18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Real Betis – Real Madrid voorspelling – wedden, quotes en tip 13 januari 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Real Betis – Real Madrid, La Liga
Aanvang: Zondag 13 januari 2019, 20.45 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.75

Zondag spelen Real Betis en Real Madrid tegen elkaar in La Liga. Die twee clubs staan dichterbij elkaar op de ranglijst dan verwacht. Het scheelt namelijk maar een plaats en vier punten. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Real Betis – Real Madrid.

Goed seizoen

Real Betis draait tot nog toe een goed seizoen, want het staat zesde in de Spaanse competitie en het zit nog in de Europa League. Vorig jaar eindigde de club ook op de zesde plek en het zou knap zijn als het weer lukt om die klassering te behalen.
In de Europa League is Real Betis ongeslagen door de groepsfase heen gekomen. Het won drie keer en het speelde drie keer gelijk. Met twaalf punten uit zes wedstrijden wist de ploeg bovenaan te eindigen in groep F. Dat was een goede prestatie, want er zaten een aantal sterke tegenstanders in die poule. Real Betis liet namelijk Olympiakos en AC Milan achter zich.
Vorige week verloor de nummer zes van La Liga verrassend van Huesca met 2-1. Er is nog geen reden voor paniek, want in de vier wedstrijden daarvoor haalde de ploeg tien punten. Real Betis is tegen Real Madrid natuurlijk de underdog ondanks dat de ploeg goed draait. Een overwinning van de nummer zes uit Spanje heeft namelijk een quote van 3.25.

Veel te laag op de ranglijst

Voor Real Madrid is de eerste seizoenshelft slecht verlopen in La Liga. Het is momenteel terug te vinden op de vijfde positie en dat is natuurlijk veel te laag voor de club. Aan de resultaten van de afgelopen weken is te zien dat het allemaal moeizaam gaat bij de Koninklijke. Vorige week ging het verrassend onderuit in eigen huis tegen Real Sociedad met 0-2. In diezelfde week speelde het gelijk tegen Villarreal met 2-2. De twee speelrondes daarvoor won het wel twee keer, maar dat ging ook erg moeizaam. Ondanks de slechte resultaten is Real Madrid zondag de favoriet voor de eindzege. De quote is wel hoger dan wanneer de club in goeden doen is, namelijk 2.10.
Een aantal weken geleden wist Real Madrid het WK voor clubteams te winnen. In de finale won het met 1-3 van Kashima, mede door een hattrick van Gareth Bale. Dit was weer een mooie prijs voor Real Madrid om bij de grote verzameling te plaatsen.
De Koninklijke eindigde bovenaan in groep G van de Champions League en treft Ajax in de volgende ronde. In de groepsfase won Real Madrid vier keer, daarnaast verloor het nog twee duels. Met twaalf punten liet de club AS Roma, Viktoria Pilsen en CSKA Moskou achter zich.

Veel goals in vorige editie

De laatste editie van Real Betis – Real Madrid leverde veel doelpunten op. Op 18 februari 2018 werd het namelijk 3-5 voor Real. Later in dat seizoen liep het minder goed af voor Real Madrid, want in eigen huis werd het verrast. In de 94e minuut maakte Atonio Sanabria het enige doelpunt van dewedstrijd, waardoor Real Betis met 0-1 won.

Real Betis – Real Madrid tip

Het gaat goed met Real Betis, zowel in La Liga als in de Europa League. De ploeg houdt zich goed staande in de wedstrijden die het speelt en oogt vaak sterk. Real Madrid staat hoger op de ranglijst, maar het gaat niet goed met die club. De laatste weken laat het vaak punten liggen en het speelt stroef. De tip bij Real Betis – Real Madrid is dat de wedstrijd in een gelijkspel zal eindigen. Deze voorspelling heeft een quote van 3.75 bij Toto.

Real Betis – Real Madrid La Liga wedden

Quotes bij Toto

Winst Real Betis: 3.25
Gelijkspel: 3.75
Winst Real Madrid: 2.10