18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Real Madrid – Villarreal voorspelling – wedden, quotes en tip 16 juli 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Real Madrid – Villarreal, La Liga
Aanvang: Donderdag 16 juli 2020, 21.00 uur
Beste wedtip: Real Madrid & Over 1.5 doelpunten
Bookmaker: Toto
Quote: 1.55

Real Madrid heeft nog maar één overwinning nodig om de landstitel binnen te halen. De eerste mogelijkheid dient zich donderdag aan in het thuisduel tegen Villarreal. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Real Madrid – Villarreal.

34ste landstitel in de maak

De laatste keer dat Real Madrid zich tot de kampioen van Spanje kroonde, dateert van 2017. De Koninklijke is hard op weg om er dit jaar een 34stee landstitel bij te schrijven. Met nog maar twee wedstrijden te gaan, staat de club op 83 punten. Dit zijn er vier meer dan FC Barcelona, dat met 79 punten op de tweede plaats staat. Het kan dus ook zo zijn dat Real Madrid niet hoeft te winnen om al kampioen te zijn, maar bij een zege is er geen twijfel over mogelijk.

Real Madrid heeft heel veel punten bij elkaar gespeeld in het laatste deel van dit seizoen. De koploper won namelijk al de wedstrijden sinds het einde van de corona-onderbreking. Dit waren negen duels, wat omgerekend 27 punten zijn. Als Real er tien overwinningen op rij van maakt, is het officieel de sterkste van dit La Liga-seizoen.

Europa League

Villarreal is ook nog niet klaar met dit seizoen, want het moet een plaats in de Europa League veiligstellen. Momenteel bezet het de vijfde plek en dit zou er aan het einde van het seizoen voor zorgen dat de club uitkomt in de groepsfase van de Europa League. Wie zesde eindigt, staat hetzelfde te wachten. Op het moment staat Getafe op die plaats met 54 punten, oftewel drie minder dan Villarreal. Het team wat op plek zeven eindigt moet het doen met een plaats in de kwalificatie van het toernooi. Real Sociedad heeft die positie in handen met 54 punten en is dus ook nog in de race voor directe plaatsing.

In de laatste weken zijn de resultaten van Villarreal wat wisselvallig, maar dit heeft ook met het programma te maken. Zo verloor de club onlangs van Barcelona en eerder deze week van de concurrent Real Sociedad. In de speelronde daartussen won het team wel van Getafe, waardoor het nog altijd een gat van drie punten heeft.

Blessures en schorsingen

Real Madrid kan met hetzelfde team starten als in de laatste speelronden. Spelers als Marcelo en Luka Jović zijn wel afwezig, maar dit was in de vorige duels ook al het geval. Aan de zijde van Villarreal zijn Ramiro Funes Mori en Carlos Bacca al enkele wedstrijden niet fit genoeg. Daarnaast is keeper Mariano Barbosa nog geschorst, waardoor ook hij het duel met Real aan zich voorbij moet laten gaan.

Laatste ontmoeting

Eerder dit seizoen liep het onderlinge duel uit op een 2-2 gelijkspel. Real Madrid was wel sterker, maar het deed zichzelf tekort. Gareth Bale was de meest opvallende speler in de wedstrijd, want hij maakte twee goals en moest net voor tijd met rood vertrekken. De bookmakers zien de koploper dit keer wel als duidelijke favoriet, want een zege van Real heeft een quote van 1.43, terwijl een overwinning van Villarreal een quotering van 6.20 oplevert.

Real Madrid – Villareal tip

Het is een mooie kans voor Real Madrid om in eigen huis kampioen te worden en de club is ook in goeden doen. Villarreal is wat wisselvallig in de laatste weken en staat tegenover een team dat de ultieme motivatie heeft om te winnen. De tip bij Real Madrid – Villarreal is daarom: Winst Real Madrid & Over 1.5 doelpunten. Deze voorspelling heeft bij Toto een quote van 1.55.

Real Madrid – Villareal La Liga wedden

Quotes bij Toto

Winst Real Madrid: 1.43
Gelijkspel: 4.55
Winst Villareal: 6.20