18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Real Sociedad – Real Madrid voorspelling – wedden, quotes en tip 21 juni 2020

Joris Gemen

Wedstrijd: Real Sociedad – Real Madrid, La Liga Santander
Aanvang: zondag 21 juni 2020, 22.00 uur
Beste wedtip: winst Real Madrid
Bookmaker: Toto
Quote: 1.71

De Spaanse competitie gaat verder met speelronde dertig. Daarin staat Real Sociedad tegenover titelkandidaat Real Madrid. Dit is onze voorbeschouwing voor Real Sociedad – Real Madrid.

Zesde plaats

Real Sociedad staat momenteel op de zesde plaats in La Liga. Het haalde 47 punten uit 29 wedstrijden. Het won 14 keer, speelde 5 keer gelijk en verloor 10 keer. Het heeft de derde plaats nog in het zicht. Daar staat op dit moment Sevilla met 51 punten.

Sociedad wist de laatste twee wedstrijden niet te winnen. Eerst speelde het met 1-1 gelijk tegen Real CS Osasuna en vervolgens verloor het met 2-0 van Deportivo Alavés. In die wedstrijd kregen beide ploegen een rode kaart. Bij Sociedad kon Joseba Zaldúa in de 81e minuut vertrekken en bij Alavés was dat Tomás Pina in de 87e minuut.

Spannende titelstrijd

Real vecht momenteel een spannend gevecht uit om de titel met aartsrivaal FC Barcelona. De ploeg uit Madrid staat met 62 punten op de tweede plaats. Het heeft slechts twee puntjes minder dan Barcelona. Die ploeg staat met 64 punten op de eerste plaats.

Het is zaak dat Real geen punten morst met het oog op het kampioenschap. Tot nu toe gebeurde dat nog niet. De eerste twee duels na de hervatting werden winnend afgesloten. Eerst was er de 3-1 thuisoverwinning op Eibar en vervolgens de 3-0 thuisoverwinning op Valencia.

Wat denken de bookmakers van Real Sociedad – Real Madrid?

De bookmakers zien Real Madrid als de favoriet voor de overwinning. Een overwinning van die ploeg heeft een quotering van 1.71. Een overwinning van Real Sociedad, de underdog, staat gequoteerd op 4.10. Daarnaast staat een gelijkspel gequoteerd op 3.95.

Terug in de tijd

Real Sociedad en Real Madrid stonden dit seizoen al twee keer eerder tegenover elkaar. De eerste ontmoeting was in het kader van de competitie. Real won toen thuis met 3-1 van Sociedad. De tweede ontmoeting was voor de Copa del Rey. Sociedad zorgde toen voor een daverende stunt door Real in eigen huis met 3-4 te verslaan. Aleksander Isak (Ex-Willem II) scoorde toen twee keer namens de bezoekers.

Teamnieuws

De verdediging van Real Madrid is dit seizoen moeilijk te passeren. Die ploeg moest dit seizoen pas twintig een tegendoelpunt incasseren. Dat is het minste van alle ploegen uit de Spaanse competitie. Daarnaast scoorde het 55 keer en alleen Barcelona trof vaker doel (69 treffers).

Real Sociedad – Real Madrid tip

De bezoekers zijn favoriet en dat is logisch. Sociedad liet echter dit seizoen zien dat het wel degelijk kan winnen van Real. Of ze dat kunstje opnieuw kunnen herhalen, is nog maar de vraag. Real is en blijft een topclub en daarom is een overwinning van die ploeg onze tip. Deze weddenschap heeft een quotering van 1.71 bij Toto.

Real Sociedad – Real Madrid La Liga Santander wedden

Quotes bij Toto

Winst Real Sociedad: 4.10
Gelijkspel: 3.95
Winst Real Madrid: 1.71