 8 gespeelde duels tegen Cambuur.
  • Guus Til is met 7 goals de topscorer van de Eredivisie.
  • Bryan Linssen staat met 5 doelpunten derde op de topscorerslijst.
  • Cambuur kreeg tot nu toe de meeste goals tegen in de Eredvisie: 22.
  • Feyenoord is samen met PSV, na Ajax, de meest scorende ploeg in de Eredivisie.

Onze voorspelling SC Cambuur – Feyenoord

Feyenoord is duidelijk de favoriet in dit verhaal. Met name als we naar de feiten kijken. De Rotterdammers wonnen tot nu toe elke keer wanneer ze tegen Cambuur speelden. Daarbij scoort Feyenoord veel en dan vooral Til en Linssen. Dit terwijl Cambuur het team met de meeste tegengoals is. Onze voorspelling is daarom: Winst Feyenoord, handicap -1. Deze voorspelling levert een quote van 2.24 op.

Toto
2.24
Winst Feyenoord, handicap -1